Bildirim
Veda (2010) (3. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Veda Filmi'nin Kuvayimilliye oyunu bu gece saat 22:00'de sonuçlanacak ve kazananlar Facebook fan sayfasında açıklanacakmış.
Veda Filmi Kuvayimilliye Oyunu_____________________________ -
Hepimizin heyecanla beklediği Veda filmi yarın (26 Şubat) vizyona girecek. Biletler Mybilet üzerinden satışa sunulmuş ya da sinemalardan alınabilir. Bakalım film nasıl olacak merakla beklemedeyiz.
Veda Online Bilet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zentürk -- 25 Şubat 2010; 18:33:31 >_____________________________ -
güzel bir film anlamlı bir film ama atamız hakkında bu türde çok sayıda film yapılıyor atatürk'ğn başka yönlerini anlatan filmlerde yapılsa iyi olur film için çok emek ve para harcanmış türk halkı olarak izlememiz gerek _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Yarın okulcak gidiyoruz filme . Okulcak dediğim 100-150 kişi
Cannot the kingdom of salvation take me home -
Mustafa filmine misilleme olarak çekildi heralde. Vay efendim siz nasıl gerçek atatürkü gösterirsiniz tepkisi vardı Mustafa filminde, Veda filmiyle mitolojik bir kahraman olarak görebiliriz atatürkü. Velhasıl 1 kuruş bile vermem bu filme. _____________________________ sen öğleden sonra dörtte geleceksen, ben saat üçte mutlu olmaya başlarım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Le petit prince
Mustafa filmine misilleme olarak çekildi heralde. Vay efendim siz nasıl gerçek atatürkü gösterirsiniz tepkisi vardı Mustafa filminde, Veda filmiyle mitolojik bir kahraman olarak görebiliriz atatürkü. Velhasıl 1 kuruş bile vermem bu filme.
Atatürk içki de içerdi ama hiç bir zaman "şarapçı" olmamıştı. Sen 1 kuruş verme F.Gülen'in filmi geliyomuş ona gidersin._____________________________ -
Merak ediyorum filmi. Biraz sakinlesin ortalık ben de gitmeyi düşünüyorum. _____________________________ Siyah-beyaz devam. -
quote:
Orijinalden alıntı: YodaTheMaster
quote:
Mustafa filmine misilleme olarak çekildi heralde. Vay efendim siz nasıl gerçek atatürkü gösterirsiniz tepkisi vardı Mustafa filminde, Veda filmiyle mitolojik bir kahraman olarak görebiliriz atatürkü. Velhasıl 1 kuruş bile vermem bu filme.
Atatürk içki de içerdi ama hiç bir zaman "şarapçı" olmamıştı. Sen 1 kuruş verme F.Gülen'in filmi geliyomuş ona gidersin.
Gerçek atatürkü görmek sen dahil bazı kişileri rahatsız etmiş olabilir ancak gerçek atatürk Mustafa filminde anlatılandır. Bir insanın okul hayatı boyunca atatürk hakkında edineceği bilgiler sınırlıdır. Yücedir, uludur, 1881 doğum tarihi 1938 ölüm tarihi, hepimizi kurtardı, sayesinde yaşıyoruz vs. Karanlıktan korktuğu gösterildi, vay efendim koskoca atatürk karanlıktan mı korkarmış ? vay efendim koskaca atatürkü neden kısa gösterdiniz ? iyi de atatürk'ün boyu o kadar. Vay efendim atatürkü nasıl içki içerken gösterirsiniz ? E içiyordu adam. Koskoca atatürk hiç kendini yalnız hisseder miymiş ? Filmin çekiliş amacı açıktır, Muıstafa filmiyle tatmin olamayan kemalist kesim bu filmle iftihar edecekler. Can Dündar, bu kesimin gözbebeğiydi filmden sonra evlatlıktan reddettiler ne hikmetse..
Anca mitolojik öğeler ve kahramanlıklar katılırsa beğenilir bu film, sağdan soldan nymph fırlar mesela neden olmasın._____________________________ sen öğleden sonra dörtte geleceksen, ben saat üçte mutlu olmaya başlarım.
-
Arkadaşlar konu sapmasın isterseniz. Herkesin düşüncesine saygı duymak gerekir. _____________________________ Siyah-beyaz devam. -
Yorumlara göre ben de gitmeyi planlıyorum.Yorumlarınızı esirgemeyin.. _____________________________
The flames are all long gone, but the pain lingers on
Goodbye, blue sky Goodbye, blue sky Goodbye.
ITU/ NavalArch -
İsmini çok duyuyorum bu aralar. Bende gideceğim _____________________________ -
kesinlikle gidilmeli.bu tür filmlere.amerikalı avrupalı kazanacagına türk kazansın. _____________________________ ABD CIKARLARINA KALKAN OLMAYACAGIZ - ABD'NİN FÜZE KALKANI PROJESİNE HAYIRBEŞİKTAŞ
RİZE ÜNİ-MAKİNE
SINIRSIZ Bölüm Yasağı Kaldırılsın...
BJK, İLKERİNANÇ, ELECTRA, BLACKEAGLE, SANGRE, OKTAYD, ORION -
quote:
Orijinalden alıntı: oktayd
kesinlikle gidilmeli.bu tür filmlere.amerikalı avrupalı kazanacagına türk kazansın.
Vatandaşlarımız malesef böyle filmlere gitmek yerine Recep İvedik gibi filmleri tercih ediyor_____________________________ -
Kesin gidecem bu filme kaçmaz böyle filmler her zaman gelmez Bu tür filmi tv de izlemek pek tat vermez _____________________________ 6600K Z170X Gaming 7 -
quote:
Gerçek atatürkü görmek sen dahil bazı kişileri rahatsız etmiş olabilir ancak gerçek atatürk Mustafa filminde anlatılandır. Bir insanın okul hayatı boyunca atatürk hakkında edineceği bilgiler sınırlıdır. Yücedir, uludur, 1881 doğum tarihi 1938 ölüm tarihi, hepimizi kurtardı, sayesinde yaşıyoruz vs. Karanlıktan korktuğu gösterildi, vay efendim koskoca atatürk karanlıktan mı korkarmış ? vay efendim koskaca atatürkü neden kısa gösterdiniz ? iyi de atatürk'ün boyu o kadar. Vay efendim atatürkü nasıl içki içerken gösterirsiniz ? E içiyordu adam. Koskoca atatürk hiç kendini yalnız hisseder miymiş ? Filmin çekiliş amacı açıktır, Muıstafa filmiyle tatmin olamayan kemalist kesim bu filmle iftihar edecekler. Can Dündar, bu kesimin gözbebeğiydi filmden sonra evlatlıktan reddettiler ne hikmetse..
Anca mitolojik öğeler ve kahramanlıklar katılırsa beğenilir bu film, sağdan soldan nymph fırlar mesela neden olmasın.
Mustafa filminde en fazla rahatsız olduğum sahneler, son dakikalarda uzun süre rakı kadehini gözümüze sokuşturmasıydı sayın Can Dündar'ın. Art niyetli yapıldığı muhakkak. Mustafa Kemal'in boyu 1.68 idi, karanlıktan korktuğu bilgisinin bize ne kadar artısı var sence?
Son yazdığın cümleyi yazılmamış addediyorum bile._____________________________ Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
-
beyler petiti sallamayın kendisi namus konusunda abartılı laflar edip aynı zamanda 2 tane ukraynalı kızı götürmesini bilen bir cemaatçidir(isteyen kültür bilime bir göz atsın) sanırım kendisinin bu devleti kuranlara ve sistemi savunanlara doğuştan bir garezi var boşverin onu _____________________________ -
Bugün gittik filme. 10 üzerinden 7 veriyorum . Film genel olarak güzel olmuş
. Mustafa filminde olmayan pek çok şey vardı. Örneğin Atatürk'ün çocukluğunda yaşadığı şeyler, en önemlisi Zübeyde Hanım ve Ali Rıza Efendi de anlatılmış. Ben beğendim filmi
. Gidin izleyin bir şey kaybetmezsiniz
Cannot the kingdom of salvation take me home -
Bugün filme gittim, manevi yandan anlatılmış çok güzel olmuş.(Birçok kişinin bilmediği Ragıp Efendi konusuna değinilmiş.)
Atatürk ile ilgili bildiklerimiz okul hayatıyla sınırlıymış,
Sen herkesi kendin sanma,
ATA'mızın dayandıklarına kimse dayanamaz,
Ama bizim halkımız anlamaz.
Koskaca salonda gittim ilk gününde toplasan 20 kişi ancak vardı,
Bazıları ancak recep ivedik'e gider.
Sakın bana zevkler tartışılmaz demeyin,
Ağır konuşmak istemiyorum bu kadarı yeter,
Herkes gitmeli bu filme, bir de Dersimiz Atatürk'e_____________________________ Ne hale geldik! Kimse de demiyor ki aga bu nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane
beyler petiti sallamayın kendisi namus konusunda abartılı laflar edip aynı zamanda 2 tane ukraynalı kızı götürmesini bilen bir cemaatçidir(isteyen kültür bilime bir göz atsın) sanırım kendisinin bu devleti kuranlara ve sistemi savunanlara doğuştan bir garezi var boşverin onu
Valla bu olay doğruysa eğer; lan bu benim fantezim!!!
Eğer biz böyle bir şeyi dile getirmiş olsak ne laikliğimiz, ne ergenekonculuğumuz, ne modernliğimiz ne de batılılığımız ahlaksızlığımız kalırdı peheeeyyy
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 27 Şubat 2010; 1:49:17 >_____________________________ Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X