< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 7 Şubat 2020; 20:3:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|AMD Ryzen 7 3700x| |Xigmatek Aurora 120| |Gigabyte B450 Aorus Elite| |Asus GeForce Dual RTX 2070| |Gskill SniperX 32GB DDR4 3200| |Samsung 970 EVO+ 2TB| |Cooler Master 600W 80+| |GamePower Warcry ATX| |Samsung Odyssey G5 27" 2K| |Logitech G102 Prodigy| |Philips SPK8614| |Rampage R36 Drop| |Logitech X-230|
|
Şu anda devam ediyormu istanbul üniverstesi için windows 10 alabiliyor muyuz ? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 28 Ekim 2020; 8:29:48 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
şuan alınabiliyor mu ? yoksa kapatıldı mı ? |
* √λ≅X^Y∓Z ∦ λ∈[(ArgMax⇔>∀xω1)→(ArgMin⇔<∀xω9)]
* TCL 11.1 (4GBRamDiskDriver) |
bu siteyi çözemedim ben dreamsparktan lisansım vardı nasıl alıcam onu |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 23 Nisan 2021; 20:2:35 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() win 10 education veriyor sadece, windows server 2019-2022 yazanlarda da anahtar veriyor ama ne işe yarıyor bilmiyorum |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 6 Nisan 2022; 9:41:10 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |