Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (894. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: nicolatesla101
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.085
Cevap
807
Favori
1.231.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 892893894895896
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir xbox series x ve gamepass ultimate almayı düşünüyorum. Gamepass ultimate satın almak için güvenilir yöntemlerden en hesaplısı hangisidir? Donanımhaber üzerinden hesap bilgilerini alıp 3 yıllık üyelik tanımlayanlar mevcut, bunlar güvenilir mi? Ayrıca Türkiyede açılan hesap diğer ülkelerde sorunsuz kullanılabiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GAME PASS [ANA KONU]
  • FC25 yada NBA 2K25 in gamepasse geleceği yok sanırım. Bi bilgisi olan var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TofixGX kullanıcısına yanıt

ben de ea fc 25 i bekliyorum ya muhtemelen haziranda

• Gamepass ultimate üyelik alıcam 36 aylık. Benim hem pc hem Xbox series x im var. Ikisindede kullanabilmem için hangi hakkı almam lazım kendime. Diğer hakkını başka biriyle paylaşacağım.

Birde konsoldaki gibi, PC de hesabı açıp diğer hesaba girince kendi ana hesabımdan oyunları oynayabiliyor muyum?

• TofixGX kullanıcısına yanıt
    Gamepass'e gelmez, EA play'e gelir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Demus kullanıcısına yanıt
    Her neyse işte, günün sonunda gamepass üyeliği ile oynamaktan bahsediyorum

• Son eklenen oyunlardan Police Simulatör keyifli, oğlanla oynuyoruz dönüşümlü, tavsiye ederim ama ek paketleri paralı.

Oyunda park cezası yazma, sokağı kirletenlere ceza yazma, kimlik sorgusu, araç çevirmesi ile kontroller, küçük/büyük kazalarda rapor tutma, alkol-uyuşturucu varmı ölçme, radarla hız cezası kesme, devriye aracıyla gezme, suçlu nakilleri yapma gibi oynadıkça yeni bölümler ve eşyalar açılıyor.

Fire Simulatör de indirdim ama onu sevmedim, önermem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 27 Mayıs 2025; 15:14:18 >
  • Game pass pc için senelik alınabiliyormu ?

• ARTHUR. kullanıcısına yanıt

Sadece aylık.

• 6 aylık gamepass şifresi bulunur

• 3 senelik game pass ultimate alımı yapabilen ve yöntemi paylaşabilecek olan var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn1905 -- 27 Mayıs 2025; 20:55:34 >
  • srcn1905 S kullanıcısına yanıt

Taktiği açıklıyorum;

+1+1+1+1+1+1+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 27 Mayıs 2025; 21:45:32 >
  • brnbry kullanıcısına yanıt

Akbank 1e 1 ayrıcalıklar var hocam yarı fiyata geliyor o şekilde yapacağız

Nedir hocam o?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • brnbry kullanıcısına yanıt

her müşteride olmuyor hocam. akbank mobil kampanyalar kısmında üst tarafta çıkıyor. 1-1,5 senedir var 6 ayda bir tekrar başlatıyorlar.

• Kampanya kapsamında PS Store, Microsoft Store, Epic Games Store, Ubisoft store, Steam, Activision BattleNet pazaryerlerinden yapılan harcamalarda toplamda 500 TL'ye kadar %50 iade sunulacaktır
    • Kampanya kapsamında Twitch, Kick, Discord platformlarında yapılan harcamalarda toplamda 500 TL'ye kadar %50 iade sunulacaktır
    • Kampanya kapsamında ilgili sektör harcamalarında toplamda 500 TL'ye kadar %25 iade sunulacaktır.

3'ü de ayrı kampanya, 3. sıradakini perdigital'de kullanıyorum 2000/500 veriyor ayda, 1. sırada ki kampanyada 1000/500 ayda maks, diğerini kullanmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn1905 -- 28 Mayıs 2025; 0:2:55 >
  • ne güzeldi be bir zamanlar..şimdi yıllık bile alamıyorsun, 10 güne kadar da bitecek bizim ki, ayvayı yedik demek

bende görünmüyor nasıl katılacağım

• 
Sayfa: önceki 892893894895896
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.