Şimdi Ara

Veda (2010) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
3.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Recep İvedik, Arog, Kurtlar Vadisi Irak gibi filmlerin izlenme rekorları kırdığı bir ülkede pekte başarı yakalayacağını sanmıyorum.Fakat çıktığı gibi sinemada izleyeceğim.
  • Merhaba arkadaşlar, Kamera film'in yapımcılığını üstlendiği Veda filminin tüylerinizi diken diken edecek fragmanı bu gece 12'de Veda'nın resmi Facebook sayfasında olacak.
    KAÇIRMAYIN!!

Veda Resmi Web Sitesi
    Facebook Sayfası

Veda (2010)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loth -- 29 Ocak 2010; 12:43:43 >

• arkadaşlar patlama efektleri falan çok güzel geldi bana, savaş sahnesi vs. valla türk filmlerindeki efektlere bir devrim mi getirecek bu film acaba
  • Cevap gozukmuyor sanirim cane ?
  • İnşallah bu sefer iyi bir film olur
  • Forum imzaları için yapılabilecek birşey yok en fazla kullanılan boyutlarda hazırlanmış sanırsam.
  • fragmanı güzel gibi görünüyor ama Atatürk filmleriyle ilgili yanlış yapıyorlar bence. anlattılar mı en az 20 yıllık dönemi anlatmaya çalışıyorlar. bence en fazla 1 yıllık dönem anlatılmalı çok daha iyi film olur. illaki hayatını anlatacaklarsa da seri halinde yapmaları gerekiyor. mesela samsun'a çıkmadan önce işgal altındaki istanbul'da geçirdiği buhranlı bir dönemi var o dönem anlatılsa harika film çıkar ortaya.
  • VEDA filmi için yepyeni bir oyun çıkarılmış. Çok başarılı bir eklenti yapmışlar !!!

Oyunda temel amaç en fazla askeri toplayarak en yüksek rütbeye sahip olmak. Kuvayimilliye’nin bir parçası olduğunuzda silah arkadaşlarınızı oyuna katarak güçleniyorsunuz. En fazla asker kazandıran 10 kişi VEDA filminin galasına çift kişilik davetiye kazanıyor.

“Oyuna git” butonuna tiklayin. Macerayı başlatın !

Veda (2010)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zentürk -- 11 Şubat 2010; 11:05:06 >

• Genelde bu sefer olmuş gibi ifadeler kullanıldığı gözüme çarptı. iyi hoş da Kurtuluş ve Cumhuriyet çok mu kötü filmlerdi. ? benim açımdan Kurtuluş özellikle Hollywood un çoğu savaş filminden daha görkemli ve etkileyici görünür.
  • Güzele benziyor bu sefer
  • bu sefer olsun bu sefer ..
  • Kamera Arkası

• Facebook'ta gezerken fragmanı gözüme çarptı. Güzel bir yapıma benziyor. Mutlaka izlemeliyiz.
  • Merakla bekliyorum.Umarım beklentilerimi karşılar
  • Bence güzel olacak.
  • Fragmanı hoşuma gitti. Gidebilirim haftaya.
  • Diğer şehirleri bilmiyorum ama burada baya bi reklamı yapılıyor filmin. Caddelerde falan reklam panolarının çoğunda filmin reklamı mevcut.
    Fragmanlardan da güzel olacağa benziyor.
  • Bu sefer zülfü var ve ben umutluyum, gerçi can dündarın mustafasınıda beğenmiştim, can bize kendi mustafayı anlatmıştı ama Türkler anlamamıştı.
  • Veda Filminin kamera arkası görüntüleri Bölüm I

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.