Şimdi Ara

Günlük Kullanım İçin 1 Mb Bağlantı Hızı Yeterlimi? (Kablosuz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mp3 parçalar dışında hd yada sd video-film arşivi falan yapılmayacak. Laptopta kablosuz kullanılacak. Wireless de fark edermi bilmiyorum.

Kullanım amacı; normal internet gezintisi + online film izleme + mp3 indirme + program indirme.

Bu amaçlar için 1mbps bağlantı hızı yeterli olurmu acaba işimi görürmü?

Ayrıca TTnetin sunduğu kablosuz modem markalarından hangisi tercih edeyim ?

• yazdığınla yaptığın işlemler çelişkili hem arşiv yapmıyacaksın hemde film izliyeceksin program vs..hemen hemen aynı..

TT nettende artık uzak durun karar sizin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: computeron

yazdığınla yaptığın işlemler çelişkili hem arşiv yapmıyacaksın hemde film izliyeceksin program vs..hemen hemen aynı..

TT nettende artık uzak durun karar sizin..

+2010
  • öncelikle şunu bilmeniz gerekirki filmlerde takılma vs. olmasını istemiyorsanız 2 mb lik bir bağlantınız olmalı.
    geçen 1 yıl içerisinde 1-2-4 mb lik internet bağlantı hızlarını kullanan biri olarak söylüyorum.

şu an bazı nedenlerden ötürü 1 mb lik bağlantı kullanıyorum ve 4 mb ya alıştıktan sonra "internet çok yavay ya" demeye başlıyorsunuz.
    hızın etkilenmesinde kablolu veya kablosuz olmasında ise bir bağlantı yok. Hatta bana kalırsı laptop kullanacaksanız kesinlikle kablosuz bağlantı kullanın.

modem tercihine gelince; ttnetin vermiş olduğu modemleri bilmiyorum ama şu an kendi kullandığım zyxell Prestige 660HW-T1 modelini tavsiye ederim. 2,5 yıl oldu ve 1 kere bile sorun yaşamadım.

internet sağlayıcılar arasında ise bana göre hız bakımından smile veya ttnet olmasında bir fark yok. Sonuçta firmalar dağıtıcı olarak çalışıyorlar. hiçbiri kendi altyapısını kullanmıyor. kampanyalara bakın ve size hangisi uygun geliyorsa ona abone olun.

• çok teşekkürler arkadaşlar. Netlimitsiz 8mbps e kadar olan paketten açtıracağım sanırım 15gb kotasını kolay kolay aşacağımı düşünmüyorum.

@computeron

dostum online izleyeceğim film sayısı haftada belki 1 belki de hiç. Sadece izlemeye karar verirsem bu bağlantı hızı bana engel olur mu onu merak etmiştim. Programlar da zaten sıradan 15-20-30 mb lık programlardan bahsediyorum bilirsin sıradan exe ler. İndireceğim en büyük boyutlu program itunes olur heralde oda 100mb...
  • quote:

Orijinalden alıntı: amanhem

öncelikle şunu bilmeniz gerekirki filmlerde takılma vs. olmasını istemiyorsanız 2 mb lik bir bağlantınız olmalı.
    geçen 1 yıl içerisinde 1-2-4 mb lik internet bağlantı hızlarını kullanan biri olarak söylüyorum.

şu an bazı nedenlerden ötürü 1 mb lik bağlantı kullanıyorum ve 4 mb ya alıştıktan sonra "internet çok yavay ya" demeye başlıyorsunuz.
    hızın etkilenmesinde kablolu veya kablosuz olmasında ise bir bağlantı yok. Hatta bana kalırsı laptop kullanacaksanız kesinlikle kablosuz bağlantı kullanın.

modem tercihine gelince; ttnetin vermiş olduğu modemleri bilmiyorum ama şu an kendi kullandığım zyxell Prestige 660HW-T1 modelini tavsiye ederim. 2,5 yıl oldu ve 1 kere bile sorun yaşamadım.

internet sağlayıcılar arasında ise bana göre hız bakımından smile veya ttnet olmasında bir fark yok. Sonuçta firmalar dağıtıcı olarak çalışıyorlar. hiçbiri kendi altyapısını kullanmıyor. kampanyalara bakın ve size hangisi uygun geliyorsa ona abone olun.

arkadaş doğru söylüyor 1 mbitte videolarda felan hep takılma oluyor bazen resmen çile diyebilirim ama en az 2 mbit bir bağlantıda bu sorun hiç olmuyor

• yeter ama 5 TL farkla netlimitsiz alın.Hızın düşmeme ihtimali yüksek..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.