Şimdi Ara

canon yazıcı renkli yazmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
14.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • renkli boyayı enjekte ettim kartusta tıkanma sorunu olduğunu sanmıyorum renkler alttan çıkıyor
    ama yazıcıya takıyorum 3 renk için çıktı alıyorum ama hiç biri çıkmıyor bembeyaz
    buhara tuttum kartus açma losyonuyla denedim sonuç aynı dediğim gibi tıkandığını düşünmüyorum
    uyarı falan çıkmıyo pc de
    siyah çıktılarda sorun yok

• uçlarını kontak spreyi ile sildnmi olmuyorsa kartuş gidiktir yeni bi kartuş almalısın kolay gelsin...
  • canon kartuşlar hp gibi değil 3 yada 5 kez dolumdan sonra direk çöpe.
  • yazıcı ayarlarına tekrar bak
  • ayarlarda sorun yok uçları losyonlada sildim boya geliyor uca sorun yok kartus bozulsa yazmaz uyarı verirdi
  • kartuşu taktığın slotun uçlarınıda temizle kartuşu görebilir ancak bazen gördüğü hale kartuş gidik oluyor nekadar enjekte edersen et boyayı verim alamıyorsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkeskin -- 17 Mayıs 2010; 17:09:03 >
  • son uğraşlarım sonunda hafif bir havi yazı çıktı ama ondan sonra yine tık yok
    vakum takıp çektim boyayı alttan geldi tıkanma sorunu yok yani sorun neyse anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorun bende de var, büyük ihtimal kalitesiz boya yazıcının püskürtücüsünde tıkandı diye tahmin ediyorum, tatilden döndüğümde yazmıyordu. bide canon yazıcılar kartuş dolumuna gelmiyor, bir iki denemeden sonra yazıcıyı da bozuyor :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.