Şimdi Ara

Wayward Pines (2014) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
22
Favori
15.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Mizuhara

hoaaydaaaaaaa.

sezon finali de olabilir final de. bence finaldir ama ayni olaylari tekrar anlatmazlar.

ethan'a uzuldum baya ya. bir de en sonda sallanan adam kimdi?

bence 2015 senesinin en guzel dizisiydi.

Sallanan adam Ethan işte.

Son bölümü final yapcaz diye mi bu kadar kısa tutmuşlar anlamadım. Birinci Jenerasyon o ARC'ta ne yaptı ne oldu ne ara kasabayı ele geçirdiler falan 2. sezon olmalı bence.

Orijinalden alıntı: grkm1

quote:

hoaaydaaaaaaa.

sezon finali de olabilir final de. bence finaldir ama ayni olaylari tekrar anlatmazlar.

Son bölümü final yapcaz diye mi bu kadar kısa tutmuşlar anlamadım. Birinci Jenerasyon o ARC'ta ne yaptı ne oldu ne ara kasabayı ele geçirdiler falan 2. sezon olmalı bence.

3 yil 4 ay oldu dedi kiz. 3.5 yildir curumeden mi kalacak

Bir ihtimal daha var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: grkm1

quote:

hoaaydaaaaaaa.

3 yil 4 ay oldu dedi kiz. 3.5 yildir curumeden mi kalacak

Mantık hatalarından sadece bir tanesi bu.

Efektler daha iyi olabilirdi. Çok fazla soru işareti var bir dizinin finali böyle yapılamaz, daha final mi sezon finali mi o bile kesin değil saçmalığa bak. Biz bi' b.k beceremedik, çok fazla ucu açık konular var devam ettirip bir şeyler yaparız belki kafasıdır bu.

Özet: İzlemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fell on Black Days -- 24 Temmuz 2015; 18:05:53 >

• quote:

hoaaydaaaaaaa.

Sallanan adamın Ethan olma ihtimali yok adam asansörde patladı zaten

Orada önemli olan bitmeden önce Pam'in Kate'e bundan sonra gözetleme yok, hesaplaşma yok, dinleme yok dedi fakat sonradan Amy'nin bizi dinliyor ve diğer yetişkinlerle beraber senide uyuturlar dediğine göre geriye kalan herkesi uyuttular ve İlk Jenerasyon Arch'tan çıkıp kontrolü ele geçirdiler. Buna imkanları vardı çünkü David Pilcher bize burada her şeyi bıraktı dedi. İlk kapıdan girdiklerinde sol tarafta silahlar falan da vardı demek ki silah techizatları da var o yüzden şuan hakimiyet İlk Jenerasyon üyelerinde.

Güzel diziydi fakat sezon finali mi yoksa tamamen mi final yaptılar onu da açıklığa kavuştururlarsa seviniriz

Edit:

Bu adam Ethan'a benziyor diyenler 10 bölümü boşuna izlemişler
     Wayward Pines (2014)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Befega19 -- 24 Temmuz 2015; 18:10:11 >

• Gene günü kurtaralım mantığı ile çekilip biten bir dizi daha. Plan proje yok kafalarına göre şekil veriyorlar. Devam ederse belki diye ona kapı açık bırakıyorlar. Belliydi böyle olacağı. Finalde twd havasına büründü iyice. İnşallah devam etmez her şey başa döndü bir daha aynı şeyleri izlemeye gerek yok.

Sallanan Balmumundan yapılmış gibi duruyor. Dikkatli bakarsanız Ethan'a benzemiyor çok fazla andırıyor yine.

Wayward Pines (2014)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F7B056BC -- 24 Temmuz 2015; 19:14:05 >
    ACEMİ BİRLİĞİ =58. PİYADE ALAY KOMUTANLIĞI / BURDUR MERKEZ
    USTA BİRLİĞİ = GENELKURMAY BAŞKANLIĞI / ANKARA ÇANKAYA
  • 2. sezon fazla kacardi ama keske sezonu 15 bolum yapsalardi.

Bir ihtimal daha var.
  • güzel diziydi başladı ve bitti ben 2.sezon olacağını sanmıyorum zaten kitaplarda burada bitmiş yani yazarın yeni kitabı yok ve yazacağıd a yok. ancak bu yapımcılar para manyağıdır kıçlarından uyduruk bir senaryo ile 2.sezon çekebilirlerde. lakin 2.sezonu izlemek için pek bir merak göremiyorum. herşey izleyiciye açıklandı zaten. yeni yetme veletlerin wayward da terör estirdiğini izlemek bana anlamlı gelmiyor.

Steam
  • ilginç bitti, devam edip geçen zamanda olanları açıklasalar çok iyi olurdu aslında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ethan'a çok üzüldüm ya bunun ortağı olan kadına noldu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: BrazzerstakiKelAdam

Ethan'a çok üzüldüm ya bunun ortağı olan kadına noldu acaba

o düzeni geri getirenler varya first generationslar dondurmuşladır digerlerini

Başrol oyuncularının ölmesi çok hoşuma gidiyor böyle dizilerde,klişeden uzaklaşılmış oluyor hem herkes ölür başrol oyuncuları ölmez iddaası kalmıyor

Profesör'ün bu kadar kontrol delisi olduğunu düşünmemiştim, adam yaratıkları saldı direk. Demek ki ilk grupta da bunları yaptı herkesi öldürtüp yeniden düzeni sağladı. Hipnozcu kadına tokat iyi oldu bir de hemşire yese aslında ikisinden de nefret ediyorum

1x10

Hiç beğenmedim finali, gereksiz yere Ethan'ı öldürdüler hadi kahramanlık yaptı dizi finali falan bir şekilde kabul ederim de üç beş ergene nasıl kaptırdınız koskoca kasabayı Pam karakteri dizi boyunca çok değişti abisini öldürecek kadar inandırıcı gelmedi bu değişim bana. Bir de anlamadığım şey bu yaratıklar çok kolay ölüyor mermiyle nasıl karşı gelememiş koskoca insan ırkı. İnşallah devam etmez dizi genel olarak güzeldi uzarsa daha da batacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 27 Temmuz 2015; 18:49:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler ya 15 bölüm falan olup böyle bitseydi ne olacaktı ? Üzülmeyin sevinin.

ama yinede merak ettiklerimiz var tabi

- Pem ve Kate e ne oldu ?

- Bu geri dönen insanların Abby lerden kurtulma planı neydi ? sadece o köyde yaşarak mı insanlığı devam ettirceklerdi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 26 Temmuz 2015; 13:39:28 >

• Sezon finali mi komple final mi :)

Ben hiç sıkılmadan izlemiştim sevmiştim de sanki biraz aceleyle bitirildi gibime geldi :)

Orijinalden alıntı: a|i

Diziden beklemediğim kadar iyiydi sezon finali,devam etmeli bu dizi yazık olur yoksa.

Başrol oyuncularının ölmesi çok hoşuma gidiyor böyle dizilerde,klişeden uzaklaşılmış oluyor hem herkes ölür başrol oyuncuları ölmez iddaası kalmıyor

Hocam asıl
    artık baş rol oyuncularının ölmesi tam bir klişe haline geldi. Yani izleyip izlemediğini bilmiyorum o yüzden dizi isimlerini de yazmıyorum ama çok bilinen ve ilk aklıma gelen 3 dizi var yani.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.