< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GAME PASS [ANA KONU] (894. sayfa)

-
-
-
FC25 yada NBA 2K25 in gamepasse geleceği yok sanırım. Bi bilgisi olan var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben de ea fc 25 i bekliyorum ya muhtemelen haziranda
-
Gamepass ultimate üyelik alıcam 36 aylık. Benim hem pc hem Xbox series x im var. Ikisindede kullanabilmem için hangi hakkı almam lazım kendime. Diğer hakkını başka biriyle paylaşacağım.
Birde konsoldaki gibi, PC de hesabı açıp diğer hesaba girince kendi ana hesabımdan oyunları oynayabiliyor muyum?
Gamepass'e gelmez, EA play'e gelir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her neyse işte, günün sonunda gamepass üyeliği ile oynamaktan bahsediyorum
Son eklenen oyunlardan Police Simulatör keyifli, oğlanla oynuyoruz dönüşümlü, tavsiye ederim ama ek paketleri paralı.
Oyunda park cezası yazma, sokağı kirletenlere ceza yazma, kimlik sorgusu, araç çevirmesi ile kontroller, küçük/büyük kazalarda rapor tutma, alkol-uyuşturucu varmı ölçme, radarla hız cezası kesme, devriye aracıyla gezme, suçlu nakilleri yapma gibi oynadıkça yeni bölümler ve eşyalar açılıyor.
Fire Simulatör de indirdim ama onu sevmedim, önermem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 27 Mayıs 2025; 15:14:18 > -
Game pass pc için senelik alınabiliyormu ?
-
Sadece aylık.
-
6 aylık gamepass şifresi bulunur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 senelik game pass ultimate alımı yapabilen ve yöntemi paylaşabilecek olan var mı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn1905 -- 27 Mayıs 2025; 20:55:34 >
Taktiği açıklıyorum;
+1+1+1+1+1+1+1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 27 Mayıs 2025; 21:45:32 > -
Akbank 1e 1 ayrıcalıklar var hocam yarı fiyata geliyor o şekilde yapacağız
Nedir hocam o?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
her müşteride olmuyor hocam. akbank mobil kampanyalar kısmında üst tarafta çıkıyor. 1-1,5 senedir var 6 ayda bir tekrar başlatıyorlar.
- Kampanya kapsamında PS Store, Microsoft Store, Epic Games Store, Ubisoft store, Steam, Activision BattleNet pazaryerlerinden yapılan harcamalarda toplamda 500 TL'ye kadar %50 iade sunulacaktır
- Kampanya kapsamında Twitch, Kick, Discord platformlarında yapılan harcamalarda toplamda 500 TL'ye kadar %50 iade sunulacaktır
- Kampanya kapsamında ilgili sektör harcamalarında toplamda 500 TL'ye kadar %25 iade sunulacaktır.
3'ü de ayrı kampanya, 3. sıradakini perdigital'de kullanıyorum 2000/500 veriyor ayda, 1. sırada ki kampanyada 1000/500 ayda maks, diğerini kullanmadım
akbank
Oyun Tutkunlarına Özel Ayrıcalıklarhttps://www.akbank.com/1e1-bankacilik/ayricaliklar-dunyasi/oyun-tutkunlarina-ozel-ayricaliklar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn1905 -- 28 Mayıs 2025; 0:2:55 > -
ne güzeldi be bir zamanlar..şimdi yıllık bile alamıyorsun, 10 güne kadar da bitecek bizim ki, ayvayı yedik demek
-
bende görünmüyor nasıl katılacağım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X