Monday 12x2 dumbell curl(10 kg) 12 chin ups(6x2) 12x3 chess press(yerde) (10kg) 12x3 dumbell lounge 15x3 dumbell shoulder press Wednesday 12 pull ups(wide grip)(6x2) 12x2 reverse fly 12x3 dumbell triceps extension 15x3 dumbell shoulder press Friday 12x2 dumbell curl(10kg) 12 pull ups(wide grip)(6x2) 12x2 reverse fly 100 push ups(25x4) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evde vücut geliştirme programımı nasıl daha zorlaştırabilirim?

-
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lsgday nerde hocam damacana kucaklayıp 3x15 squat at
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Önerin için teşekkürler. Gün içinde merdiven çıkıp, çok yürüdüğüm için bacaklar fazlasıyla çalışıyor. Bu yüzden daha fazla eklemek istemedim.
Programı en son şu hale getirdim zorluğunu
Monday
15x2 dumbell curl(10 kg)
12 chin ups(6x2)
15x3 chess press(yerde) (10kg)
12x3 dumbell lounge
15x3 dumbell shoulder press
Wednesday
12 pull ups(wide grip)
15x2 reverse fly
15x3 dumbell triceps extension
15x3 dumbell shoulder press
1 min plank
Friday
15x2 dumbell curl(10kg)
12 pull ups(wide grip)
15x2 reverse fly
150 push ups(25x6)
1 min plank
Senin şunu kesin arttırmalısın ya da eksik dediğin bir şey var mı? Bacak, karın veya diğer bölgeler için?
Üst vücudu fazla ve ağır çalışıyon hocam o 1 gün ara yetmez en azından 48 saatlik aralar ver ve programı çeşitlendir biraz dediğim gibi merdiven çıkman falan güzelde karın bel hamstringde çalıştırman lazım merdiven çıkmandan dolayı baldırkar saplamdır diye düşünüyorum kondisyon için bisiklet falan güzel olabilir by kadar çalışıyorsan kondüsyonunuda üst düzeyde tutman lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yanında ağırlık yazmayanları 5 kg ile çalışıyorum. Yani hafif aslında. Kondisyon için koşu yapıyorum günlük 15 dk, cuma günleri de 30 dk.
Sence ağır mı ki bu program? Yani büyük kas gruplarını çalıştırdıktan sonra 48 saat dinlenmek zorunlu mu? Ağırlık yazmayan kısımları 5 kg olarak düşünürsen bu programa yine ağır mı derdin? Bu ilk paylaştığım egzersizle normal kaslı ve fitim. Bunun ağır olduğunu düşünmen şaşırttı. O zaman bu program yeterli diyorsun yani?
Insaata git çalış üste bir de para kazanırsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 19 Nisan 2025; 21:35:50 > -
Chatgpt ye sordum o da üst vücudu cuma günü fazla çalışıyorsun yazdı. 100 şınav yeterli herhalde. 25x4 ün üstü fazla kasabilir. O yüzden onu arttırmayacağım
önerin için teşekkürler ama inşaatta çalışanlar kaslı değiller ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 19 Nisan 2025; 21:40:43 >
Hiç inşaatçı gördün mü?
-
Onların genetiği malum genetik ondan gelişmiyorlar. Türk gelişir.
-
Çoook. Kuvvetliler evet ama kaslı, fit bir görünümleri yok çoğunun. Göbekli olanı bile gördüm
İnşaatta çalışamam zaten hocam. Başka işler yapıyorum. Ama kuvvet kazanmak için ağırlık taşımak bir noktaya kadar işe yarayabilir. Zaten ağırlık kaldırdığım kendi işim var. Ekstra ağırlık da fazla olabilir :)
En fazla kaç kilo plakan var? Evinde Barbell var mı?
-
Yunus Emre Hayatyoutube
Angara bebesi Bındıl lan gardeeş (haykırmak garanti)https://www.youtube.com/watch?si=whL03pNiNX2ppaYK&v=V-c1G38isQM&feature=youtu.be
Dumbell degil artik bindill 😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 20 Nisan 2025; 9:13:4 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ayarlanabilir dumbell olması lazım plaka takılabilen. 10 kg dumbell ile gelişilmez. 30 - 35 KG nizami curl yapıyordum bir zamanlar 3 x 10 yapıyordum o ağırlıkla deli gibi güçlüydüm gerçekten.
Barbell bench press 130 kg ama evde çalışırken 130'luk barbell ile denemezdim partner olması lazım. Ayrıca steroid kullandığımı da söylemeliyim. Artık fazla uğraşmıyorum formdan düşmemek için evde daha hafif çalışıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 20 Nisan 2025; 9:34:25 > -
Hatta bende hiç saç dökülmesi yoktu yani norwood 1 falandım, steroid kullanımından bir süre sonra, hızla 2'ye ilerledim. Bırakınca dökülme durdu. 15 sene falan oluyor. 15 senedir 2'deyim. Kulanmasaydım muhtemelen o kadar da dökülme olmazdı. Eğer genetiğinizde varsa 15 - 20 ampulden sonra kabak gibi kalırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 20 Nisan 2025; 10:4:30 > -
Hocam steroid vs kullanmayı önermiyorum kimseye. Bir sürü zararları var. Sporun da bokunu çıkarmamak lazım
Plakalı dumbellarım. 5 kg ve 10 kg lık dumbellara dönüşebiliyor işte plakalara göre. Barbell yok hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- m-furo krem kullananlar yorumları
- çekici soyadlar
- astım askerliğe engel mi
- önceki aydan devir ne demek
- antibiyotik 1 saat erken içilirse ne olur
- sodyum iyon batarya
- elektrikli bebek arabası
- dünyanın en büyük vinci
- büyük indirim günleri ne zaman
- dc açıldı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X