Şimdi Ara

Veda (2010) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
3.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güzel bir yapımdı bence sıkılmadan izledim
  • ..dün izledim VEDA'yı hemen sonrasında haber bülteninde ATATÜRK büstüne taş atan insanları gördüm... üzüldüm, herzaman tv lerde gördümüz bu taş atma sahnelerini başka türlü izledim ....acıdım ...düşündüm çıkamadım işin içinden (sadece dipnot olarak yazdım bu içimden geçenleri konuyu dağıtmak değil maksadım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felix de vandetta -- 16 Mayıs 2010; 23:18:31 >
  • Bende dün izledim Güzel filmdi ince ayrıntılarda güzel aktarılmıştı son zamanlarda çıkan nefes,Ejder kapanı ve veda gibi filmler ülke sinemamıza gercekten güzel katkılar sağaldı umarım dahada güzel filmler çekebiliriz.Birde sırf atatürk yerinde başka filmlerde çekelim osmanlı padişahları yada o tarzda filmlerde çekelim diye düşünüyorum.
  • Hafta sonu tamamını kaçırsamda Veda adlı Atatürk filmini Digitürk Türkmaxta izleme fırsatı buldum.İzledıgım bolumler gercek ise ulu onderi siroz degil Latife Hanım öldürmüş.
    Atatürk Fikriye hanım ile beraberken Batı zihniyeti ile yetişmiş Latife hanım ile Atatürk İzmirde tanışıyorlar.İş ciddileşince ve Fikriye hanım vereme yakalanıp Almanyaya tedavi için gönderilince Atatürk Latife hanım ile evleniyor.Latife hanım ın dırdırları bu arada başlıyor.Ulu önderin askerlerle yakından ilgilenmesini bile kıskanan bir bayan durumunda latife hanım.Bu arada Zubeyde hanım Yaver salıh Bozoka Ataturkun Fıkrıye hanımı tercih etmesını onu bırakmamasını ve bunu Ataturke soylemesını ıstıyor.Ama Salih Bozok bunu Ataturke soyleyemıyor.
    Fikriye hanım Atatürk ün latife hanım ıle evlendıgını dergide gorunce Turkıyeye donup koske gelıyor.Fakat Latife hanım ıcerı almayınca ıntıhar edıyor.Bu olay Ataturkte yıllar surecek derın bır yara acıyor.Ve kısa bır sure sonra Latıfe hanımın dırdırına dayanamayıp Köşkten İzmire gonderip boşanma davası açıyor.Bu arada Atatürk ölüm döşeğinde iken Sadık dostu yaver salıh bey Zubeyde hanımın Fıkrıye hanımı bırakmamasını gecte olsa vıcdan azabı ıle soyleyıp oda ıntıhar edıyor.
    Yanı Latıfe hanım Once Fıkrıye hanım sonra Ataturk en sonda Yaver salıh beyın olumunden dırek sorumlu

Ulkeler ve nıce orduları dıze getıren Ulu onder sanıldıgı gıbı Sıroza ıckı ve sıgaradan degıl muhtemelen bu kadının dırdırından yakalanmıs.Nıcelerını onunde dız cokturen adam tabırı caız ıse KARI DIRDIRINDAN gitmiş.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.