Ankarada 82 radar kameraları (güncel durum)
Eski konu başlıkları baya eskide kalmış. Güncel durum nedir? Amacım sürat yapmak değil ama gereksiz yere kasıp buradan yavaş geçerek tekrar ivmelenmek de bir eziyet. Bir ilginç konu da şehir dışından gelen bir yabancı özellikle akşam saatlerinde bu kameralarda sensör ışığı yanmadığı ve led olarak 82 yazmadığı için ceza yerse düpedüz tuzak olur.
Sorularım:
1. 82 radarları çalışıyor mu?
2. Bazıları çalışıyor Bazıları çalışmıyor mu?
3. Belli saatlerde mi çalışıyor?
Net bilen yazarsa sevinirim.
Elektrik gidip gelince tv kendiliğinden açılmasın istiyorum
Aslında elektriğin pek gidip geldiği de yok ama fişi prize taktığımda kendiliğinden otomatik açılıyor, bunu iptal etmek istiyorum. İnternette eski model bir samsung smart tv de özel tuş kombinasyonuyla girilen ayarlarda bunu iptal etmeyi göstermişler. Benimki yeni nesil bir led tv.
Tv: Samsung 50QN90A
Yardımcı olursanız sevinirim.
Samsung kulaklığımı kaybettim ne yapabilirim?
Galaxy buds2 kulaklığım ve s10 plus telefonum var. 1 haftadır kulaklığım kayıp ve inat ettim her yeri aradım taradım yok. Sorduğum insanlar da kendilerini suçluyormuşum gibi ters cevaplar vermeye başladı :)
Neyse tabi kulaklıklar kutusunda ve malesef bir konum sinyal vermiyor.
Ben telefonumun bluetooth kayıtlarını bulmak istiyorum yani bu kulaklığa en son ne zaman bağlanmışım? Yabancı forum sitelerinde bulamadım. Samsung müşteri hizmetleri tabiki bu konuda bir şey bilmiyor. Polise başvurun falan dedi :) Az para değil insan üzülüyor bir tavsiyesi olan varsa sevinirim
Dip ses takıntısı olan birine kulaklık önerir misiniz?
Nakil, altyapı, taahhüt ve cayma bedeli çıkmazı
Merhabalar, kendim Bozüyük/Bilecikte yaşıyorum. Ankara'da ailemle yaşadığım dönemde (10 yıl önce) türksat aboneliği açtırmıştım. Teledünya ve uydunet alıyordum. Sözleşme süreleri doldukça yeniledik ve son taahhütüm 05/2023'te bitiyor. Ailem ankara içinde başka adrese taşındı bugün ve orda Türksat altyapısı yokmuş bu sebeple ücretsiz iptal olayı oluyormuş; ancak üyelik benim adıma.
Ben 1.5 yıl önce bozüyüke taşındım ve burda da aslında altyapı yok.
Benden 800 küsür lira cayma bedeli istiyorlar. Tarihçeli ikametgah istiyorlar. Bu saçmalıktan nasıl çıkarım?
Nakil, altyapı, taahhüt ve cayma bedeli çıkmazı
Merhabalar, kendim Bozüyük/Bilecikte yaşıyorum. Ankara'da ailemle yaşadığım dönemde (10 yıl önce) türksat aboneliği açtırmıştım. Teledünya ve uydunet alıyordum. Sözleşme süreleri doldukça yeniledik ve son taahhütüm 05/2023'te bitiyor. Ailem ankara içinde başka adrese taşındı bugün ve orda Türksat altyapısı yokmuş bu sebeple ücretsiz iptal olayı oluyormuş; ancak üyelik benim adıma.
Ben 1.5 yıl önce bozüyüke taşındım ve burda da aslında altyapı yok.
Benden 800 küsür lira cayma bedeli istiyorlar. Tarihçeli ikametgah istiyorlar. Bu saçmalıktan nasıl çıkarım?
Devir ve taahhüt
İzmir-Çeşme-İzmir otobüs yolculuğu
Arkadaşlar İzmir'e haftaiçi kongre için uçakla gideceğim. Konaklama yapacağım yer Swissotel. Ancak yaklaşık 1 günümü Çeşmedeki yakınımın yanında geçirip akşam otelimde kalacağım. Alternatiflerim:
1.Havaalanından direkt Çeşme'ye gidiş (Havaş), Çeşme'den otele dönüş.
2.Havaalanından otele gidip (sponsor firma aracı alacak) yerleştikten sonra Çeşme'ye gidiş, Çeşme'den otele dönüş.
Sorularım:
1.Bu 2 alternatiften hangisi ulaşım açısından daha kolay ve zahmetsiz olur?
2.İkinci alternatifi seçersem Çeşmeye üçkuyulardan mı otogardan mı gitmeliyim? En kolay ve zahmetsizi lütfen.
3.Çeşmeden swissotele nasıl dönerim akşam saatlerinde en zahmetsiz?
Görevin askıya alınması
Bazen bir uygulamaya tıkladığımda açılmıyor. Görev yöneticisine baktığımda uygulamanın ismini (örneğin:chrome.exe) görüyorum ve yanında "askıya alındı" yazıyor. Bunun çözümünü bulamadım. Benzer sorunu yaşayan ve çözüm önerisi olan var mı?
Hayatın boş gelmesi, ne yapılabilir?
Arkadaşlar 30 yaşındayım, çocukluk-gençliğim biraz derslerimle geçti. Şuan doktorum. Mecburi hizmetimi yapıyorum, dosyam iyi ve akademisyenlik düşünebilirim ama net bir planım yok. İşimi biraz seviyorum ama insanla uğraşmak sabır işi. 3 ay önce biten ve yeni yeni atlatmaya çalıştığım bir ilişkim oldu. Fazla ilişki tecrübem de yok. Hayattan soğudum resmen. Ailemle aram bozuldu. Her şey boş, anlamsız geliyor. Sosyal medyamı kapatıp açıyorum, hiç arkadaşım yok gerçek hayatta mesela. Ben insanlardan soğudum, birçoğu sahte ilişkiler ve menfaat peşinde gibi geliyor. Resim çizerdim arada onu da bıraktım. Hiçbir şeyden zevk almıyorum. Dini ve hayatı sorguluyorum. Madem her şey bitecek, mutlu olmanın ne anlamı var diyorum. Psikologla ve bazı arkadaşlarımla paylaştım, herkes bir noktaya kadar motivasyon veriyor. Asıl iş bende bitiyor. Polyannacılık oynarsan tamam her şey çözülecek ama bu da içimden gelmiyor.
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.150
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 116.742 (Bu ay: 1.678)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 340 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar