Merhaba, Binamız 6. yılına girdi. 2.yılında ise VDSL hat çektiler. Çektiler dediğim rögar kapağından apartmana bir uzantı(10 metre) yaptılar o kadar. Santrale uzaklığımız 257 metre. Arka sokağımızda üniversite var + çevre sokaklarda da fiber mevcut. Hatta birinci ağızdan aldığım bilgi ise zamanında sokağa kadar fiber yapılmış buraya. + "Alt yapı zaten fiber, Binaya kadar fiber değil sadece" şeklinde de yanıtlar aldım. Türk Telekom'a apartman yönetimi olarak dilekçe verildi. Ulaşmadığım yetkili konuşmadığım kimse kalmadı bölgemle ilgili Genel Müdür, Müdür yardımcısı, altyapı sorumlusu, başka bölge müdüründen yardım vs aklınıza ne gelirse. Fakat bir türlü yaptıramadım. En son tarafıma oranın altyapısı iyi yatırıma gerek yok bu sene de olmaz dediler. Arkadaşlar var mı böyle bir problemle karşılaşan. 2 Bloklu 48 daireden oluşan bir sitemiz var. Sonuç olarak 20 gün sonra TürkNet geçeceğim hızım tahmini 35-40 olacak şuan 16 kullanıyorum ama fiber olsa bambaşka bir deneyim olurdu benim için. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozqur17 -- 27 Şubat 2022; 15:49:39 > |
_____________________________ |