Şimdi Ara

Veda (2010)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
3.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konusu

Zülfü Livaneli’nin yönettiği ve Sinan Tuzcu, Serhat Mustafa Kılıç, Dolunay Soysert ile Özge Özpirinçci’nin oynadığı Veda, 26 Şubat 2010’da Tiglon Film dağıtımıyla Kamera Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

Atatürk ve Salih Bozok’un Selânik’te çocuklukta başlayan arkadaşlıkları önce silâh arkadaşlığına, sonrasında cumhuriyetle birlikte aynı ideallerin peşinde yürüyen yarım asırlık dostluğa ve ölene kadar süren kardeşliğe dönüştü. Veda, Salih Bozok’un anlatımıyla, bu dostluğun, Atatürk’ün hayatının dönüm noktalarının, vatanı kurtarmak için ölüme meydan okuyan bir kuşağın komutanının hikâyesi.

Veda Filmi Resmi İnternet Sitesi

VEDA FİLMİ GÖSTERİM TARİHİ: 26 ŞUBAT 2010

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 20 Ocak 2010; 14:36:46 >

• Bu kez olacak gibi görünüyor ama fazla heveslenmiyorum ben şahsen.
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • yapılmasın bence. gereksiz yere eleştirilecek. burda kıl var burda yün var diyerekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midlake -- 24 Aralık 2009; 20:00:06 >

Anakart:Asus M3N78-VM - İşlemci:AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5400 (2,8 Ghz) - Ram: 2gb 800mhz - Ekran Kartı:NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB) - Hdd:320 gb 7200rpm
    http://forum.donanimhaber.com/m_41089843/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adanalı (2008-2010) | ATV
    17 yıl önce açıldı
    26 Mayıs Yeni Update
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fragmanı gördükten sonra iyice merak etmeye başladım filmi

Veda (2010)

zülfü livaneli yıllar süren suskunluğunu bu film ile bozacak. 3 yıldır beklenen senaryosunun çekimlerine bu sene başlayan livaneli proje için hiçbir masraftan kaçınmamış gibi. italyan makyaj sanatçıları ve hollywooddan gelen görüntü ve sanat yönetmenleri ile beraber yaratılan sahneler ve 12.000 in üzerinde kostüm parçası ile fotoğraflarından ve teaserlarından görüldüğü kadarıyla türkiyede çekilmiş bu boyutta görüntü ve konu adına en başarılı filmlerden biri.

Veda (2010)

veda adını taşıyan film salih bozok ile atatürkün çocukluktan başlayan ve atatürkün ölüm döşeğinde sona eren dostluğunu konu alıyor ve bu dostluk sürecinde ise atatürkün yaşadığı döneme bu dostluk üzerinden ışık tutuyor.

Veda (2010)

Veda (2010)

Veda (2010)

filmin müzikleri senaryosu ve yönetmenliği zülfü livaneli tarafından üstlenilmiş. daha önce uluslararası festivallerde çeşitli ödüller kazanmış olan livaneli nin son filmi de görünüşe göre aynı başarısını sürdürecek gibi. atatürk'ü çeşitli yaş aralıklarında 4 farklı oyuncu canlandırıyor.

Veda (2010)

umarım can dündar'in mustafasının sarhoş atatürk mü olur bilmemne atatürk mü olur sorularıyla maruz kaldığı duruma düşmeyip, fotolardan göründüğü kadarıyla destansı olan yapısı ile hakettiği noktaya ulaşabilecek bir atatürk filmi olacak

film web sitesi
    facebook sayfası

• ..can dündarın MUSTAFA'sı bu kadar heyecanlandırmamıştı fragman meraklandım şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: seralim

..can dündarın MUSTAFA'sı bu kadar heyecanlandırmamıştı fragman meraklandım şimdi

Katılıyorum, baya heyecanlandırdı beni de.

filmde orta yaş hallerini sinan tuzcu oynuyomuş bakalım bizi ne kadar etkileyebilecek görücez

yaşlılık yıllarını ve ölüm anındaki halini ise burhan güven oynuyo kendisini daha çok sesinden tanıyoruz bakınız meşhur lafı : ' dizi atvde izlenir'
    Tek rakibim kangal.
  • filmin resmi internet sitesinin linki yanlış

bu linke yönlendiriyo
    http://www.traileraddict.com/trailer/final-destination-4/tv-spot-saved

Orijinalden alıntı: DEAD-RECKONING

filmin resmi internet sitesinin linki yanlış

bu linke yönlendiriyo
    http://www.traileraddict.com/trailer/final-destination-4/tv-spot-saved

Düzeltildi.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.