LG 43UF6400 WebOS model televizyonumu yaklaşık 5 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Nisan ayından beri de Millenicom Superonline altyapılı Fiber 35mbps kullanıyorum bir sıkıntı olmadı. Fakat son 2 gündür TV'de Netflix, Amazon Prime Video, Youtube gibi uygulamaları kullanamıyorum. İnternet bağlantı hatası veriyor. Telefonumdan mobil internet paylaşarak girince sorunsuz şekilde uygulamalar açılıyor ama Wifi üzerinden hiçbir şekilde açılmıyor. İlginç bir şekilde uygulamalar internet hatası verirken TV üzerindeki tarayıcıdan web sitelerine giriş yapabiliyorum. Wifi bağlantı kısmında sorun yok.
Evdeki diğer cihazlarda (telefonlar, ipad, notebook) Netflix,Prime Video wifi üzerinden sıkıntısız şekilde kullanılıyor. Yani sorun sadece LG TV ve Millenicom ile ilgili. Çözüm önerisi olan var mı?
@millenicom @Millenicom Destek 1 @Millenicom Destek 2 @Millenicom Destek 3
İncek BİM Açılış - Emsan Efsane Fiyatlar
Ankara İncek, Turgut Özal Blv. üzerinde bugün yeni BİM mağazası açılışı var. Pek çok gıda ürünün yanı sıra özellikle Emsan markalı ürünlerde çok iyi fiyatlar var. Stok sürekli yenileniyor gibi ihtiyacı olan kaçırmasın. Özellikle 7 parça granit set kapış kapış gidiyor.
Emsan Çınar 7 Parça Granit set - 175 TL (< 350 TL)
Emsan Azure 8 Parça Çelik Tencere Seti AZURE - 199 TL (< 319 TL)
Emsan Robusta 4 Parça Çelik Cezve Seti - 35 TL (< 75 TL)
Emsan titan granit karnıyarık tenceresi 26 cm - 75 TL (< 160 TL)
Tanışma fiyatı olarak 250 gr filtre kahveyi 14.5 TL'ye alabiliyorsunuz. Kargo Ücretsiz. Benim favorim Mehmet Efendi Colombian Filtre Kahve 250 gr fiyatı da uygun. Kargo bütün ürünlerde ücretsiz sanırım.
https://www.avansas.com/mehmet-efendi-brazilian-fltre-kahve-250gr-p-73348
|
Bu hoparlörü nasıl değerlendirebilirim?
|
|
|
Sosyal Medyadan Canlı Yayın
|
|
Adetli İpad alacağım. Hatla beraber alabilir miyim?
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.461
İkinci El Bölümü Mesajları: 191
Konularının görüntülenme sayısı: 123.072 (Bu ay: 638)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 517 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar