Şimdi Ara

spor yapıyorum günde kaç kcal almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuan 68-70 civarlarındayım. vücut çalışıyorum günde ne kadar kalori almalıyım. amacım 7-8 aylık bir süreçte yağ oranımı düşürmek ve kas kütlesi kazanmak yavaş yavaş. Şuan yağ oranım %24 (salondaki alette ölçtüm.) baya yağlıyım sanırım gıdım felan var belde de azıcık var ancak uzun vadede sonuç almak istiyorum bir ayda karın kaslarım ortaya çıksın diye bir düşüncem yok. Şimdi günde 150 grama yaklaşık protein almaya çalışıyorum ancak diğer besinleri ayarlayamadım.

fatsecretta hesaplıyorum. Tüm gün yediklerimi yazınca 1500 civarında bir kalori miktarı çıkıyor ki bu çok az değil mi ?

Mesela dünkü öğünümü yazınca; 23 gram yağ 55 gram karbonhidrat, 145 gram protein ortaya çıkıyor. Bir sorun var mı sizce ?

Yemekler de yağı vs. kısmıyorum hiç. Örneğin yumurtayı tavada tereyağlı felan yapıyorum baya, ancak 1400 kalori çok az değil mi ?

• 10 gram tereyağı + 10 gram zeytinyağı tüketiyorum desem -ki bu kadar çok değil- 1600 kalori görebildim en fazla.
  • spor yapmayan sıradan bir insanın günde 2000 kalori tüketmesi gerek diye biliyorum ancak benim ki neden bu kadar az çıkıyor ? sitede mi bir sıkıntı var acaba ?
  • Tebrik ederim, spor sana çok iyi gelecektir.

Ben 6000 kcal alıyorum, o da en az. :) Evet, domuz gibiyim. 3000'e düşürebilsem (Adım adım) gerçekten de 6-7 aya 90 kg ağırlığa ve istediğim vücuda kavuşurum. Bu da çok sağlıksız. Spor doğru yapıldığında mental problemlere de yardımcı olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tam Bir Şizofren

Tebrik ederim, spor sana çok iyi gelecektir.

Ben 6000 kcal alıyorum, o da en az. :) Evet, domuz gibiyim. 3000'e düşürebilsem (Adım adım) gerçekten de 6-7 aya 90 kg ağırlığa ve istediğim vücuda kavuşurum. Bu da çok sağlıksız. Spor doğru yapıldığında mental problemlere de yardımcı olur.
    hocam eyvallah, inanılmaz iyi geliyor da sorunumu tam anlamadın sanırım. sen kalori hesabını nereden yapıyorsun ? yediklerimi giriyorum ancak max 1600 kalori gösteriyor. Böyle olsak kilo vermem lazım ancak kilomu koruyorum hiç bir değişiklikte yok
  • Madem vücut çalışıyorsun bunu en iyi spor hocan bilir. Vücut yapın ve yaptığı sporu kontrol eden odur kafana göre buradan birinin söylediği laf ile çok da doğru yapamazsın. En azından off topic değil de sağlık veya spor bölümülerinde en azından bir fitness sitesi forumunda daha iyi yön bulursun bence.
  • Yediklerimin tamamını yazayım.

1 tam 4 beyaz yumurta.
    50 gram yulaf unu ( pankek yapıyorum)

500 ml süt

100-150 gram kuruyemiş

100-150 gram tavuk göğsü(ızgara)

50 gram makarna-pilav

Bir ölçek whey bir ölçek casein

salatası yoğurdu zeytini felan da var tabii onların net rakamı yok değişiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boksta kaç ayda sonuç alırım?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi

Madem vücut çalışıyorsun bunu en iyi spor hocan bilir. Vücut yapın ve yaptığı sporu kontrol eden odur kafana göre buradan birinin söylediği laf ile çok da doğru yapamazsın. En azından off topic değil de sağlık veya spor bölümülerinde en azından bir fitness sitesi forumunda daha iyi yön bulursun bence.
    spor hocam yok. yani salonda hocalar varda beni takip eden biri yok. benim hesaplamamda mı bir sıkıntı var onu anlamaya çalışıyorum çünkü çok bariz 1000 kalorilik bir açık var ortada
  • ben şimdi fatsecretta ki hesaplamaya göre kalori arttırmaya çalışşam 200 gram protein civarına çıkmam lazım ya da zeytinyağını kafaya dikip içeceğim ortada bir problem var çözemiyorum yardımcı olun.

• Bence bu sayfada daha çok sana yardımcı olacak bulunur:

Tüm Forumlar >> Spor >> Diğer Sporların Gündemi >> Vücut Geliştirme (Body Building)

https://forum.donanimhaber.com/forumid_730/tt.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.