|
Windows 11’in Başlat menüsü baştan aşağı yenileniyor
-
-
İçine ettiler windowsun, hızlı başlatı kaldırdıklarından beridir uyuzum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Ne yaparsan yap, En iyisini yap. -
Hele şükür, üzülmüştüm win10daki düzen gitti diye.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ ...Keser Döner Sap Döner Gün Gelir Hesap Döner... -
Canları sıkıldıkça başlat menüsüyle oynuyorlar 😏
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
win10 ekran dizaynının suyu çıkmıştıya. win11 de saçma sapan işler yaptılar. Şimdi de tükürdüğümüzü de yalamayalım ama bir şekilde de eskiye dönelim diye uğraşıyorlar.
_____________________________ AO -
Tek bir şey soruyorum: Şu yapının, W 7'ye kadar süre gelmiş Programlar Menüsünden farkı nedir? Bence hiç fark yok, gereksiz yere kurcalıyorlar.
-
Yine mi? Windows 11 kurulumlarımda ilk iş kutucukları tek tek kapatıyorum. İlk kurulumda gelen reklam vari yazılımları kaldırıyorum. Windows XP başlat menüsüne bir nebze benziyor. Rahat ediyorum. Aslında isterlerimi karşılayan 3. parti bir dünya yazılım var ama neyse.
Böyle devam.
-
Recommended bolumunden sonunda kurtulabiliyor muyuz? Vay.
Ayrica bu listelemedeki A-B-C harflerini sevmeyen bir tek ben miyim? Zaten her birinde bir-iki uygulama var, harflerin her biri bir uygulama kadar yer kapliyor, gereksiz uzatiyor listeyi ve cirkinlestiriyor.
水善|土強|火烈|气和
-
En güzeli windows 10 unkiydi. Win 11 in başlat menüsü sanki cep telefonu uygulamalar menüsü gibi.
-
ne büyük yenilik, kesinlikle Windows 10 bunu yapamıyordu(!)
-
Bugüne kadar bunların gelmemesi garipti zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
right click menüyü düzelsinler iki aşamalı menü yapmışlar bu kullanıcı dostu değil bunu nasıl çıkarmışlar anlamış değilim ben niye menünün fazlasını görmek için daha fazla menü için tekrar bir butona tıklayıp sonra istediğim eylem için butona tıklamam gerekiyor bu hiç ergonomik değil. Başlat penceresini de istediğin gibi özelleştiremiyorsun zorlayarak kullandırıyorlar win11 de başlat menüsünü hiç kullanmıyorum her şeyi arama özelliğini kullanarak gerçekleştiriyorum. Konuya bakarsak win10 daki menü özelleştirmesini win11'e getirecekler gibi.
-
Banane başlat menüsünden rezalet ya hantal yavaş hala adam akıllı bir yazılım yapamadılar yıllardır.Yemin ediyorum insanın gözünü yoruyor bazen oyun oynarken Steamin Oyun menüsünü açıyorum daha adam akıllı Windowsdan!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
şu start menu olayı yıldırdı artık. windows 7 tasarımı üzerinden sadece altyapı iyileştirmesi yeterdi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Tasarım olarak iyi olabilir fakat işlev olarak iyi değildi Vista/7 başlatı. Windows 8 ve sonraki sürümlerde istediğimiz kısayolları ekleyebilirken 7 ve önceki başlatlarda bu mümkün değildi. Önemli bir fark bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bozuk o kadar hizmet bileşen varken hala başlatla uğraşıyorlar ki binlerce kişi ek programlarla başlatı zaten değiştiriyor.
-
Win11 tutmadı. Arada bir versiyon tutmuyor zaten yıllardır. (Vista, Windows8 gibi...)
Windows12'de kullanıcı isteklerine göre birşey yapacaklardır
_____________________________ 2005'ten bugüne burada...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı