Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (898. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.085
Cevap
807
Favori
1.231.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 896897898899900
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende üç yıllık Ultimate vardı, bu ayın 27'si son. ay ay PC Game Pass almam için aboneliğimin son bulması mı gerekli?

PC Game Pass alınca bu uyarı çıkıyor

GAME PASS [ANA KONU]

Ultimate alabiliyorum sorun olmuyor.

• scrfc kullanıcısına yanıt
    Pc gamepassde yuksek ihtimal 13 yla sinirlidir, core de sinirli bunlarda donusum oldugundan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bende 2023 yılında coreden çevrilen "xbox game pass ultimate" var. mayıs 2026 da sona eriyor. bunda aylık alım yaparken ultimate kısmından mı yapmak gerekiyor yoksa "pc game pass" olarak alıp son ayı ultimate mi almak gerekiyor?

bir de mevcut hesap 3 yıl şeklinde uzatılıyor mu? yukarıda bir arkadaş 13 ayda kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 15 Haziran 2025; 14:19:9 >
  • rambetiko R kullanıcısına yanıt

13 ay diye biliyorum bende hocam.

• GAME PASS [ANA KONU]
    GAME PASS [ANA KONU]www.cdkeys.com
    Xbox Game Pass Core - 12 Month Membership (Turkey)
    https://www.cdkeys.com/xbox-game-pass-core-12-month-membership-tr

Bundan 3 tane alıp üzerine 1 ay ultimate alsak 24 ay Ultimate olmuyor mu arkadaşlar

• bu linkte çeviri işlemlerinden bahsedilmiş. 2023 yılında yaptığımız çeviriler gibi değil sanırım. 2:1 3:1 gibi oranlama yapılarak ultimate versiyonuna çeviriliyor

şu an ultimate hesabı olan, direkt ultimate versiyonunu ay ay almak suretiyle mi uzatması gerekiyor?

GAME PASS [ANA KONU]
    GAME PASS [ANA KONU]reddit
    cdncowboy's comment on "Game Pass Deals & Conversion"
    https://www.reddit.com/r/XboxGamePass/comments/sy2fne/comment/ml19hcc

bu da uzatma sınırları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 15 Haziran 2025; 14:30:33 >
  • KaraKule06 kullanıcısına yanıt
    Olmuyor. Microsoft'un sitesinde dönüşüm tablosu var. Türkiye özelinde 13 ay sınırı var.

• rambetiko R kullanıcısına yanıt
    Sonradan değişti onlar. Ekstra olarak sonradan Türkiye özelinde sınırlamalar da getirdiler. Doğrudan birebir dönüşüm yok.

• aschil kullanıcısına yanıt

peki hocam abd amazon üzerinden 12 aylık ultimate alsak, çalışır mı? illa türkiye aboneliği mi lazım?

• Hilas28 kullanıcısına yanıt

PC gamepass 13 ayla sınırlandıysa mevcutta ultimate'iniz varken 36 aya izin veriyorsa öyle uzatın derim.

• brnbry kullanıcısına yanıt

hocam tam olarak anlatayım.

benim abonelik ultimate.

2025 sonunda bitiyor. bende konsol olmadığı için ulti hesabımın süresi bittiğinde, pc aboneliğine geçiş yapıyorum, onu da sadece 1 ay izin veriyor.

ben eğer pc oboneliğine geçersem yinelenen ödeme kısmı pc aboneliğini iptal et olarak çıkıyor.

umarım anlatabilmişimdir .

normalde ulti hesabı yukardaki yöntemle uzatabiliyorum.

fazladan he ay için 100 tl.

• Arkadaşlar 3 Aylık Core paket alsak 12 aya tamamlasak üstüne 1 aylık Ultimate alsak toplamda kaç ay Ultimate paketimiz olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emurat E kullanıcısına yanıt
    GAME PASS [ANA KONU]

114 +30 gün

• asko56 kullanıcısına yanıt

3-5 aya zamlardan sonra herkes verir paranın değeri sıfırdan beter durumda şuan insanlar dolar ve euro kurunun farkına hiç varamıyor ele gelmeyen tişörtler yüzüne bakılmayan mağazalarda 700 gibi fiyatlardan başlıyor tabii bunu kıyas için demiyorum bambaşka kulvarlar.

Oyunlar 3200 sonra 4000 bandına çıkacak onun yerine 2 arkadaş ortak gamepass ile ilerlemek daha mantıklı olur 250-250 500 haliyle bile bizler için 6-7 ayda bir oyun parası ediyor oysa yurtdışında bu süre 3-4 ay arasında

Nisan ayında aboneliğim bitmişti. Yenilemedim. Sizin taktiği görünce yeniledim. 13 ay verdi maks.

Hay varol hocam GAME PASS [ANA KONU]  Bu ara aboneligi yenilemeyi dusunuyordum bu yontemle sorunsuz uzattim. Bu forumun hala boyle guzel insanlari barindirmasini seviyorum GAME PASS [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

hocam herkesi genel olarak düşünmeyin mesela benim 500 de olsa alacak gücüm var ama mesela bu konsolu alan lise ögrencisi yada üniversite ögrencisi yada asgari ücretle çalışan adam aylık 500 - 600 tl abonelige veremez kendi başına herkesin ortagı yada başka bir şeyi yok

yani konsola ayıracagı bütçe hayatında herşeyi halledip kalan paraya makul şekilde abonelik almak

• Arkadaşlar yapan varmı ya

• Yakın takvimde cod gözüktüğü için şubata kadar uzattım ama genel anlamda 3 yıl uzatmaya değer mi bu sefer emin değilim.

Sürekli açıp kapatıyorum gibi oluyor, belki de aboneliğe dahiller diye böyle oluyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1+1 yapılabiliyor evet

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 896897898899900
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.