Otomatik yenilemeyi her seferinde kapatmanız lazım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GAME PASS [ANA KONU] (897. sayfa)

-
-
500-550 tl hiçbir genç vermez çalışanda vermez
-
500 TL filan olursa gamepass'in acikcasi bi albenisi kalmaz şuan ki fiyat bile bazen düşündürüyor beni
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam 2 sekme açın bir sekmede bu dursun diğerinde microsoft hesabım'a girip abonelikler kısmında bekleyin.
Buradan 1 ay alacaksınız sonra almanıza izin vermeyecek çünkü aldığınız gibi microsoft otomatik olarak yinelenen ödemeyi açıyor.
Buradan aldınız sonra yan sekmeden abonelikler kısmına gelip yinelenen ödemeyi kapat'a tıklayacaksınız. Sonrasında bu sekmeye geri dönüp yenileyince tekrar alabildiğinizi fark edeceksiniz.
Bu şekilde +1 +1 uzatıp her seferinde aynı adımları uygulayacaksınız ta ki uzattırmaya izin vermeyene kadar.
Biraz önce bu sayede tekrar 3 seneye tamamladım.
-
Farklı sekmede açıyorum bu sefer de oturum açın diyor, oturumu açınca da hesabınızı uzatın yazıyor. Hatta yanlış bölge hatası verdi.
-
beyler ultimate üyelik varken normal kodları girip 3:1 oranında ultimate dönüşüm yapıyor mu?
-
Çok teşekkürler işe yaradı. 13 ay izin verdi o kadar uzatabildim. Ara ara denemek lazım.
Rica ederim
Suan toplamda kac ayiniz var, uyeliginiz varken ustunemi ekleme yaptiniz,
Üyeliğim yoktu geçen ay bitmişti yenilemedim. Zam haberlerinden sonra deneyeyim dedim oldu. Devam etseydi 2 yıla tamamlamayı düşünüyordum. 13 ay izin verdi o kadar yapabildim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scrfc -- 15 Haziran 2025; 11:50:4 >
Normalde core uyelik 13 ay, ulti 36 ay oluyor die biliyorum, cogu kisi 36 aya tamamladi, sizde neden olmadi acaba, 13 ay altindakiler ustune cikamiyormu
Bilmiyorum ki. Pc game pass aldım belki ondandır.🤷
Sıfırdan aldınız da 13 aya kadar mı izin verdi yoksa mevcut bir üyeliğiniz vardı da +13 ay mı uzattırdı?
Normalde 3 seneye tamamlatması lazım.
-
Ultimate paket olmayan aylıkları alıp akabinde Ultimate çevirme işinde 13 aylık sınır olması lazım. Onun dışında normal şekilde alınan Ultimate alımlarda bir sınırlama olmaması lazım. Yani, dönüşüm yaparsanız sınırlama var.
Artık buna da izin vermiyor sanırım. Doğru mu?
Veriliyorda limitli bir şekilde. Yine dönüşüm işlemi var ama limitasyon olarak 13 ay sınırı var. Eğer hali hazırda birikmiş aboneliğiniz varsa olmaz. En nihayetinde ay ay alarak aktif olarak duruyor. Buna devam.
Bende abonelik al butonu yok ama olmuyor.
Yenilenen aboneliği durdurun. Sayfayı yenileyin, açılır. (Abonelik iptali değil)
Ben o şekilde olmuyor diye geçen gün 7 ay arka arkaya ultimate aldım ocak ayına kadar uzattım 🤦♂️ bir altı ay daha normal alsam en son ultimate alsam olmaz mı acaba?
Zaten Ultimate almışsınız. Dönüşüm işlemi doğrudan Ultimate alarak olmuyor. Ayrıca şuan ki Ultimate paketinin toplu alımı ekonomik. Yani üzülecek bir şey yok.
Not: Eskiden bu konuda rehberlerim vardı ama çok uzun zamandır uzağım. Belki bir şeyler değişmiş olabilir bilemiyorum.
Temmuzda kesin zam gelecek hatta biraz daha uzatabilirim 😁
Eneba üzerinden daha uyguna key satılıyor daha önce deneyen oldu mu? Daha ekonomik gibi geldi bana 3 aylık 600 TL gibi ürünler mevcut
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X