Şimdi Ara

Vatandaşına pusu kuran devlet.Cam Filmi cezası 427 tl (KANUN NETLEŞENE KADAR CEZA YOK!) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
494
Cevap
12
Favori
41.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
244 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Devletin parası bitince başvurmayacağı yol yoktur.
  • 3. Dünya ülkelerinin devletleri maalesef belli bir süre sonunda mafya gibi illegal örgütlere evriliyorlar. Eğer bir hukuk devletinde yaşıyorsanız çıkarılan yasaların kamu yararı gözeteceğinden emin olabilirsiniz zaten üzerinde şaibe olan ya da bol tartışma yaratan kararlar anayasa mahkemeleri gibi üst mahkemelerden dönerler.

İşin özü devlete para lazım ve bu parayı en kolay temin etme yolu da yeni vergiler ve cezalar keşfetmek, konuyu açan arkadaşa bu noktada tamamen katılıyorum bu kadar kısa aralıklarla kanunun 180 derece değişmesi tamamen tuzak, önce izin ver ithalatçısından, imalatçısından vergi al, katma değer yarat sonra vazgeçtim de ceza uygula, azıcık iyi niyet olsa mevcut ruhsata işlenmiş tescilli olanlar hariç tutularak ve 6 ay 1 yıl gibi belli bir uyum süresi içerisinde bu olaylar düzeltilebilirdi.

Ülkede uyuşturucu kullanımı geçen yıllara göre %1000 lere varan seviyelerde artış göstermiş, kaçak tütün sigara olayı desen tahmin bile edilemiyor ki bu seviyelerde artışlar ülkede bu işlerle hiç mücadele edilmediği anlamına geliyor, diğer taraftan 3-4 milyon civarında suriyeli beslememiz var bu insanlara bugüne kadar 30 milyar usd civarında para harcandığı söyleniyor, birilerinin şekeri yükseliyor canı sıkılıyor yanlış işler yapıyor diye, birileri ülkeyi doğru yönetemiyor diye, tüm bunların bedelini bu ülkenin gerçek evlatları ödüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dickinson -- 25 Ekim 2017; 2:55:27 >

• 5Maverick2 kullanıcısına yanıt
    Bu yönetime adam akıllı alternatif gelseydi 2014 de değişirdi. İnşallah 2019 da çok oy alabilecek geçmişi temiz biri çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben şunu merak ediyorum. Fabrika çıkışı filmli olan land cruiser a ceza kesecekler mi ? geçen sefer kestiklerinde önce öde sonra itiraz edersin dediler. 6 ay sürdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

hüseyin bende diyorumki pusu kurma felan yok.yanlış bi karardan vazgeçildi.güvenlik önlemi diyorum anlatamıyorum.

dediğiniz gibi pusu kurma olmasa cumartesi yasaklanıp pazar her noktada polis ceza kesiyor olmazdı süre tanırlardı
  • Sayenizde edirne dışına çıkamaz hale geldik batı almıyor bizi
  • Son zamanlar da Cam filmli araçlar çok arttı hele bir kadının dava açıp mahkeme kadını haklı gösterince millette abarttı bende sinir oluyordum tanıdığın araç mı değil mi plakayı göremiyorum yol da yürürken bazen korna yapıyor o zaman anlıyorum tanıdıkmış bu diyorum ama geçmiş oluyor benim selamımı görmemiş oluyor ve bunun gibi çok saçma şeyler var adam bana çarpsa yüzünü görememiş olacak ne anlatacağım hastane de araç filmli idi hiç kimseyi görmedim mi diyeceğim araç içinde..

Gelelim konuya kadın mahkemeyi kazandı üstüne herkes nasılsa bir şey olmuyor diye her araca girdi bu filmler son zamanlar da terör örgütleri filmli araçlarla kendilerini kamufle edip polis kontrol noktalarına gelip camları açıp silahlar ile tarama riski arttığı için bunun önünü almak için acil yasak kararı çıkartıldı, diyeceksiniz iyi sallıyorsun şu bu araştırın öğrenin..

Herkes başka şeyler yazmış..

• quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

quote:

Orijinalden alıntı: Fiat S.p.A.

quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Tamamen rezalet. Madem ceza sebebi o zaman niye serbest birakiyorsun? Resmen ilk once taksinlar sonra ceza vereyim diye yapilmis bir olay.

Anlasilan ayakkabi kutulari bos kaldi.

beğenmiyorsan edirne kapı kule orada sat arabanı evini doğru batıya

Ben gidecem de devlet birakmiyor.

Tazminatimi odeyecek cengaverler ariyorum

Ohal nedeniyle istifa bilem edemiyoz.

Görende mit müsteşarı istifa etmek istiyor zanneder...

sesli güldüm ya...

• Yemin ederim kuzey korede yaşamayı tercih ederim hiç değilse alıştığın düzen, düzen belli, ne nedir biliyorsun ve ona göre bi yol tutturup gidersin. Bu nedir arkadaş? Halkın sinir uçlarıyla bu kadar oynamak iyi değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Viper74

Arabalarımızın ruhsatında, hususi araç ibaresi var mı ? Var... O zaman aracımın içi de benim özel yaşam alanımdır. İçinin gözükmesini istememem de benim en doğal hakkımdır. Bu ülkede,bırak yüzünü, gözünü bile görmediğim insanlar kara çarşaf ile dolaşıyorsa, ben aracımı zindan yapar gezerim. Bu kadar net

Çok mantıklı.

• Dişinden tırnağından çocuğunun rızkından arttırmış araba alan biri arabasına cam filmi çekip birde söktürüp boşa giden parasına rağmen oy pusulasında nasıl malum kişilere oy vermeye eli gidecek yav?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 25 Ekim 2017; 7:44:16 >
  • Güvenlik diyen arkadaşlar siz neyin kafasını yaşıyorsunuz. Bu konudaki bilginiz nedir yada kaç kere çevrildiniz.

Görende sizi arka sokaklar ekibi çevirmiş eller yukarı yapıyor sanır. Yada amerikada polis yaklaşırken elleri direksiyonda görmek ister görmezse vurur!

Yok tararmış edermiş ulan o niyeti olsa cam filmi mi durduracak? fiesta da bile arka camlar kendinden siyah ve min 3 numara film gibi!!??!! o güvenlik zafiyeti değil tabi kendinden cam

• diğer konuda arkadaşlar yazmış.cam filmi hiçbir zaman serbest olmamış.26 ekimde serbet olacakmış uygulama kaldırılmış.

• Hız sınırını aşıp ölüme sebebiyet vermenin cezası 300 cam filmi taktırmanın cezası 400. ne güzel memleket yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Son zamanlar da Cam filmli araçlar çok arttı hele bir kadının dava açıp mahkeme kadını haklı gösterince millette abarttı bende sinir oluyordum tanıdığın araç mı değil mi plakayı göremiyorum yol da yürürken bazen korna yapıyor o zaman anlıyorum tanıdıkmış bu diyorum ama geçmiş oluyor benim selamımı görmemiş oluyor ve bunun gibi çok saçma şeyler var adam bana çarpsa yüzünü görememiş olacak ne anlatacağım hastane de araç filmli idi hiç kimseyi görmedim mi diyeceğim araç içinde..

Gelelim konuya kadın mahkemeyi kazandı üstüne herkes nasılsa bir şey olmuyor diye her araca girdi bu filmler son zamanlar da terör örgütleri filmli araçlarla kendilerini kamufle edip polis kontrol noktalarına gelip camları açıp silahlar ile tarama riski arttığı için bunun önünü almak için acil yasak kararı çıkartıldı, diyeceksiniz iyi sallıyorsun şu bu araştırın öğrenin..

Herkes başka şeyler yazmış..

Bildigim kadariyla belli bir koyuluga kadar izin vardi. Fabrika cikisi “karartilmis” camlarda nasil sorun olmuyorsa belli bir koyuluga kadar da sorun olmamali.

Anladigim kadariyla tum cam filmleri yasak kapsaminda. Adam on camini bile simsiyah yapiyor, icinde ne oldugu belli degil. Ona ben de karsiyim ama belli br koyuluga kadar da izin verilmeli diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: flonky

Benim için devlet

Vatandaşına pusu kuran devlet.Cam Filmi cezası 427 tl (KANUN NETLEŞENE KADAR CEZA YOK!)

demek. Doysada bıraksa diyoruz ama nafile....

3.Dünya ülkesi diyorlar yalan 13.Dünya ülkesiyiz.

aynen vatandaşını sömüren; zevkinin içine sıçan tek devlet katılıyorum.

Irak ta Azerbaycan bulundum hayat bedava araç kullananlar için.

• Ben hep 50 tl lik ceza ödüyorum

• Ben serbest denilen zamanlarda da cam filminden ceza yedim.Her polis kendi kafasına göre hareket ediyor.

• Galerici ve al-satcıların ilanlarını görür gibiyim, "Cam filmli araçlarınız değerinde alınır" :D :D
  • resmen gelir kapısı açmışlar. Bilerek yapıyorlar bu tür şeyleri. Yazık, 400-500 lira verip cam filmi takan insanlar vardı çevremde.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.