Şimdi Ara

Vatandaşına pusu kuran devlet.Cam Filmi cezası 427 tl (KANUN NETLEŞENE KADAR CEZA YOK!) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
494
Cevap
12
Favori
41.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
244 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar film in her turumu yasak.arabamda en acık renk iceriyi normalde de goren film var.odamı yasak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

arkadaşlar film in her turumu yasak.arabamda en acık renk iceriyi normalde de goren film var.odamı yasak?

Filmi geçtik renkli cam bile yasak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadınlar arabada çocuk emzirirken filmli cam iyi oluyor.

2 yıl oncede LPG borularında spiral boru olmayınca gecemiyordu. Şimdide spiral boru olunca gecemiyor.

• Madde tam emin değilim ancak ileri seviyede karartmaya ceza olacak şeklinde diye bir haber okumustum. güvenlik gerekçesiyle demişler.
  • hayatımda şu forumda gördüğüm en güzel başlık yeminle
    evet milleti soyacaklar,köprü paraları ödenecek yapan firmalara , kısa zamanda ne toplarlarsa artık cezaya bak be vicdanınızı s..
    sonra yine serbest bırakılacak görürsünüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çırak Web Master

quote:

arkadaşlar film in her turumu yasak.arabamda en acık renk iceriyi normalde de goren film var.odamı yasak?

nasıl yasak ya..vw caddy aracım var.arka camları kendinden renkli siyah.film degil.ve ruhsatta işli.orda yazıyor.odamı yasak.
  • Night Stalker Batman kullanıcısına yanıt
    Olay Allah kitap ile fazla alakalı değil.

Adama diyorum dolar 3.5lira, dolardan bana ne dolarla mı çalışıyoruz diyor.

Oy verenlerin zengin kesimi, ihalelerle zengin olan, peşkeş çekilen hazine arazilerinden rant sağlayan bir kesim.

Aşağı tabaka ise, işkur aracılığı ile geçici senede 6 7 ay da olsa işe giren, kışın devletin dağıttığı komurle ısınan makarnayla beslenen grup.

Bunlara sorsan, bunların zamanında arabaya koyacak mazot bulamıyorduk. Burslar 100 liraydı bak 400 lira veriyorlar. Hastanelerde kuyruk vardı, bak şimdi istediğin hastaneye gidebiliyorsun... Böyle sayılır gider.

Fakat çok güzel bir söz vardır. Güç yozlaştırır, mutlak güç mutlaka yozlaştırır.

Şunu söyleyeyim, 2019 seçimlerinde Ak Parti %50 yi geçemeyecek. İkinci tura kalınacak ve Erdoğan yine seçilecek. Fakat mecliste çoğunluğu kaybedeceği için öyle torba kanun yapayım, pat diye geceyarısı geçireyim devri kapanacak. İstediği kanunları meclisten geçiremeyecek ve eli zayıflayacak. Yukarıda bahsettiğim kesimler şu anda elde ettikleri çıkarlarını koruyamayacağı için umudu kesip başka partilere yönelecekler ve çöküş başlayacak.

• Yahu siz bunların millet hayrına bir iş yaptığını ne zaman gördünüz, hep paraya dayalı bir sistem. Yaptığı yol da köprü de hep maddiyata dayalı, cezalar da öyle tabi.
  • Yasaklanması çok iyi olmuş ne öyle eskiden kadın satıcıları öyle gezerdi içerde ne olduğu belli değil helal olsun kararı alanlara.
  • devlete para lazım yakında kaşının üstünde gözün var vergiside gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pog

Kadınlar arabada çocuk emzirirken filmli cam iyi oluyor.

2 yıl oncede LPG borularında spiral boru olmayınca gecemiyordu. Şimdide spiral boru olunca gecemiyor.

Spiral boru yüzünden simit LPG depodan silindir depoya geçtim, sipiralleri çıkartıp muayaneden geçtik. Yüzlerce lira masraf, emek, zaman gitti. Cidden araç kullanmak delilik. Toplu taşıma olmadığı için mecburen kullanıyoruz.

Şimdi bu cam filmi olayı çıktı. Muayeneden kusursuz geçen araca yanlarda ve arkada açık renk film var diye ceza yazacaklar. Mecbur olmadıkça arabaya binmiyorum, binersem de ana yollar yerine ara sokaklardan geçiyorum. 1 ay sonra bu film cezası da bitecek çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiat S.p.A.

quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Tamamen rezalet. Madem ceza sebebi o zaman niye serbest birakiyorsun? Resmen ilk once taksinlar sonra ceza vereyim diye yapilmis bir olay.

Anlasilan ayakkabi kutulari bos kaldi.

beğenmiyorsan edirne kapı kule orada sat arabanı evini doğru batıya

Hadi yallah Arabistana

• Hükümetin herşeyin en doğrusunu mu yapıyor?

Yahu dünyanın en çok kandırılan hükümeti mi en doğrusunu yapıyor?

Dış politika da tek bir başarısı olmayan mı en doğrusunu yapıyor?

Kemal dervişin ekonomi politikasıyla kısmen düze çıkıp, değişken şartlara ayak uyduramayıp ekonomiyi çıkmaza sokan mı en doğrusunu yapıyor?

Güzel şeyler yapsınlar alkışlayalım. Arkalarında duralım. Ama;

Bak trol kardeşim; kötüye kötü demezsen bu zulume, yalana dolana ortak olursan; bunun bir de ahireti var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Çırak Web Master

quote:

nasıl yasak ya..vw caddy aracım var.arka camları kendinden renkli siyah.film degil.ve ruhsatta işli.orda yazıyor.odamı yasak.

Orijinal üzerinde gelmediyse yasak. Ruhsata işli olunca ne olur bilemiyorum.

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    güvenlik önlemi ise resmi plakalı araçlarda yada devlete kiralanan sürüsüne bereket araçta neden halen cam filmi var ?

onuda geçtim güvenlikten bahsediyorsun muayenede ağır kusur verirsin adam söktürmek zorunda kalır. halen şu anda bile hafif kusur.

hatta onuda geçtim cam filmi yapan yerleri kapat plaka basan yerleri kapattın.

hatta onuda geçtim 400 lira ceza keseceğine ruhsata şerh koy 15 gün içinde sök muayene istasyonuna git onay al de...

yav sizin hükümeti korumanızdan bıktık artık. ne meraklısınız yav sevilmeye...
  • Kimse serbest falan demedi, 1 yıl sonra 26 ekimden itibarene serbest olacaktı, 1 hafta öncesinden serbest olacağına dair hüküm iptal edildi, sen gidip yasak kalkmadan yaptırdıysan bu senin ileri zekadan kaynaklı kusura bakma da.

• Bu yasada emeği geçenin belasını versin

Bir serbest bir yasak oyuncak olduk iyicce

• ulusal güvenliği tehlikeye atıyor muşşşş. pehhhh.
    bizim güvenliğimiz ne olacak, çoluk çocuğumuzun güvenliği ne olacak, eşinizle aracınızla bir ışıkta durduğunuzda aracınızın içine öküz gibi bakan ve bakışları ile bizleri rahatsız eden öküzler ne olacak.
    küçük çocuğu olan ve sıcaktan pişik olmasın diye cam filmi taktıranlar ne olacak.

maksat bu değil arkadaşlar, maksat para gelsin ve saraylarının ampulleri yanmaya devam etsin, bakın yine zam yapmışlar kendilerine... gazetelerde yazıyordu az önce okudum.

quote:

Erdoğan’ın maaşına zam!
    Cumhurbaşkanı’nın maaşı 35 bin 295 liradan 39 bin 71 liraya yükselecek. Emekli cumhurbaşkanlarının yeni maaşları ise 23 bin 600 liraya çıkacak

http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi/erdoganin-maasina-zam-2062383/

• Hesabı sandıkta soralım tamam da, adamlar sandık falan dinlemiyor ki, her şeyde hile hurda. Son referandumda gördük. Çocuk oyuncağı gibi oynuyorlar ülkeyle, kimse de bir şey yapamıyor.
  • bu ülkede vatandaşa soktukları kazıkların hiç birisini geri çıkarmadılar, öylece kaldı hatta unutuldu.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.