Şimdi Ara

Youtube Altyazı Çeviri Özelliği Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Youtube de sürekli yabancı videoları Türkçe altyazı ile izliyordum dün ve bugün ne olduysa çeviri özelliği hiç çalışmamaya başladı. Acaba sorun benden mi kaynaklı?

    her zamanki gibi alt yazıları aktif yapıyorum sonra otomatik çeviriye geçip Türkçe seçiyorum 2 gündür çevirmiyor malesef.

    İkinci bir sorum videoları youtube gibi otomatik Türkçe alt yazı koyan bir program var mı bildiğiniz lisanslıysa satın alırım. Yeter ki bulayım




  • deneme yaptım bende de çalışmadı. zamanla kendiliğinden düzelir

  • Peki elimizdeki bulunan hazır bir video ya Türkçe alt yazı ekleyen bir program var mıdır?

  • Braweheart01 B kullanıcısına yanıt

    Speech-to-Text Google'ın yapay zeka teknolojileri tarafından desteklenen bir API kullanarak konuşmayı doğru bir şekilde metne dönüştürün.



    ingilizce konuşmayı yazıya dökmen daha kolay ve düzgün olur. türkçeyi de döker ama ingilizceyi hatasız yapacağını düşünüyorum. sonra ingilizce text'i elde ettin mi bunu da türkçeye çevirirsin. geriye bir tek videoya bu texti monte etmek kalır. bir ara yapmıştım böyle bir şey. video programları var çeşit çeşit. alt yazılı vbideoların text'ini de kaldırman mümkün. tabi video hangi programla hazırlanmış ise o programı kullanıyor olmak gerekebilir hatta gerekiyor demeliyiz sanırım.

  • Genel bir problem var sanırım, ama youtube'un bundan haberi yok :))

  • Hangi platformdasın öncelikle?


    Windows Firefox'ta deneme yaptım çalışıyor. Hatta şu Dual eklentiyi kurup denedim iki dili alt alta gösterdi (dil öğrenmek için ideal)


    Youtu

  • bendede çalışmıyor dün akşam alt yazılı izlediğim bir video 1 saat sonra altyazıyı tekrar türkçe yapınca ekrana çeviri gelmedi

  • sorun şu an düzelmiş.

    Yalnız ben torentten indirdiğim premium eğitimler var ingilizce bunları Türkçe altyazı ile izlemek istiyorum . Bunun için youtube ye yükleyip onun altyazı desteğinden faydalanayım dedim. Kıllandım kendi hesabımdan yüklemedim. Gizliliği sadece ben yaptım yğkler yüklemez youtube bu lisanslı bir video dedi hem olmadı hem de google hesabım kapandı. iyi ki kendi hesabımdan yüklememişim.

    Birileri yeşillendirsin lütfen konuyu bilgisayarımdaki videolara otomatik altyazı ekleyip eklenen altyazıyı Türkçeye çeviren bir program var mı?

  • Bu sorun hala devam ediyor. Gerçekten sinir bozucu. En iyi Google aramalarda video sekmesine girip orada videoyu önizleyince çalışıyor. Başka da hep sorunlu hem uygulama hem web sitesinde.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.