Yüzbaşı
25 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 56 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar windows 8de acilista sifre girmemek icin ayar yaparken sanirim birseyler ters gitti ve bir hesabi sildim. Simdi bilgisayari acarken microsoft hesabi ile giris yapmayi deniyorum bu sefer de internet baglantisi olmadigi icin giris yapmiyor. Ne yapmam lazim
Arkadaşlar yıllardır aralıklarla süren bir mide ağrısı problemim ver. Doktorlar hiçbir sebep bulamıyorlar defalarca ultrason endoskopi vs. yaptırmama rağmen. Bir yerde okuduğuma göre ailevi akdeniz ateşi olabilme ihtimali var gibi geldi bana. Bu hastalığı yaşayan birileri varmı aramızda. Belirtileri nelerdir, teşhis nasıl koyulur, tedavisi nasıldır? Yardımcı olabilecek birileri çıkar mı aramızdan...
Arkadaşlar cs 1.6 oynarken ctrl ye basıp sağa sola gidemiyorum ve bu oyunumu çok etkiliyor.Nasıl düzeltirim bu problemi?
Arkadaşlar arkeoloji bölümü düşünüyorum. Fakat tercih listemi nasıl hazırlayacağımı yani hangi okulu yukarı yazacağımı bilemedim. Aşağıdaki okullardan sizce hangisi daha iyidir. Eğitim kalitesi olsun, şehrin imkanları olsun, okulun ortamı olsun...Yardımcı olabilecek arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim...

Pamukkale Üniv.
Atatürk Üniv.
Gaziantep Üniv.
Harran Üniv.
Dicle Üniv.
Adnan Menderes Üniv.
Dumlupınar Üniv.
Selçuk Üniv.
Arkadaşlar birkaç gündür Eskişehirde Samsung u800 arıyorum ama bulamıyorum.İnternetten satış yapan sitelerde de yok.Acaba üretimi mi durdu?
Nereden bulabiliriz bu telefonu...
Arkadaşlar yaklaşık 2,5 - 3 senedir Türkiyenin en büyük fabrikalarından birinin sosyal tesislerinde müteahhit çatısı altında garsonluk yapıyorum.
İşe ilk başladığım aylarda 4 ay sigortam yapıldı sonra patronum işler azaldı bahanesiyle sigortayı kesti.
Bende bu yılın sonlarında işten ayrılmayı düşünüyorum.Acaba bu çalıştığım sürenin sigortasını yaptırabilirmiyim.Nerelere başvurmam gerekir.Sigortasız çalıştırıldığım için tazminat isteme hakkım doğar mı.
Yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim...
Arkadaşlar yıllardır bize şu verilen hapların üstünde yemekten önce ve yemekten sonra yazar.Hadi yemekten sonrayı anladıkta yemekten önce ne.
Ne kadar önce yani 1 saat mi yarım saat mi ne kadar.
Hep merak etmişimdir bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim...
Arkadaşlar 12000 - 14000 ytl arası dizel veya lpgli spor görünümlü bi araç almak istiyorum
Ben tipo biraz zorlansamda peugeot 206 diye düşündüm
Bu araç benim ilk aracım olacak
Ne tavsiye edersiniz
Hakkında
Forum İmzası:

Legen..Wait For It...Daryy!!
Sistem ve Tercihleri
Takım
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.410
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 12.819 (Bu ay: 75)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.