Şimdi Ara

Not Defteri Bozuk Yazılar - [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
25.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Not defterine kayıtlı çok önemli bilgilerim vardı.Bunlara yeniden ulaşmak için açtığımda yazıların okunmaz bir dile dönüştüğünü gördüm ne yapmam gerekiyor bilgileri geri getirmem için?çok önemli bir siteye üyelik bilgilerim vardı.Bu neden oldu anlamadım.

Not defterimdeki yazılar bu hale gelmiş:

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Recovery falan yaptın mı hocam ? Tamamen kurtarılamayan belgeler bozulup bu hale geliyor.
  • Valllahi hiç hatırlamıyorum recovery ile kurtardığım bir şey değildi.Sorunu hallettim.AMa neden çıktı anlamadım.Dün gece bir süre için böyle açıldı,sonrasında f3'le arattım dosyayı pc'mde oradan çıkanı açtım,böyle açılmadı,normal yazıda çıktı.Neden öyle yaptı bilmiyorum.bir daha tekrar eder mi,dün gece tekrar eski haline döndü ama...
  • biçim yazi tipi de ve yazi tiplerinden Lucida Console yi seç bakalım ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

biçim yazi tipi de ve yazi tiplerinden Lucida Console yi seç bakalım ne olacak

Bilgisayarım ilk kez başıma gelen bir şey,kısa süreliğine bu sorunu yaşadım,şimdi nasıl oluyorsa artık böyle görünmüyor.Olursa tekrar önerinizi uygulayacağım.Teşekkür ederim.
  • Format attım bilgisayara halloldu.
  • Format attım bilgisayara halloldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Not Defteri Simgesi Değiştirme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar aynı durum bende de var acil yardım edin yazı tipimi degiştirdim olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cambaz12121

arkadaşlar aynı durum bende de var acil yardım edin yazı tipimi degiştirdim olmadı

Metnin içeriğindeki karakteristik bir kelime varsa bu kelimeyi klavyende f3'e bas,karşına arama penceresi açılacak;sonra bu arama sayfasından bilgisayarım'ı seç aranılacak dizin olarak;bütün disklerde arama yapar böylece.içerikten aratma yapıp da oradan bulduğumu açınca bunu tekrarlamadığını hatırlıyorum.
  • Arkadaşlar PC den sınavlarla ilgili sorular indiriyorum onlarda bozuk çıkıyor...

biliyorsanız ltfn yardım edin. ACİLL
  • quote:

Orijinalden alıntı: behram46

Arkadaşlar PC den sınavlarla ilgili sorular indiriyorum onlarda bozuk çıkıyor...

Yukarıda da bahstemiştim ama eğer yalnış hatırlamıyorsam;text dosyası içinde kesinlikle geçtiğini bildiğin bir kelime varsa bu kelimeyi;ekranda masaüstü görünürken f3'e bas karşına aratma ekranı çıkacaktır,bilgisayarı seç aranılacak yer olarak ve aratma satırına o kelimeyi yazıp arat.Sonra buradan tekrar açılınca text dosyasını farklı kaydetten farklı isimde,bildiğin bir yere kaydediyordun.
    Dediğim gibi net hatırlamıyorum.Böyle bir şeyler yapmışUmarım işini görür.
    En olmadı tekrar indir ya da dosyayı tekrar temin etmeye çalış.
    Bozuk txt uzantılı dosyalardaki yazıları gösteren bir şey var mı bilmiyorum ayrıca,ama benim bu açtığım başlıkta kesinlikle böyle bir durum yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: behram46

Arkadaşlar PC den sınavlarla ilgili sorular indiriyorum onlarda bozuk çıkıyor...

Aklıma yeni gelen bir şey:

Bu yazı dosyasını birkaç tane kopyasını al,format atman gerekirse ya da virüs taratması falan yapılınca bir sorun olursa,elinde bulunsun.

• siriusien kullanıcısına yanıt
    bende de aynı sorun var ne yapmam lazım teker teker anlatırmısınız @siriusien
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.