Şimdi Ara

Microsoft, Windows 11'deki kapat menüsünün tasarımını değiştiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Microsoft, Windows 11'deki kapat menüsünün tasarımını değiştiriyor

Windows 11 geçen yıl piyasaya sürüldü, ancak hala hatalar ve aksaklıklarla dolu. Ancak buna rağmen Microsoft, işletim sistemine yeni özellikler ve tasarım değişiklikleri eklemeye devam ediyor.

Ayrıca Bkz.Çin'de, yerleşik bir akvaryuma sahip bilgisayar kasası piyasaya sürüldü

Windows'u Kapat menüsü sadeleştirildi

Yazılım devi şimdi de Windows 11'deki kapatma ve yeniden başlatma penceresini yeniden tasarlamayı planlıyorlar, Alt + F4 tuşlarına basınca görünen pencereden bahsediyoruz. Yeni tasarımın bir parçası olarak, Windows logosunun ve PC simgesinin kaldırılması ve ayrıca pencerenin genel görünümünün basitleştirilmesi planlanıyor.

Bu arada, söz konusu kapat menünün tasarımı Windows 10'da şu şekilde görünüyor:

Bu varyant, Windows 11 Build 25174'te kullanıldu. Gelecekte, düğmelerin ve açılır menülerin, yeni işletim sisteminin modern tasarım diline daha iyi uyacak şekilde yeniden tasarlanması bekleniyor. Windows 11'deki yeni kapat menüsünün Windows 10'a uyarlanıp uyarlanmayacağı ise şimdilik belli değil.

Kaynak:https://www.windowslatest.com/2022/08/04/microsoft-is-testing-a-new-design-for-windows-11s-shut-down-dialog/

• önce sürükle bırak özelliğini getirsinler. Ben böyle bir rezalet görmedim

• Company X kullanıcısına yanıt
    explorerpatcher,start11, startallback herhangi biri iş görüyor.

• Heeee şimdi çok iyi her şey dört dörtlük hata problem vs yok bi o kaldı

Saçma sapan şeylerle uğraşıyorlar oyuncak gibi oynuyorlar ne yapacaklarını şaşırdılar

Tepe yöneticileri komple değişmesi gerek bu kafa yapısıyla her an bir şey olacakmış gibi bi durum çok uzun zamandır var

• Company X kullanıcısına yanıt

O zaten geldi. 22H2 22622.450 kullanıyorum Windows 11 baya yol katetti. 21H1 ile alaksı yok. Windows 8'den beri güncelleme almayan uygulamaların yenilenmesi harika bir olay. En başta yapılması gerekiyordu bunların.

DELL G15 5515 Ryzen Edition
    AMD RYZEN 5 5600H - RTX 3050 4 GB - 24 GB 3200 MHz RAM
  • Şahtı şahbaz oldu.

• Adamlar bir yenileme, bir güncelleme yapıyorlar. Aslında ne istediğini bilmeyen kitleden hep aynı saçma sapan yorumlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Windows 11 ile windows 7 den beri kullandığı programları güncelledi, örneğin terminal uygulaması powershell 7 acayip gelişti. Terminal olayında baya yol katetiler, bilgisi olmadan fikri olanları sallamayın onlar her yerdeler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Eksik. Hatalı. Windows 10 u kullanmaya devam etmek için yüzlerce neden sayabilirim. Bazı yerleri halen İngilizce ya

• bunu kullanan mı kaldı. çoğu kullanıcı ctrl+c gibi tuşları bile kullanmıyor. fareler çok gelişti ve artık eskiden daha rahat kullanıldığı için bir çok kullanıcı tıklayıp bu işlemleri yapıyor. alt+f4 ile bilgisayarı kapatan birini en son ne zaman gördüm hatırlamıyorum.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Bilgisayari kapatırken sadece alt f4 + enter kullaniyorum ajdkajdjkajd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.