Şimdi Ara

Windows 10 - Üniversitelere Özel Ücretsiz Lisans Alma Rehberi (OnTheHub - Dreamspark) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
334
Cevap
54
Favori
99.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istanbul üniversitesi için sadece bilgisayar mühendisliği okuyanlar mı faydalanabiliyor?
  • 2yıl önce bu dreamsparkın sitesinden win 8.1 embedded industry almıştım şimdi bu bahsettiğiniz siteye giriyorum win10 alabilmek için fakat okulunuz uyumlu değildir diyo. ve benim 8.1 edindiğim site de win10 indirme linki yok.
  • iKD44 İ kullanıcısına yanıt
    Dreamsparkt'ta henüz yok Windows 10.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler.
  • Windows Embedded 8.1 Industry Pro indiriyorum şuan. yükledikten sonra win 10 a yükseltebilir miyim? bilgisayar bölümü okumadığım için win 10 keyi alamadım.
  • izkus35 İ kullanıcısına yanıt
    Windows Embedded 8.1 Industry Pro sürümü yükseltme olmuyor Dreamspark'a windows 10 öğrenci versiyonunun gelmesini bekleyeceksiniz yada dreamspark premium hesaba sahip olmalısınız
  • zhny kullanıcısına yanıt
    premium icin kod gerekiyor sanirim. okulda kod dagitan elemani mu bulmam lazim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Necmettin Erbakan Üni'de moleküler biyoloji ve genetik okuyorum. Aylardır dreamspark a win 10 düşsün diye bekliyordum. Mühendislik okumadığım için premium hesap yok sanıyordum sağolsun okul bütün öğrencilere açıyomuş :) mail attım kaydımı yaptılae şu an win 10 açıldı. Edu mu multiple sürümünümü indirsem bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durmus.42 -- 5 Haziran 2016; 19:22:57 >
  • Standart üyelere inşallah bu yaz gelir artık

• öğrenciler için lisansın süresi sınırlı mı? mesela 4 sene sonra lisans geçersiz mi oluyor?
  • merhaba yıldız teknik için ne yapmam gerekiyor ayrıca acıklamaya hangi bilgileri eklemeliyiz.
    E-posta*
    Telefon Numarası*
    Yayın Açıklaması*
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği +1

• quote:

Orijinalden alıntı: dhretireduser

Key sizde olduğu sürece sınırsız, key 24 ay sonunda kaldırılıyor siteden. Aldığınız tüm ürünlerin lisanslarını mutlaka kaydedin.

Key'leri kaydettim. Fakat eğer 24 ay sonunda kullanmazsam key'ler geçersiz olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokomoko -- 13 Ağustos 2016; 21:54:32 >
  • cokomoko kullanıcısına yanıt
    Evet
  • Yani aldığım keylerin sürekli geçerli olması için kullanmam gerekiyor.

Peki win7 için de key aldım. İlk önce win7 kurup keyle aktifleştirsem sonra yerine win10 kurup onu da diğer aldığım keyle aktifleştirsem, 2 key de sürekli kullanılır mı? Yani oldu da win10'u beğenmedim, 2yıl sonra win7'ye geçtim öbür key'i bir daha girdim sorun olur mu?
    Kurduğunuz bilgisayarın sistem özelliklerine göre cihaz kimliği oluşturuyor. Aldığınız key i hangi cihaza kurarsanız artık o cihazın oluyor o lisans. Ram vs. değiştirdiğinizde hata alabilirsiniz. Bu sebeple uzun süre kullanacağınız bir bilgisayara kurun key i.
  • Bilmiyorum hocam bazıları da diyor ki, 24 ay diye bir sınırlama yok. En iyisi ben bu 2yıl içinde keyleri aktifleştireyim.

Keşke office de olsaydı ama yok. Mecbur kms'ye kaldık onda.

Bu arada edu ve multiple olarak 2 key aldım. Edu mu yoksa enterprise mi kurayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokomoko -- 14 Ağustos 2016; 0:56:10 >
    Kim o birileri? Lisansı aldığınızda altında yazıyor 24 ay süreli olduğu zaten, daha fazla uzatmayalım.
  • Tamam uzatmayalım ama 24 ay gibi bir ibare bende yok belirteyim.

Hmm. İnternete baktım da 24 ay gibi bir ibare alanlarda var ama bende yok. Bilemiyorum üniversiteden üniversiteye de değişiyor olabilir. Ama bende yok o ibare.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokomoko -- 14 Ağustos 2016; 1:10:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokomoko

Tamam uzatmayalım ama 24 ay gibi bir ibare bende yok belirteyim.

Hmm. İnternete baktım da 24 ay gibi bir ibare alanlarda var ama bende yok. Bilemiyorum üniversiteden üniversiteye de değişiyor olabilir. Ama bende yok o ibare.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.