Şimdi Ara

windows7 yazı fontları kalınlaştı [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • yazılar normaldı arkadaşlar bi gun bi açtım yazılar neden olmuş olambilir yada nasıl düzeltebilirim ? çok kötü görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antirikot -- 15 Aralık 2009; 11:14:27 >

• Daha önce 2-3 sefer başıma geldi bu olay. Çok araştırdım ancak tek bir çözümü var Windows'taki Fonts dosyasını değiştirmek. Yani senin sistemindeki bozulmuş olan Fonts dosyasını sağlam olanıyla değiştirmen gerekiyor. Ancak bunu kendi sistemin açıkken yapamıyorsun nedeni Windows'un çalışırken bu fontları kullanması.

Ayrıca bir yöntem daha var ClearType yazı tipini kapatıp yeniden açmak. Bazen bu işlem sorunu çözebiliyor. Kolay gelsin
  • Masaüstüne Sağ tık Ekran Çözünürlüğü > Metni ve diğer öğeleri... > Özel metin boyutunu ayarla(dpi)
  • rica ederim..

Şurada ilk anlatılan yöntem ile kesin çözüldü. Sorunu yaşayanlar deneyebilir.

http://korkmazhaber.com/google-chrome-windows-7-8-10-yazilarinin-kalinlasmasi-sorunu-10460.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firmareklam -- 18 Nisan 2017; 13:25:20 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.