Yarbay
27 Temmuz 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 212 (Bu ay: 1)
Gönderileri
 Windows 10 Yedekleme Sürücüsünü Kaldırma

Arkadaşlar yedekleme yapayım dedim ne olur ne olmaz diye. Fakat bundan sonrasında yedekleme yapacağımı sanmıyorum. Bu yüzden kırmızı dikdörtgen olarak işaretlediğim yerdeki sürücüyü nasıl kaldırabilirim ? Rahatsız ediyor resmen beni. Ne yapsam kaldıramadım, bir yardımcı olur musunuz ? Bu kırmızı alandaki yerin hiç olmamasını istiyorum, bağlantı kesildi vs yazmamasını istiyorum. Hayır yedeklemeyi kaldırdım hala aynı uyarıyı veriyor.
Arkadaşlar bir belediye belirli bir ilçedeki kedi ve köpekleri sahiplendirmek için bir sayfa açacak facebookta. Fakat isimle ilgili çok klasik önermeler geldi. Bu yüzden sizlerden yardım istiyorum. Hem kısa hem de akılda kalıcı isimler lazım.Kurumsal hesap olmayacak ekstra olarak. Sadece x ilçesindeki kedi ve köpekler sahiplendirilecek.
Her ilçede her belediyenin bunu yapması gerek. Bildiğiniz gibi her mevsimde sıkıntıda oluyorlar hatta donarak ölenleri dahi oluyor. O yüzden sayfa ile başlamak gerek, gereken popülasyon bekleniyor ve kesinlikle işlev yapacak bir sayfa olacak ondan emin olabilirsiniz. Vereceğiniz isim ile binlerce hayvanı yaşatmak sizin elinizde.
Gelenler için birşey söylemeye gerek yok fakat gelmeyenler için çekilen fotoğrafları atayım.

Küçükçiftlik'te yapılan konserlere gitmeme kararı almıştım, fakat mevzu Epica olunca gidelim dedik. Gitmeme kararımı almamın sebebi ses sisteminin moktan olması idi. Bu konserde de beni yanıltmadılar. Alternatif grupta bir problem olmadı fakat Epica çıktığında ses ile ilgili ciddi problem oluştu.
Simone defalarca türkçe olarak teşekkür etti seyirciye, hal ve hareketleri ile daha bi sıcaklık kattı atmosfere.
Son olarak Küçükçiftliğin üstünü kapatmaları ekstra olarak iyi oldu. Yarın İzmir daha sonra Ankara'da sahne alacak bu arada bilginize.

Konuyu forumda Simone Simons hayranları olduğu için açtım.

Epica konserine gelen oldu mu ?

Çaldıkları parçaların olduğu kağıdı (Simone önlerden birisine fırlattı, çektiği fotoğrafı bana atmasını rica etmiştim.)

Arkadaşlar merhabalar,

Vize ödevim gerekçesiyle tasarım yapmam gerekti, fakat bilgisayarım arızalandığı için öğeleri boyayamadım. Rica etsem resimde ki görseli üzerinde yazan renklere boyar mısınız ? Resimin orjinalini de paylaştım konu içinde. Gözünüzü seveyim arkadaşlar yarın teslim var yetiştiremicem yoksa

Orjinal görsel ve hangi renklere boyancağının görselini koydum aşağıya.

Hangi renklere boyanacağı olan görsel :
 GÖRSEL RENKLENDİRME İÇİN YARDIM (ENDÜSTRİYEL TASARIM]

Orjinal boyanacak görsel:

GÖRSEL RENKLENDİRME İÇİN YARDIM (ENDÜSTRİYEL TASARIM]
Bundan 2-3 yıl evvel ttnet fotoğrafta görünen modemi yollamıştı. Mevcut TTNET tarifem aylık 50 gb adil kota 16megabit sınırsız internet. Aylık 50-60 tl civarı bir fiyat geliyor. Download hızım beni tatmin ediyor fakat test yaptığım zaman 16 megabit olan download hızım 14 upload hızım ise 0.715kb gibi komik bir rakam veriyor. Bunun sebebi sizce modem ile alakalı mı ? Modemin fotoğrafını çekip arkadaşa attım, senin tarifeni kaldırabilecek bir modem değil, acilen o modemi değiştirip vdsl destekleyen bir modem almamı tavsiye etti. Sizlere tam da bu soruyu sormak istiyorum, mevcut modemi değiştirip vdsl destekleyen bir modem aldığımda download, upload hızımda değişme olur mu ? Mahalle alt yapısında fiber net var diye biliyorum, her köşe başında görüyorum çünkü kutularını. Öneri verirseniz eğer modemi değişmeyi düşünüyorum, bilmeden zarara girmek istemiyorum çünkü. Son olarak modem önerileriniz varsa onu da beklerim. Aylık o kadar para verip upload hızının kb olarak almak can sıkıyor. Lütfen yardım edin arkadaşlar.

Mevcut ttnetin 3-4 sene önce yolladığı modem:

Download / Upload Hızını Modem Etkiler mi ?

Arkadaşımın benimle aynı parayı ödeyip uploadı 3-4 mb hızı aldığı ve bana önerdiği modem : (ZYXEL VMG3312-B10B)

Mevcut modemden aldığım internet hızım:

Arkadaşlar sosyal sorumluluk projesi önerileriniz var mı ? Benim gibi önerilere ihtiyacı olanlar için, bu başlığın çok faydalı olacağına inanarak açmak istedim konuyu. Önerilerinizi beklemekteyim. Proje önerileri her konu için olabilir fakat daha önceden yapılmamış olması gerekiyor.
Arkadaşlar merhabalar.Genellikle bu internet bağlantısıyla babam ilgileniyordu.Fakat kendisi yurt dışına çalışmaya gidince haliyle ödemeler vesaire ben ilgilenmek zorunda kaldım.Öncelikle kendimi şöyle tanıtayım;
-PS4'te Multiplayer (Battlefield 4,GTA V vs ) oynuyorum.
-Bilgisayar başına geçtiğim süreler çok değil genelde PS4'te multiplayer için kullanıyorum interneti.

İnternet hızım ise şöyle;

TTNET İLE İLGİLİ BİR SIKINTIM VAR ÖNERİ YAPAR MISINIZ ?

Neden bu hız var ? Onuda açıklayayım babam evde iken bilgisayardan radyo yayını yapıyordu bircok kapsamlı işte internet hızı önemli faktör oldugu için,bu hıza terfi etmek durumunda kaldı.Ama ben şahsen ve ev halkı da dahil olmak üzere interneti sadece yukarıda ki faktörlerde(multiplayer,arada sırada download yapma vs) kullanıyoruz.Bazılarımız işte bazılarımız okulda olduğu için interneti aşırı sömüremiyoruz açıkcası.Dediğim gibi ya internet download yapılıyor (30-40 gb en fazla) ya da PS4 Multi oynanıyor evde.Bana da açıkcası her ay verdiğimiz 70 TL fatura çok geliyor.Açıkcası bu internetin hakkını veremediğimizi düşünüyorum.Kısacası sizce ben internetimin hızını uygun bir fiyata getirtebilmek için sizce hızını kaça düşürtmeliyim ? Şuan ki kullandığım internet sınırsız tarifesinde.Fiyatı biraz uygun olan ve multiplayer oyunlarında lag sorunları ile karşılaşmayacağım ve dediğim gibi ayda en fazla 40 gb download yapacağım bir tarife arayışındayım şu aralar.Çevremde ki çoğu kişi 8 Megabit sınırsız kullandığını dile getirip sorun yaşamadığını belirtiyor.Sizce ben kaça düşürtmeliyim hızı vs ? Neticede internetin yeteri kadar hakkını vermediğimi yani bir okadar kullanmadıgımı düşünmekteyim.Beni şöyle multiplayer oyunlarında lagsız oynatacak,downloadları normal sürede indirecek ve sınırsız olan bir paket önerisi gerek.Zira her ay 70-100 TL vermek koyuyor açıkcası.

TTNET müşteri destek ile görüşmeden evvel sizlerden bir görüş almak istedim.
Ne önerirsiniz ?
 Grand Theft Auto V PS4 Online 20 +  Oyuncular Crew [ALIM KAPALI]

Arkadaşlar oyunun çıkmasına hazır daha varken böyle bir oluşum yapalım dedik.Bu oluşumun amacı tamamen oyuna yeni başlıyacak olan arkadaşların oyuna alışma sürecine yardımcı olmak,üyelere ev,araba alması için para biriktirmesinde yardımcı olmaktır.Oyunda para kasılırken level de yapılan görevler sayesinde yükselmiş olacaktır.Oyun esnasında parayı nasıl kasacağız,nasıl level atlayacağız tarzı sorunlarımız olmayacak(eğer oyunun işleyişi değişmemiş ise).Çünkü başlangıçta 123 Level ile başlayacağız oyuna.

-Bu oluşumun en önemli kuralı uyumluluk ve oyun programıdır.Oyun programı ve uyumluluğu şöyledir :

-Hafta içi oyuna 19.00'da gireceğiz.Bu saat Üniversite öğrencileri için uygun görüp işlem öğrenci için daha uygun saatler olarak belirlendi.Çalışan arkadaşlar ise en geç 21.00'da oyuna dahil olabilir.Hafta sonları oyuna 15/16.00 arası gireceğiz.Grupta yer alan arkadaşların herhangi bir işi çıktığı vakit istediği zaman(geçerli bir sebebi varsa eğer) oyuna dahil olabilir.

Crew nedir ?

-Rockstar Games'in GTA V Crew oluşumunda yer alan üyelere tanıdığı en güzel özellik Crew amblemini kıyafetlerine vey arabalarına yansıtma(yerleştirme)özelliğidir.
-Oluşumda yer alan kişilerin oluşturduğu hiyerarşi ile görevlerin daha hızlı yapılması ve bu sayede para ve xp kazanımın daha kolay artmasıdır.
-Rekabetin daha güzel ve daha kolay artmasıdır.
-Oyunun daha güzel ve eğlenceli hale gelmesidir.

Grand Theft Auto V PS4 Online 20 + Oyuncular Crew Listesi:

1-Darkhate90
2-fuhrer1903
3-FrknKsp
4-MankafaBK
5-LucasAuAn
6-ThePunisher0309
7-MustafaEmir10
8-Sinoopdogg

*Yukarıda verilen PSN adreslerinin üyeler arasında eklenmesi zorunludur.Psnler üyeler tarafından eklenirken mesaj bölümüne "DH GTA V Online" yazması yeterlidir.
*Grup için giriş yaşı 20 yaş ve üstüdür.
*Gruba başvuru için sadece özel mesajlar dikkate alınacaktır.
*Crew eksik kalan 3 kişi tamamlandığı vakit açılacak ve düzenlenecektir.
*Grup içinde GTA V Online aktiviteleri ve genel muhabbet edilebilir.Troll mesajları alıntılayıp veya alıntılamadan cevaplamak kesinlikle yasaktır.
*Grup için katılım kotası maksimum 8'dir.Çünkü Playstation üzerinden konuşma sınırı 8'dir.Üyelerden herhangi birisinin gruptan çıkması üzerine yerine forumdan üye alınacak,konu başlığında alınacağına dair mesaj yayınlanacak ve gelen kişiler oluşumda yer alacaktır.
*Grup üye alımı tamamlandığında üyeler "WhatsApp" grubuna dahil edilecektir.
*Grupta yer alan üyeler GTA V Online oynarken PS4'ün yanında verdiği Headseti kullanabilir fakat profesyonel Headset varsa oyuncu oyuna uyumluluk açısından daha rahat edecektir.
*Bu grubun amacı GTA V Online'ın 8 kişi olarak (en az aktif 6 kişi) düzenli oynanmasıdır.
Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi'nin bir bölümü yıkılırken gördüm.İş makinası ile yıkarken bir yandan su tutuyorlardı.Acaba bu sus tutma eylemini neden yapıyorlar ? Bilen var mı ?
Hakkında
Meslek: Bilişim Teknolojileri Uzmanı
İlgi Alanları: |
Forum İmzası:

PSN:Darkhate90
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Turkcell
ISS
KabloNet
Oyun Platformu
PlayStation 4 Pro
Takım
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8.739
İkinci El Bölümü Mesajları: 79
Konularının görüntülenme sayısı: 36.905 (Bu ay: 668)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.807 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.