Şimdi Ara

vücut çalışıyorum ancak kalorimi tamamlayamıyorum (1600 kalori de kaldım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Daha önce konu dışına bir konu açmıştım ancak burada daha yararlı cevaplar bulabileceğimi umarak bir daha buraya açıyorum.https://forum.donanimhaber.com/spor-yapiyorum-gunde-kac-kcal-almaliyim--136793327#136793530 (ilk konu bu )


    şuan 68-70 civarlarındayım. vücut çalışıyorum günde ne kadar kalori almalıyım. amacım 7-8 aylık bir süreçte yağ oranımı düşürmek ve kas kütlesi kazanmak yavaş yavaş. Şuan yağ oranım %24 (salondaki alette ölçtüm.) baya yağlıyım sanırım gıdım felan var belde de azıcık var ancak uzun vadede sonuç almak istiyorum bir ayda karın kaslarım ortaya çıksın diye bir düşüncem yok. Şimdi günde 150 grama yaklaşık protein almaya çalışıyorum ancak diğer besinleri ayarlayamadım.

    fatsecretta hesaplıyorum. Tüm gün yediklerimi yazınca 1500 civarında bir kalori miktarı çıkıyor ki bu çok az değil mi ?

    Mesela dünkü öğünümü yazınca; 23 gram yağ 55 gram karbonhidrat, 145 gram protein ortaya çıkıyor. Bir sorun var mı sizce ?

    Yemekler de yağı vs. kısmıyorum hiç. Örneğin yumurtayı tavada tereyağlı felan yapıyorum baya, ancak 1400 kalori çok az değil mi ?

    10 gram tereyağı + 10 gram zeytinyağı tüketiyorum desem -ki bu kadar çok değil- 1600 kalori görebildim en fazla.


    ediklerimin tamamını yazayım.

    1 tam 4 beyaz yumurta.
    50 gram yulaf unu ( pankek yapıyorum)

    500 ml süt

    100-150 gram kuruyemiş

    100-150 gram tavuk göğsü(ızgara)

    50 gram makarna-pilav

    Bir ölçek whey bir ölçek casein

    salatası yoğurdu zeytini felan da var tabii onların net rakamı yok değişiyor.







  • fatsecret da mı sıkıntı var acaba ? çünkü haftada 6 gün antreman yapıyorum bazen 7 gün. kardiyomu da eksik tutmuyorum günde 1600 kalori alıyor olsam kilo vermem gerekirdi ancak kilomu koruyorum.
  • Bende de aynı sıkıntı var bugün tıkabasa 4 öğün yedim ona rağmen hedefim 3000 e ulaşamamışım 2300de kalmış dediğin gibi karbonhidrat çok az gözüküyor sorun bizde mi fatsecretta mı bilemedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WWalker

    Bende de aynı sıkıntı var bugün tıkabasa 4 öğün yedim ona rağmen hedefim 3000 e ulaşamamışım 2300de kalmış dediğin gibi karbonhidrat çok az gözüküyor sorun bizde mi fatsecretta mı bilemedim
    az önce 5 yumurta beyazı ve 150 gram kıyma yaptım tavada yanında 15 zeytin, peynir vs 680 kalori gösteriyor. Bunun 4-5 katı kaloriye ihtiyacım var, aynı öğünden 5 tane yesem 250 gram protein yapıyor. zehirleneyim mi napayım anlamadım
  • sick kunt kullanıcısına yanıt
    Sen anormal falan misin arkadas 1gr testo 1gr bolde 6 unite hghymis, sen hangi sifatla bunu yazıyorsun ki? Millete salak salak ornekler verip kafasini karıştırmaya çalışıyorsun. Saçma urun ve dozajlarini kendine sakla weed gibi buyuyorsan kendin büyü once.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen beni eleştirecek bilgi seviyesinde değilsin.. arkadaşım.. boş atıp tutmayalım lütfen... Selamlar, Saygılar... İyi günler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sick kunt kullanıcısına yanıt
    Ceyregim.kadar adamsin, yasin 10 yaş geri, bir halt bilmiyorsun kendini tatmin ediyorsun. Hangi seviyedesin sorması ayip? 1gr testo yazan adam mi ileri seviyede? Komik cocuk seni



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frozensoul -- 22 Ocak 2019; 13:50:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 senedir vücut geliştirme ile uğraşıyorum profill fotoğrafımdan yola çıktıysan 2013 senesine ait... Ancak herneyse .. cahille tartışmaya girilmez.. karşımdaki adam 300 testoda alsan aynı, 1000 testoda alsan aynı diyen bi cahil çünkü... 26-27 yaşındaki gençler profesör kesilmiş burada artık... 6-7 sene önce böyle değildi burası..



    Saygıdeğer genç kardeşim; Sen beni çeyreğin kadar sanmaya ve benden daha bilgili olduğunu zannetmeye devam et ve buna inan. Hatta 1 gr eq 1 gr teste saçmasapan de. Kendine inanmaya devam et genç kardeşim.



    Selamlar , saygılar. İstediğini yaz , cevap alamayacaksın. Kara cahil seni.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sick kunt kullanıcısına yanıt
    Benim yasim 33 arkadaş sen kimsin ya koysana fotografini 2013mus kara cahil diyen tipe bak, senin vucudun ne ki millete tavsiye veriyorsun vitaminsiz herif.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3200 kalori almam gerekiyor gunde. Yetmiyor ama cogu zaman aşıyorum. Nasıl 1600 de takılıyorsunuz hocam. Tek ogunde alırım 1600 u.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam karbonhidratı çok az alıyorsun kaloriyi arttıramamanın asıl nedeni bu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: masterkame

    3200 kalori almam gerekiyor gunde. Yetmiyor ama cogu zaman aşıyorum. Nasıl 1600 de takılıyorsunuz hocam. Tek ogunde alırım 1600 u.
    Öğünlerde nasıl besleniyorsun örnek verir misin? Bu kalori tamamlama benim de canımı sıkıyor çoğu zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peter Jones P kullanıcısına yanıt
    Mesela oglen 1 gibi 4 lahmacun yedim, 1000 kalori ordan. Aksam 6 gibi cig agirligiyla 200 gr pirinc pilav, 200 gr tavuk gogus yedim 1000 kalori ordan, gece 10 gibi 2 yumurta, 25 gr sucuğu yarım ekmek arasına attım yedim 600 kalori ordan, baktım eksik var 100 gr tuzlu fıstık yedim dizi izlerken 600 de ordan toplam 3200 le kapatmis oldum gunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ne yulafı ne yumurtanın beyazı arkadaş onlardan kalori mi olur. İlk önce kilo alıcan mı vericen mi buna karar ver.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masterkame kullanıcısına yanıt
    Lahmacun, sucuk, fıstık bunlarda çok kalitesiz yağlar var çok sağlıksız.
  • DRUGS kullanıcısına yanıt
    Yüksek kalorili beslenmelerde %100 temiz beslenmek İmkansız yakındır. Temiz kalorilerin ne kadar tıkayıcı oldugu malum. Yer yer Mecbur gomulmeli o lahmacunlar sucuklar fıstıklar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterkame -- 31 Ocak 2019; 18:46:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masterkame kullanıcısına yanıt
    3200 yüksek bir kalori sayılmaz, beslenmenin açıkta kalan kalorisi için yenir boş kaloriler senin %80 boş kalori göbek yaparsın ancak spor yapıyormusun bilmiyorum ama zaman kaybı.
  • DRUGS kullanıcısına yanıt
    Kime göre neye göre yüksek sayılmaz? 3200 kaloriyi alman için çiğ agırlıgıyla 700 gr bulgur 700 gr tavuk gogsu yemen lazım yiyebilen varsa yesin yarısında tıkanırsın. Kaliteli beslenirsen kas yaparsın yoksa gobek yaparsın mantıgı hala eskimedimi? Öyle birşey yok. Besin kalitesinden önce toplam kalori önemlidir. Besin kalitesi önemsiz degil lakin toplam kalori den önemsizdir. Ben lahmacunlar tatlılar yiyip cogu kişinin yapamadığı vucudu yapıyorum evet kalitesiz denen besinlerle. Ot gibi beslenip daha iyisini yapardım demenin anlamı yok. Ot gibi beslenmenin devamlılığı olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masterkame kullanıcısına yanıt
    Kişiye göre değil yenilebilirlik açısından, ben rahat 4000kcal alıyorum, mantık değil gerçekler lahmacun ekmeğinin glikojene dönüşecek hali yok direkt göbekte.Diğer insanlarla kıyaslamayı bırak herkesin vucüdu farklıdır, kurduğun cümle bundan farksız: obez birinin çok az beslenerek sana senin 2 katı kütlendeyim demesi gibi.Kimse ot gibi beslen demiyor gerekli besinleri kaliteli al geride kalan boşluğa istediğini yiyebilirsin.Senin sevdiğin besinlerde başkası için ot gibidir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.