Şimdi Ara

Wayward Pines (2014) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
22
Favori
14.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel bir bölümdü. abbyler artık şehre girecekler ama sonu nasıl bağlanacak onu merak ediyorum.
  • Arkadaşlar 10.bölümde bu dizi bitiyor mu kesin ? Her bölümünü ilgiyle izlemiştim, 9.bölümde süperdi, 10 Finalse yazık oldu

• Şerif bi çaresini bulur engeller diye düşünüyorum. Doktora bak ya anında fişi çekti diğer jenerasyona geçmeye kalkıyor Bence kesinlikle 2. sezonun gelmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peaky -- 18 Temmuz 2015; 2:16:31 >

• Doktorun kafadan kontak olduğunu bu bölüm anlamış olduk zaten kontrol manyağıydı. Yeni jenerasyona geçilcek herhalde bütün devreleri kesti bana göre son bilindik bence kızkardeşi engel olcak gibi sonunda ölcek aslında kadını sevmiştim bence 2 sezon olmaz gibi bu sezon pılcher öldürüp bitirirler 2 sezona kim gelebilirki hiç tahmin edemiyorum bakalım neler olcak.
  • güzel bölümdü, doktor çıldırdı
  • FOX resmi açıklamayı yaptı 2.sezon olmayacak.
    @ICromwelleI @aytax

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 19 Temmuz 2015; 1:11:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lionel Fusco kullanıcısına yanıt
    O zaman dizi finalde sonuca bağlancak.
  • 1x9

Doktor naptın sen 2 dakika da 2000 yıllık emeği sildi.

Ayrıca bu Kate daha önce Adam Hassler'da bu işin içinde demedi mi? Ne kadar kolay inandı oradaki videolara. Zaten söylediği gibi üst düzey bir deney yapılıyorsa, inandırıcı olması için o videoların hazırlanması gayet normal ve bir o kadarda kolay. Zorlama bir mantık hatası ama bana sadece gördüğü videolara inanması garip geldi.
  • Mini dizi olarak çıktı zaten piyasaya.Bitirmeleri normal.Keşke devam etseydi o ayrı.
  • Kendini tekrarlayıp dururdu devam etseydi. Zamanında bitmesi en iyisi

• beyler 10. bölüm fragmanını izledim efsane bir final bizi bekliyor.film tadında olacak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

FOX resmi açıklamayı yaptı 2.sezon olmayacak.
    @ICromwelleI @aytax

Wayward Pines resmi facebook sayfasında ise sezon finali olacak diyor...

"The Wayward Pines season finale is on July 23 at 9/8c on FOX."

Bir de şunlar bakmanızı tavsiye ederim :

FXTV @FXTV 17 Tem
    #WaywardPines'la ilgili tüm gerçekleri bildiğini, tüm sırları çözdüğünü mü düşünüyorsun? Seni böyle alalım:http://www.fxtv.com.tr/diziler/waywardpines/videolar #GONE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytax -- 20 Temmuz 2015; 2:36:45 >

• Tam herşey bitti derken yine olaylar olaylar izlerken zevk aldığım nadir dizilerden umarım ikinci sezon olur, seviyorum ya bu diziyi

• aytax kullanıcısına yanıt
    Onların öyle demesi bir şey değiştirmez

http://tvseriesfinale.com/tv-show/wayward-pines-no-season-two-for-fox-tv-show-27485/

• Şimdi biz hangisine inanacaz
  • 1x9

Şerifin karısı girdiği arazideki kamerayı etkisiz hale getirirken,monitörün başındaki bacımızın kahveyi dökeceği tutuyor.tesadüfe bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

1x9

Şerifin karısı girdiği arazideki kamerayı etkisiz hale getirirken,monitörün başındaki bacımızın kahveyi dökeceği tutuyor.tesadüfe bak

evet o çok ucuz bir klişeydi, yakışmıyor boyle dizilere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrazzerstakiKelAdam

Şimdi biz hangisine inanacaz

Devam ediyor, sezon finali olacak
  • aytax kullanıcısına yanıt
    Devam etmiyor. Dizi 3 kitaplık bir seriden uyarlandı. 1-5. bölümler 1.kitaptan, 6-7. bölümler 2 kitaptan, 8-10. bölümler de 3.kitaptan konu alınarak çekildi. Ortada başka bir konu kalmadığına göre dizi devam edemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

Devam etmiyor. Dizi 3 kitaplık bir seriden uyarlandı. 1-5. bölümler 1.kitaptan, 6-7. bölümler 2 kitaptan, 8-10. bölümler de 3.kitaptan konu alınarak çekildi. Ortada başka bir konu kalmadığına göre dizi devam edemez.

Resmi sayfasında dün sezon finali diye paylaştılar.
    https://www.facebook.com/WaywardPines/photos/a.691796577549709.1073741828.658424124220288/969239236472107/?type=1&theater

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.