R

Binbaşı
11 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 72 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Herkese merhaba. Televizyonlar ile ilgili hakkaten pek bir bilgim yok. Aşağıdaki ürünün fiyatı teknoloji marketlerde internet fiyatına indi. Üstadların fikirlerine ihtiyacım var.

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_phılıps-50pfs5803-50-126-ekran-uydu-alıcılı-smart-full-hd-led-tv-1180086.html?gclsrc=aw.ds&rbtc=%7C%7C%7C%7Cp%7C%7C&gclid=CjwKCAjwstfkBRBoEiwADTmnEMgfM0_J3QCt7Mp21LQ6H4OxIgOKeiLbFJZ7sa6lUGPRH5VkAESvVRoCAXEQAvD_BwE
Hugo Boss beğendiğim iki adet model var ama saat&saat fiyatlariyla da almak istemiyorum. Özellikle Eminönü ve Sirkeci taraflarindaki saatçilerde bulsam fena olmaz. Daha once dolastim o taraflarda ama bulamadim. Yardimlarinizi rica ederim :)
Herkese merhaba. Uzun zamandır sıfır çerçeve bir saat arayışım var. Aslında baya bir model öğrendim ama yine de gözümden kaçmış bir model olabilir mi üstadlara da danışmak istedim. Özellikle markalı modellerde arayışım var. Brathwait ya da daniel wellington markalardan ziyade bilindik markalar olsun istiyorum. Tissot everytime serisi var ayrıca cerruti de guzel modeller var. Acaba başka hangi modeller var ?
Bu sene HTC'nün ürün gamı U serisinden ilerleyecek.. Önce Ultra ve Play olarak iki cihaz tanıtmıştı HTC ve amiral gemisi olarak görülen cihazı beklemeye başlamıştık. Açıkçası HTC son bir kaç senedir sızıntıları son günlere kadar iyi koruyor, bu cihazda yine öyle oldu ve son bir kaç haftaya kadar çok iyi korudular.. Henüz HTC cephesi bir event tarihi vermedi ama Nisan ayı içerisinde muhtemelen sonuna doğru bir tanıtım bekleniyor.

Ocean concept olarak kendilerinin paylaştığı render ve video daki cihaza benzemiyor. HTC bilindiği üzere metal tasarım anlayışını sürdürüyordu yıllardır ama görünen o ki bu sene metalden cama dönmüş firma. U serisinin cam olarak geleceğini biliyoruz artık. Tabi bundaki en önemli detay, HTC'nin yanlış hatırlamıyorsam iki sene önce Samsung Mobile tasarım şefini bünyesine katmıştı. U serisinde tasarım ekibi ilk meyvelerini veriyor.

Aslını bakılırsa bu tasarımın HTC'nin daha 3 sene önce M9 için gelmesi gereken tasarım olduğunu söyleyebiliriz. Bu telefon belki 2 sene önce gelseydi çok beğenilirdi ama bu sene itibari ile çok da ilgi çekmeyebilir. Yine de HTC'nin M8 çizgileri ile bağdaştığını söyleyebilirim. En azından o home tuşu ile HTC gibi değil daha çok Samsung gibi duruyordu. Bunu kaldırdıkları çok iyi oldu. Ama ilk bakışta artık günümüzde tüm amiral gemilerinde olan parmak izin sensörü görülmüyor. Bunu nasıl çözmüşler bilemiyorum. Ekrana monte ettiklerini hiç sanmıyorum..

Ve gelelim en önemli detaya; Ocean concept de dedikleri şeyi yapmışa benziyorlar yani cihazda TUŞ YOK!

Bu bir render, yani kanlı canlı bir sızıntı değil. Ama bu bile beni heyecanlandırmaya yetti çünkü o home tuşu ile hiç de kendi gibi değil Samsung gibi görünmeye başlamıştı. Umarım aynen böyledir bu cihaz..

HTC'nin Ocean concept olarak yaklaşık bir sene önce duyusurunu yaptığı ve son bir ay kala U olarak lanse edeceği anlaşılan yeni serisinin ilk cihazının tanıtım videosu sızdırılmış. 12 Ocak olarak resmi tanıtımın yapılacağı duyurulmuştu.

Concept tasarımda iddia ettikleri Sense Touch olayını da gerçekten becermişler. Çok değişik bir telefonla karşı karşıyayız. Karşınızda HTC U yani namı değer Htc Ocean..

https://www.youtube.com/watch?v=HfKtSsnb7oI
Yıllardır basketbol ayakkabısı almadım, outlet de bunu buldum fiyatı bir miktar uygun geldi acaba alsam mı ki diyorum.. Kullanmış olan, bilgisi olan varsa yazabilir mi ? Fiyat 279 TL bu arada..
Honda'nın 2015 yılındaki yeni araçları için yaptığı, içerisinde Asimo, motorsiklet, HR-V, NSX, Type R ve uçaklarının bulunduğu ve bir nevi gövde gösteri yaptığı en yeni reklamı.. Gerçekten muhteşem!

https://www.youtube.com/watch?v=2DN0IRoMf4k
Forumda baya bir hayran kitlesi vardı; sürekli konuşuluyordu, neden gelmiyor diye.. Araç satışta ancak forumda ilk günlerdeki bir kaç konu ve inceleme dışında kimse ilgilenmedi. Fiyatları çok absürt değil, sadece dizel otomatik alternatifi yok bunun dışında her şey uygun.. Nedenini merak ediyorum! Sadece Passat olamaz! Yine bununla birlikte Yeni Superb de çıktığında herhalde kimse dönüp bakmayacak..
B sınıfı bir cabrio ya benziyor.Japonya limanından çekilmiş bu fotoğraf.

İnceltilmiş farlar ve geniş ön ızgara onu olduğundan daha dinamik göstermiş. İçeride sportif ruhu yansıtmak için altı düz direksiyon kullanılmış. Kontrol kumandaları da ailedeki modellerden tanıdık geliyor. Modelde ise en ilginç detay 600 cc 3 silindir motora yer verilecek olması. Gelen diğer duyumlar ise bu motorun CVT şanzıman ile eşleşeceği.

Kaynak: arabam.com

Kia'nın Çin'de sergiledği yeni bir SUV konsepti. Haberde Çin'e özel olarak üretileceği yazıyor fakat 1.6 turbo motor ünitesi olunca bunun global olması bence muhtemel. Hal böyle olunca da Yeni Sportage olabileceğini düşünüyorum. Tasarımında Porcshe çizgileri var. Ölçüleri; 4260 Boy X 1765 Genişlik X 1630 yükseklik olarak belirtilmiş. Aks mesafesi 2590, son olarak bagaj için de 400 litre olarak haber geçilmiş. Kaynak: onurkoray.blogspot.com.tr

(Yeni Sportage olabileceği tamamı ile kendi fikrimdir.)

Hakkında
Forum İmzası:
hayat seni güldürmüyorsa, espriyi anlamadın demektir..
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Otomobil
peugeout
Mobil cihaz
samsung
Operatör
Vodafone
Oyun Platformu
PS3
Takım
Galatasaray
TV
Philips
Notebook
Asus
Dünyadan Futbol
Ac Milan
Basketbol
Los Angeles Lakers
Milli Takımlar
İtalya
Formula 1
Mercedes
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.111
İkinci El Bölümü Mesajları: 132
Konularının görüntülenme sayısı: 82.951 (Bu ay: 372)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 668 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.