Şimdi Ara

Wayward Pines (2014) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
22
Favori
14.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Blake Crouch'un uclemesinin ilkidir Pines yani Camlik.. ikinci kitap Wayward ucuncu kitap ise The last town.. ikinci ve ucuncu kitap henuz cevrilmedi.. dizi 10 bolum olarak cekildi ama kitaplarin ne kadarina sadik kalindi ve nerede 10. Bolumu bitirdiler henuz bilmiyoruz.. genel yorumlar tek sezonluk oldugu.. yani kitap bitti gerisi senaristlerde degil daha anlatilabilecek iki kitap daha var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

Blake Crouch'un uclemesinin ilkidir Pines yani Camlik.. ikinci kitap Wayward ucuncu kitap ise The last town.. ikinci ve ucuncu kitap henuz cevrilmedi.. dizi 10 bolum olarak cekildi ama kitaplarin ne kadarina sadik kalindi ve nerede 10. Bolumu bitirdiler henuz bilmiyoruz.. genel yorumlar tek sezonluk oldugu.. yani kitap bitti gerisi senaristlerde degil daha anlatilabilecek iki kitap daha var..

O zaman geriye kalan 5 bölümde 2 kitabı da kotarsınlar da merakta kalmayalım bari
  • 3 sezon çıkacak bir konu var. Belkide diziyi her sezon 10 bölüm olacak şekilde 3 sezon yaparlar. Sonuçta 3 kitap var. Güzel bir dizi. 10 Bölümde biterse yazık olacak.
  • Senaristlere kalmaz bu iş hiç bir senarist bir yerden alıntı yapmadan diziyi tamamlayamaz daha kitap olması lazım onlara göre devam ederler bana göre. Bu sezon bir tamamlansın birde reytinglere göre durum şekillenebilir bence dizi gayet iyi gidiyor konusu belli olan dizilerin nasıl gitceğinizi az çok biliyoruz fakat bu dizide kestirmek zor oluyor çünkü her bölümde bir perde açılıyor mesela çok fazla sırlar var ve bu sırların çoğu açılmış gibi gözüksede arkasında yine sır perdesi vardır diye düşünüyorum.
  • Dizi ilk beş bölüm itibariyle içinde barındırdığı gizem potansiyeli ile beni yakaladı. Umarım ilerledikçe gizemin suyu çıkmaz...
  • İlk bölümü izledim sürükleyiciydi, böyle devam ederse epey kitle toplar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5. Bölüme kadar izledim güzel bir dizi gerçekten, ayrıca sürükleyici. Benim teorim şu, Wayward Pines'ı yapılandıran kişiler gelecekten iletişim kurup, geçmişteki bazı başarılı insanları seçip kendi zamanlarına getiriyorlar, ileride daha iyi anlayacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 18 Haziran 2015; 12:37:32 >
  • Bu diziyi under the dome dizisiyle kıyaslamayın lütfen uner the.. ilk sezonu 10/9 du gerçekten iyiydi ama 2.sezonda yaptıkları bütün iyi şeyleri sıvadılar resmen

wayward pinesta gayet güzel başladı ama 2. sezonda ne olur bilemeyiz belkide under the.. daha fazla düşer gözümüzden böyle şeyler hiç belli olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

quote:

Orijinalden alıntı: MinikYas

Anlamayanlar için. 1x5

Şimdi bu bilim adamı gelecekte böyle bir şey (yaratıklar) olacağını öngörmüş ve insan toplamaya başlamış. Wayward Pines'a giden yolda bunlar pusu kuruyorlar. Kaza yaptırtıyorlar ya da kendiliğinden olan kazalarda insanlar baygınken bunları alıp uyutuyorlar ve binlerce yıl bu uykuda kalabiliyorlar. Muhtemelen bir tesiste böyle yüzlerce insan saklıyorlar uyku tüpü gibi bir şeyin içinde. Wayward Pines populasyonunu dengede tutmak için de öldükçe bu tüplerden adam çıkartıyorlar.

Bu baş karakter arkadaşımızın da aradığı ajan kadın kendisinden önce wayward da trafik kazası geçirmiş. Başkaraktermiz de bu yüzden diyor daha iki hafta önce beraberdik nasıl yaşlandın bu kadar diye, o da ben şu kadar yıldır buradayım diyor. Demekk kii o kadın 12 yıl erken uyandırılıp wayward'da yaşamaya başladı.

Şahsi fikrimce dizinin sağlam bir dizi olduğunu düşünmüyorum. Kurgu ve işleyiş yönünden pek çok hata verir böyle yapımlar ve birinci sınıf bir dizi olmazlar. Under the dome dan oyunculuk ve bir kaç yönden daha iyi olsa da bir yere kadar iyiler. Bu tür yapımlar çok üste oynayamazlar. Belli bir seyirci kitlesi olduğundan yayına devam eder yalnız o ayrı bir konu.

O değil de dizi the descent filmlerinin devamı sanki. O yer altındaki yaratıklar yeryüzüne çıkmış ve insan ırkını yok etmiş gibi. Çok benziyorlar.

İyide şöyle birşey var, bu bizim burke kaybolduğunda doktorla bir fbi ajanı konusuyordu. Doktor ona artık başladık durduramayız diyordu. Bence çocukları o sarışın ablamız trollüyor. Bu arada onun gençlik fotoğraflarını bulsak dehşet birine benziyor

Doktor kendinide dondurmus anlasilan ama isin garibi bu proje basladığında uyandırılmıs olsa yinede yaslanması gerekirdi, sonucta proje baslayalida yillar olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evohan kullanıcısına yanıt

Arada uyuyup uyanıyor olabilir, gelişmeleri takip etmek için.
  • 6. bölüm sızmış sanırım, normalde dizi gece yayınlanıyordu ama düşmüş bölüm. ve dizinin günü değişmiş imdb'ye göre, pazar izleyeceğiz. iptal söylentileri falan var mı?
  • Söylentiler yok ama günü değiştiyse sanırım 1 sezon sürecek gibi gözüküyor halbuki iyi başlamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

6. bölüm sızmış sanırım, normalde dizi gece yayınlanıyordu ama düşmüş bölüm. ve dizinin günü değişmiş imdb'ye göre, pazar izleyeceğiz. iptal söylentileri falan var mı?

aynen sızmış bölüm. 25'ine kadar ara vermiş US'de ama Fox'un UK kanalı da var onlar ara vermemiş, artık hep böyle erken olacak galiba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Herhalde yarına anca yüklenir birde altyazıyı bekleriz öğlene anca gelir gibi.
  • 5 bölümü bir çırpıda izledim. Atmosferi, gizemi sürükleyici bir dizi olmuş ama 5.bölümden sonra dizinin geldiği noktaya pek ısınamadım. Gene de takip edilmeye değer. Dizinin en iyi karakteri pam olmuş kadını görünce tüylerim kabarıyor.
  • bu bölüm niye çevrilmedi ki hala, normal günü de geçti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

bu bölüm niye çevrilmedi ki hala, normal günü de geçti.

+1 türkçealtyazıda ingiilizce altyazı bile paylaşılmamış daha...
  • Mojotr kullanıcısına yanıt
    Çevrilmemesinden çok dizi sitelerindende kaldırılmış çünkü daha ingilizce altyazısı bile yok türkçe çevirilerde çıkamıyor. Sıkıntı oldu bu durum gerçekten
  • 1x6 en iyi bölümdü...

Yine bir çok şey açıkladılar.Doktora biraz hak verdim fakat yeni nesil yetiştirecek diye halka açık idamlarla korkak nesil yetiştirmemeli.Yani ne işe yararki korkak koyun insanlar? wayward pines la sınırlı kalırlarsa eninde sonunda yok olurlar.Kill or killed durumu.Bi şekilde savaşmayı öğrenip abbylerin neslini tüketmeleri lazımki çok zor iş.Milyarlarca insan yavaş yavaş evrimleşerek abby oldu, yani milyarlarca düşman var.ama dizi güzel gidiyor mantığını sevdim.İlk bölümlerde çok bullshit sıkıyolar gibi geliyodu ama mantığı anlattılar kavradık, şimdi hadi yönetelim bakalım nolacak diyor insan :)
  • kimse söylemiyor 6. bölümün altyazısı gelmiş
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.