< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 18 Kasım 2016; 13:14:51 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 18 Kasım 2016; 13:14:51 > |
Neymiş hack dünyasının içindeymiş te böyle şeyler yokmuş
Yapma ya biz hackerların yolda giderken su borularını patlattıklarını,baz istasyonlarını hackleyebildiklerini,gördüğü kamerayı hackleyebildiklerini zannediyorduk oldu mu bu şimdi Hacker okandan hallice olan adamlar hackerım diye forum köşelerine yazıyorlar. |
Oyunu almayı düşünenlere tavsiyem kesinlikle burda ki trollere aldırış etmesinler,
gayet keyif verici bir oyun. Bu forumda gerçekten akıllı adam kalmadı en iyisi takip etmemek. |
Vay be
|
benimde başıma şöyle bir olay geldi çok iyiydi.Arabayla giderken bir baktım adamın birisi almış eline beyzbol sopasını bir arabaya dalıyor pat küt.Lan ne oldu dedim gittim adam habire vuruyor.Sonra arkadan başka bir adam geldi vurana napıyorsun lan diye itti.araya girmeye çalıştım yapmayın etmeyin diye yok başladılar kavgaya:)sonradan gelen indirdi vuranı ve arabasına binip kaçtı.ambulan çağırdı birisi.ambulans geldi baygın adama 2 tane tokat attı sağlık çalışanı.kendine geldi herif:)
|
Böyle birşey yaşanmaması dileğiyle
|
Grafikler ortalama gözüküyor bence aynı hataya düşmezler.Downgrade yiyecek bir grafik değil gibi.GTA V 'den baya esinlenmişler.Telefon selfie,npclerin yanına gidip laf atınca onların sana yumruk atmaları,renk paleti vs.Şehir güzel seçilmiş.Umarım Ubisoft'un iyi olan nadir oyunlarının arasına girer.
Edit:yazım |
Ya hadi gidin kumda oynayın ya.oyunu oynamasak inanacağız şu yoruma.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 2 Ekim 2014; 15:16:01 > |
|