Şimdi Ara

Windows 10 - Üniversitelere Özel Ücretsiz Lisans Alma Rehberi (OnTheHub - Dreamspark) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
54
Favori
99.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben key aldım.Eger 24 içinde etkinleştirilmez ise geçerliliği kaybolur demişssiniz. Şimdi keyi kullanamadım diyelim ve geçerliliğini kaybetti. Yeniden key alabilir miyim ?
  • gangarali kullanıcısına yanıt
    Bir ürün 1 kez alınıyor.
  • arkadaşlar bunun birden fazla pc'de kullanım imkanı var mı?
  • Listede win 10 görünmüyor. Bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oturum aça tıklayınca otorum açma sayfası gelmiyor.
  • Eyvallah hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Aöf öğrencisiyim, sosyoloji bölümünde okuyorum ancak giriş yapmaya çalıştığım zaman şu şekilde bir uyarı alıyorum. Bir çözümü var mıdır?

     Windows 10 - Üniversitelere Özel Ücretsiz Lisans Alma Rehberi (OnTheHub - Dreamspark)


    @CanERYVZ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beetle Juice -- 6 Mart 2016; 13:31:18 >
  • rogersin R kullanıcısına yanıt
    hayır, aynı anda tek pc.
  • Beetle Juice kullanıcısına yanıt
    Uyarı değil, kaydınız yok diye söylüyor. Sisteme kayırlı değilsiniz..
  • Merhaba siteden girdim üniversitemde premium gözüküyor web store girdiğimde kullanıcı adına üniversite postamı ve şifremi giriyorum Lütfen geçerli bir kullanıcı adı ve parola girin. Oturum açabilmek için bu web mağazasına kaydolmanız gerektiğini unutmayın. Kurumunuzun size vermiş olabileceği e-posta adresi yeterli değildir. yazısını görüyorum ne yapmam lazım nereden kaydolmalıyım.
  • Cevap vercek yokmu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba öncelikle. DreamSpark üyesiyim fakat Bilgisayar Mühendisliği bölümü okumadığım için Premium olarak gözükmüyorum. Dokuz Eylül Üniversitesi Bilişim Sistemleri sitesinde Windows 10 aktivasyon aracı bulunuyor. Fakat dediklerine göre sadece fakülte içinde çalışıyormuş. Ben kütüphanenin Proxy'sini girerek ve sanal bilgisayar kurulumu yaparak denedim fakat başarılı, key alındı dense de bilgisayar kısmında aktivasyon yap dediğimde başarılı olamadı. Acaba gerçekten sadece fakülte içinde geçerli olabilir mi? Olursa çok saçma olmaz mı? Bir gün götürsem öğrenci numaram ile şifrem ile giriş yapsam bir kere aktivasyon yapılsa yeterli olur sanıyorum ki. Niye problem çıksın ki? Siz ne düşünüyorsunuz hiç böyle bir durum duydunuz mu?
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    Çok fazla soru var, tüm cevaplar okulunuzda..
  • Haklısınız kusura bakmayın bilgi işleme mail attım cevap gelirse buraya eklerim belki başka arkadaşların işine yarar.
  • arkadaşlar açıköğretim okuyanlar için:
    3 senedeir işletme 1. sınıftayım ve yaklaşık 7 ay önce windows 8.1 sürümünü almış bulunuyorum. bilgilerinize.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yelbegen01 -- 4 Nisan 2016; 11:44:17 >
  • İü iktisata var mı ipadden giriş yapamadım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu W10 sürümüyle Forza Apex çalıştırabilen var mı?
  • Windows 10 Education sürümünü kuracağım, güncelleme geldiğinde sorunsuz şekilde kurmaya izin veriyor mu yoksa belli bir süre sonra mı Education sürümüne veriyor hocam? Bunun dışında sormak istediğim konu ise bu sürümü alırsak kullanım süresi var mı? Öğrencilik bitince iptal mi yani
  • zhny kullanıcısına yanıt
    Guncelleme aliyor. Lisanslar sizin, fakat bir pc ye kurulum yapinca belli bir sure sonra onu taniyor. Yani daha sonrasinda windows 10 kursaniz bile key girmeden, interneti acinca etkinlesiyor kendi. Iyi bir pc ye kurmakta fayda var. Ilerde satarsaniz pc yi alan kiside kullanir lisansi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptop'a kuracağım fakat lisansın bios'a gömülmesi gömülmesi kötü olmuş. İleride bu sürümü laptop'dan silip başka cihazıma yükleme imkanım yok yani? Şuanda cihazda öğrenci sürümü 8.1 var umarım onun gibi oturaklı ve sorun çıkarmadan kullanırım
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.