Onbaşı
05 Ocak 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 21 (Bu ay: 0)
Gönderileri

*Güncel

Yaklaşık %95 çevirisi yapıldı.

Starbound Türkçe Yama Yerelleştirme %95 Güncel

Ivır zıvırdan tutun arcade oyunu bile Türkçe.

Güzel Deneme! Arcade oyunu da dahil.

Orijinalinden daha kaliteli diyaloglar ve bir çok alana özenle hazırlanmış alternatif gelişmiş diyaloglar.

• Uyumlu (.Patch) dosya türü ile sıkıntısız sınırsız modlama.
  • Yeni font dosyası ile temiz Türkçe karakterler.
  • Çeşitli yeni içerikler.
  • Kullanışlı yeni sohbet, kısa solma süresi, kompakt tasarım ve yenilenmiş sekmeler.
  • Tech UI vurgulama düzeltmesi ve çok daha fazlası gelecek.
  • Çeşitli kodlamalar ve bazı Bugfixler.

Kalan yerler;

3k dosyadan oluşan objeler.

• Objeler genelde tarama modun da karşılaştığımız diyalogları kapsıyor.
  • Objeler çok yoğun olduğu için çevirisi uzun sürüyor bu objelerin oyun gidişatına çok az bi etkisi vardır.
  • PNG dosyalarını sona bırakıyorum.

Yama PATCH dosya türü ile hazırlandı,

Bu orijinal dosyalar yerine 2. bi dosya kullanılması anlamına geliyor.

Yani herhangi bi mod çakışması yaşanmaz,

Sadece ilgili satırlar değiştirilir orijinal satırlar aynı kalır kodlar değiştirilmez oyununuz vanilladan farksız olur,

Yüklediğiniz modlar yama dosyalarına dokunmuyorsa Türkçe yama bozulmaz buna karşın ek olarak mod önceliği de ayarlandı yani yama diğer modların da üzerine yazmakta.

Türkçe yama ile beraber oyuna yeni bi karakterle başlamanızı tavsiye ediyorum.

Oyunun kayıt yapısı yüzünden kaydınızda ki yazılar ingilizce olarak kalacaktır ta ki yeni bi yazı girdisine kadar, yeni alacağınız tüm görevler Türkçe olacaktır eskileri ise orijinal kalacak.

*Bu yeni karakter mecburi demek değil bu konuda tabi ki özgürsünüz.

Alıntı

metni:
Steam atölye paylaşımı ise devamlı güncellenmekte.https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2854928268

Alıntı

metni:
Oyunun 1.4.4 crackli ve GamePass versiyonunda kullanabilmeniz için .Pak dosyasını ayrı olarak yüklüyorumhttps://drive.google.com/file/d/1q4PKz2eKHGzbdGeJ02xeTHxCkclDktZt/view* Crackli versiyon için Starbound'un içine Mods adında bi klasör oluşturup .Pak dosyasını içine atın.* GamePass versiyonu için ise Belgelerim de Starbound'u bulun içine Mods klasörü oluşturun ve .Pak dosyasını içine atın.

Merhaba arkadaşlar;

Çeşitli sıkıntılar ve ameliyat yüzünden yarım kanal çevirimi tamamladım Steam atölyesinden abone olarak indirebilirsiniz.

Son oyun versiyonu ile sorunsuz çalışmaktadır.

Ek olarak yazım hatası veya anlamsız bi cümle yapısı görürseniz mutlaka atölyede açtığım başlığa yazın mümkünse SS veyahut cümlenin büyük bi kısmını bırakın.

store.steampowered.com
Save 20% on Sigma Theory: Global Cold War on Steam
https://store.steampowered.com/app/716640/Sigma_Theory_Global_Cold_War

Merhaba beyler iyi akşamlar
Yeni taşındığım evde alt yapı olmadığı için 100 metre ötedeki evden kendi evime wifi ayarladım TP-LINK CPE210 kullanıyorum henüz tam bi konumlandırma yapamadım balkondan balkona işte uygun bi vakitte de aygıtları çatıya alıcam bu arada evimde interneti almak için everest ewn-720 kullanıyorum

öncelikle CPE210 da eski bi CAT 5e tip kablo kullanıyorum yaklaşık 15mt civarında cihaz performansı için CAT 6 ile değiştirmelimiyim ve böyle bi cihaz için azami kaç metre kablo kullanabilirim

sonra evde kullanılan modemde pek iyi sayılmaz TTnetin eski modemlerinden modemin eski olması CPE210u etkiler mi?

son olarak da evimde interneti dağıtmak için alternatife ihtiyacım var EWN-720 sadece veri almak için tasarlanmış diye biliyorum Windows 10 da mobil etkin nokta gözüküyor ama kullanınca internet bağlantısı aksıyor ve çoğu zaman kopuyor belkide cihaz bozuk bilmiyorum baya eski zaten

CPE210 benzeri bi aygıtla gelen sinyali bi modeme ve modemden evdeki cihazlara dağıtmak istiyorum
POE adaptörlü 100 metre öteden sinyali alabilecek dış mekana uygun bütçeyi de fazla zorlamayacak bi aygıt arıyorum

-Edit
kafamda deli deli sorular var EWN-720 adaptörünü bir şekilde bi modeme bağlama şansımız var mı?
biliyorum modem çok yönlü ve ilgili ağa girmek için illa bi arayüze ihtiyacımız var ama genede belki bi oluru vardır
Beyler elimde Vodafonedan kalma HG658C modem var çok sıkıntı çıkardığı için yabancı Vodafone sitesinden bi güncelleme aldım bu güncelleme ile pppoe protokolü gitti ve var olan protokollere erişemiyorum PPP protokolünde DSL kullanıcı adı ve şifre kısmı bulunuyor lakin bu bölümler kilitli eski bi yazılım yüklemeyi düşündüm ama bu kezde güncelleme alanı da kaldırılmış fabrika ayarlarına döndürmeyi denedim ama son yüklediğim versiyondan devam ediyor kısaca cihaz tamamen ölü durumda elektronikden anlayan biri direk cihaza müdahale ederek sorunu çözer diye düşünüyorum ama bu tarz konularda ne bilgim var nede ekipmanım geriye bi PC üzerinden ek bi yazılımla müdahale etmek geliyor ama bunu da yapamadım
Bu ölü cihazı hayata döndürecek bi baba yiğit var mı?

Huawei HG658C Modemde Yazılım Sorunu

-Edit
Ek olarak DHCP ile ilgili bölümlerde yok olmuş en azından modemi köprü olarak kullanabilecek duruma getirebilirsek böylede işimi görür
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 46
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 3.321 (Bu ay: 166)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 43 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.