Şimdi Ara

Vatan Computer Servis 7790 (Kart Servisten Geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 ay önce Asus HD 7790 almıştım son 1 ayda sorunlar baya arttığından dolayı kartı öncelikle Vatan Computer Servise teslim ettim komple sistem ile birlikte bana sistemi komple test ettiklerini hiçbir sorunlar karşılaşmadıklarını söylediler ben sistemi geri aldım tekrar temiz format atıp bir kere daha deneyim dedim denemeye başladim çok geçmeden sorunlar kendini tekrar göstermeye başladı yanlız kartı servisten geri aldığımda 13.12 whql sürücüsü cıkmıştı birde öyle denemek istedim her neyse temiz bir format atıp en güncel driverı kurdum oyun performanslarını demek istedim oynadığım tüm oyunları indirdim bir kaç oyun dışında neredeyse tüm oyunlarda GPU Kullanımı %0 Oluyordu ve ayrıca Kartın belleğini hiç kullanmıyor olarak gösteriyordu 2 GB olan bellek hep GPU-Z ASUS GPU TWEAK programlarında 0 MB Olarak gösteriyordu ayrıca Amd Overdriverı etkinleştirincede Çekirdek Hızı 300 MHZ'e takılıp kalıyordu ve aldığım FPS ler bir hayli düşük gelmeye başlamıştı bana örneğin CSS de 30 kişiliklik botlu oyun kurduğumda oyun başlangıcında FPS 20 lere kadar düşebiliyordu heleki Saints Row 4 oyununda bu rakam sürekli 20-40 FPS arasında değişiyorduki bunun dışında bir çok oyun daha var her neyse kartı 29.12.2013 tarihinde Vatan Computer'a teslim ettim eksiksiz halen bana bir cevap gelmedi sizce servis kaç gün içinde bana geri dönüş yapar. Ayrıca benim gibi 7790 mağduru bir çok arkadaş var forumu sürekli takip ediyorum bu konuda bazı arkadaşlara bios update yapıp geri vermişler ama sorun çözülmemiş eğer banada böyle bir durum olursa bios update yapıp kartı geri yollarlarsa ve bu sorunlarım düzelmesse benimde haklarım varmıdır yani ürünün sorunlu olduğunu kanıtlasam para iadesi alma şansım olurmu şimdiden teşekkür ederim..

Not : Arkadaşlar kart servisten gelmiştir diğer yorumları okumayı unutmayınız ve kesinlikle 7790 u önermiyorum başınız çok ağrır!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoey26 -- 23 Ocak 2014; 20:44:13 >

• Zoey26 kullanıcısına yanıt
    1-2 haftada sonuc cıkar ama sonuc ne olur bilemem .

ama akşam dükkanın camı pencereyi indir . kartı almasanda hıncını almış olursun .
  • kasa9080 kullanıcısına yanıt
    Sonu gene bana batar onun :)
    :D
  • Dostum bir video çek bunuda onlara ilet aldıklarında sorun ne diye soruyorlar durumu en doğru bir biçimde orda yazdir ya da video çekme gpu z programındaki durumuda not ettir ve en sondeki sonuç alamazsam direk sizi kartı geri getiririm ve tüketici haklarına baş vururum sizden sadece kartı degismenizi değil bu kartı alın üstüne para ekleyeyim bir üst modelini alayım de onlar ztn Tmm diyecekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • moonquad kullanıcısına yanıt
    Hocam ben zaten Vatan Computer'a kartı teslim ederken sistemi komple götürdümki yaşadığım sorunları göstermek istiyordum teknik servisteki arkadaş gerek yok direk servise gönderelim diyerek geçiştirdi bakalım 20 iş günü diyorlardı bekliyorum bakalım sonuça göre hareket edeceğim
  • Arkadaşlar bugun Vatan Computer'dan mesaj geldi şöyle bir şey yazmışlar. M.hizmetleri formu ile ilgili urununuzun islemleri Yetkili Serviste devam etmetedir. Bilginize.. Yani bu durumda benim ürünüm Cizgiden gelmiş ve şuanda Vatan Computer'damı bulunuyor arkadaşlar ?
  • Arkadaşlar bilen yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoey26

Arkadaşlar bilen yokmu

hayır onların(vatan) müdahale etme yetkisi yok ki karta
    kart çizgi elektronikte gerekirse sen onlara mail at telefon aç durumu anlat çizgideki çalışanlar bire bir iletişim olunca çok daha
    fazla yardımcı olur kartın seri nosunu söyle
    onların yapacağı kartı stress teste sokacaklar baktılar kart alarm vermiyor tamam diyip gönderecekler peşini bırakma
  • Ronaldinho26 kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani benim kartım daha yenimi gitti cizgiye bu durumda ? 17-18 gün oldu hocam kart yeni gittiyse bi 20 günde gelmesi sürer böyle saçma işmi olur bana 20 iş günü içinde kartınız gelir dediler şuanda yetkili servis cizgi elektronikmi oluyor ? bana teknik servis gibi geliyor cünkü yetkili servis vatan computerdaki toplama yerindeki arkadaşlar gibi geliyor
    Hocam bir türlü çilen bitmedi ne lanet kartmış bu böyle. Beni hatırlarsın benimde sorun çıkartmıştı asus hd7790 hd 7770 ile değiştirdim. O günden beri bir kere bile sorun çıkarmadı.
  • takipteyim.
  • Driver dan işlemciyi seçmiş olabilir misiniz acaba? Hatırlamıyorum AMD de böyle bir ayar varmıydı diye ama bir bakın. NVidia da pshyx de gpu ve ekran kartı var ondan kaynaklı böyle şeyler olabiliyordu. Ayrıca kartı yanlış pcı e ye takmıyorsunuz değil mi.
  • yazın bende bu kartın 2 gb modelinden almayı planlıyordum. çok sorunluysa vazgeçerim
  • quote:

Arkadaşlar 2 ay önce Asus HD 7790 almıştım son 1 ayda sorunlar baya arttığından dolayı kartı öncelikle Vatan Computer Servise teslim ettim komple sistem ile birlikte bana sistemi komple test ettiklerini hiçbir sorunlar karşılaşmadıklarını söylediler ben sistemi geri aldım tekrar temiz format atıp bir kere daha deneyim dedim denemeye başladim çok geçmeden sorunlar kendini tekrar göstermeye başladı yanlız kartı servisten geri aldığımda 13.12 whql sürücüsü cıkmıştı birde öyle denemek istedim her neyse temiz bir format atıp en güncel driverı kurdum oyun performanslarını demek istedim oynadığım tüm oyunları indirdim bir kaç oyun dışında neredeyse tüm oyunlarda GPU Kullanımı %0 Oluyordu ve ayrıca Kartın belleğini hiç kullanmıyor olarak gösteriyordu 2 GB olan bellek hep GPU-Z ASUS GPU TWEAK programlarında 0 MB Olarak gösteriyordu ayrıca Amd Overdriverı etkinleştirincede Çekirdek Hızı 300 MHZ'e takılıp kalıyordu ve aldığım FPS ler bir hayli düşük gelmeye başlamıştı bana örneğin CSS de 30 kişiliklik botlu oyun kurduğumda oyun başlangıcında FPS 20 lere kadar düşebiliyordu heleki Saints Row 4 oyununda bu rakam sürekli 20-40 FPS arasında değişiyorduki bunun dışında bir çok oyun daha var her neyse kartı 29.12.2013 tarihinde Vatan Computer'a teslim ettim eksiksiz halen bana bir cevap gelmedi sizce servis kaç gün içinde bana geri dönüş yapar. Ayrıca benim gibi 7790 mağduru bir çok arkadaş var forumu sürekli takip ediyorum bu konuda bazı arkadaşlara bios update yapıp geri vermişler ama sorun çözülmemiş eğer banada böyle bir durum olursa bios update yapıp kartı geri yollarlarsa ve bu sorunlarım düzelmesse benimde haklarım varmıdır yani ürünün sorunlu olduğunu kanıtlasam para iadesi alma şansım olurmu şimdiden teşekkür ederim..

hocam vatanla hiç uğraşma ben hala uğraşıyorum keşke vatandan almasaydım parçaları bence sen git asus a şikayet et durumu ben ettim böyle sorunu olan arkadaşlarda ederse belki bu vatanın yaptığı beceriksizlikleri görürler işlem yaparlar aralığın 15 inden beri asus anakartımı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: yenibosna_34

quote:

Arkadaşlar 2 ay önce Asus HD 7790 almıştım son 1 ayda sorunlar baya arttığından dolayı kartı öncelikle Vatan Computer Servise teslim ettim komple sistem ile birlikte bana sistemi komple test ettiklerini hiçbir sorunlar karşılaşmadıklarını söylediler ben sistemi geri aldım tekrar temiz format atıp bir kere daha deneyim dedim denemeye başladim çok geçmeden sorunlar kendini tekrar göstermeye başladı yanlız kartı servisten geri aldığımda 13.12 whql sürücüsü cıkmıştı birde öyle denemek istedim her neyse temiz bir format atıp en güncel driverı kurdum oyun performanslarını demek istedim oynadığım tüm oyunları indirdim bir kaç oyun dışında neredeyse tüm oyunlarda GPU Kullanımı %0 Oluyordu ve ayrıca Kartın belleğini hiç kullanmıyor olarak gösteriyordu 2 GB olan bellek hep GPU-Z ASUS GPU TWEAK programlarında 0 MB Olarak gösteriyordu ayrıca Amd Overdriverı etkinleştirincede Çekirdek Hızı 300 MHZ'e takılıp kalıyordu ve aldığım FPS ler bir hayli düşük gelmeye başlamıştı bana örneğin CSS de 30 kişiliklik botlu oyun kurduğumda oyun başlangıcında FPS 20 lere kadar düşebiliyordu heleki Saints Row 4 oyununda bu rakam sürekli 20-40 FPS arasında değişiyorduki bunun dışında bir çok oyun daha var her neyse kartı 29.12.2013 tarihinde Vatan Computer'a teslim ettim eksiksiz halen bana bir cevap gelmedi sizce servis kaç gün içinde bana geri dönüş yapar. Ayrıca benim gibi 7790 mağduru bir çok arkadaş var forumu sürekli takip ediyorum bu konuda bazı arkadaşlara bios update yapıp geri vermişler ama sorun çözülmemiş eğer banada böyle bir durum olursa bios update yapıp kartı geri yollarlarsa ve bu sorunlarım düzelmesse benimde haklarım varmıdır yani ürünün sorunlu olduğunu kanıtlasam para iadesi alma şansım olurmu şimdiden teşekkür ederim..

hocam vatanla hiç uğraşma ben hala uğraşıyorum keşke vatandan almasaydım parçaları bence sen git asus a şikayet et durumu ben ettim böyle sorunu olan arkadaşlarda ederse belki bu vatanın yaptığı beceriksizlikleri görürler işlem yaparlar aralığın 15 inden beri asus anakartımı bekliyorum

Aralik 15 mi vallaha iyi dayanmissin sen git sikayet et valla beklemeninde bi siniri var yani oyle değilmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Prosedürde 2 gün içinde Vatan bilgisayarın yetkili servise yollaması gerekiyor. Tatil günleri bu süreye dahil değil bildiğim. Bana da böyle sonradan bir mesaj gelmişti. Sanırım geldiği gibi atmıyorlar bu mesajı.
  • aynen hocam şikayet ettim 1 aydır adamı bekletiyorlar böyle sorunları olan arkadaşlarda şikayet ederlerse daha yararlı olur vatan ucuza satıyor ama sattıktan sonra ilgilenmiyor bir daha parça alırsam vatandan almam vatandan parça alacak arkadaşlarda bir daha düşünsün hizmet 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenibosna_34 -- 19 Ocak 2014; 15:20:16 >
  • quote:

Nasıl yani benim kartım daha yenimi gitti cizgiye bu durumda ? 17-18 gün oldu hocam kart yeni gittiyse bi 20 günde gelmesi sürer böyle saçma işmi olur bana 20 iş günü içinde kartınız gelir dediler şuanda yetkili servis cizgi elektronikmi oluyor ? bana teknik servis gibi geliyor cünkü yetkili servis vatan computerdaki toplama yerindeki arkadaşlar gibi geliyor

sen kartı verdikten 3-4 gün sonra kart vatandan çizgiye gider
    yetkili servis asus ürünleri için çizgi elektroniktir başkada kimse müdahale etmemeli
    emin ol ki vatandaki arkadaşlar ne bilgili nede yetkili kişiler değildir
    forumdan rastgele 5 arkadaş seçsek bilgi olarak ordaki arkadaşları hertürlü katlarlar bilgili olmadıkları gibi ilgili de değillerdir ayrıca %30 olayıda göz boyamadır
    inventusun fiyatları 3-5tl daha pahalıdır ama vatanda % 30 indirim varken
    inventus akar ağa

• quote:

Orijinalden alıntı: yenibosna_34

aynen hocam şikayet ettim 1 aydır adamı bekletiyorlar böyle sorunları olan arkadaşlarda şikayet ederlerse daha yararlı olur vatan ucuza satıyor ama sattıktan sonra ilgilenmiyor bir daha parça alırsam vatandan almam vatandan parça alacak arkadaşlarda bir daha düşünsün hizmet 0

bunları sürkeli arıcaksın.. ürününün arkasında durucaksın. yoksa yok.. Ve ayrıca keşke direk çizgiye yollasaydın
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.