Şimdi Ara

Vatan Computer Servis 7790 (Kart Servisten Geldi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gerekli benchmark ve stabilite programlarını deneyip de sorunsuz çalıştığı servis tarafından görüldüyse eğer demek ki kartta bir sorun yok. Çünkü bu tarz programlar ekran kartlarını %99 full yük altında kullanan programlardır. Oyunlarda ise; oyunun optimizasyonuna ve sisteminizin geri kalan bileşenlerinin uyumluluk ve stabilitesi ile gpu kullanımı değişkenlik gösterebilir. Hatta ve hatta buna driver bile sebep olabilir. 3D Mark 11 veya Unigine Valley gibi testleri yaparak gpu kullanımınıza bir göz atın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoey26

Lanet bir ekran kartı bukadar sorunlu bir ekran kartı olamaz bios update yapmışlar yine değişen bir şey yok mavi ekranla felan karşılaşmadım ama Terraria ve Counter Strike Source gibi oyunlarda GPU Kullanımı %0 a düşüyor sonra çıkıyor ani FPS düşüleri oluyor ama bu sorunlar Euro Truck 2 de fazla olmuyor neyin kafasını yaşıyor bu 7790 anlamadım gitti oyunların hepsi orjinal ama yinede sorun var bu kartta ayrıca ben nasıl iade edeceğim bilmiyorum alalı 2.5 ay oldu servise gitti bios update yapıp geri yollamışlar ve bana test ettikleri programları gösterdiler ama sorunlar programda değilki sorun oyun oynayınca meydana geliyor nasıl kanıtlıcam bu kalın kafalı cizgi servisteki arkadaşlara merak ediyorum doğrusu çok fazla servise giden 7790 var hepsinide bios update yapıp yollamışlar birde derlerdiki cizgi elektronik çok iyi felan hiçbir servise güvenmiceksin arkadaş verdiğimiz parayla kaldık gene yollasam tekrar bana sorun yok deyip geri yollucaklar. Arkadaşlar bana yol göstermenizi istiyorum üstadlar bu durumda ne yapmalıyım oyunları açıp vatan computerdaki arkadaşlara kanıtlayabilirim gpu kullanımının %0 olmasını vede kanıtlarsam anında değişim alabiliryim lütfen yardım edin bu kartı aldığımdan beri sorun yaşıyorumm

Euro Truck 2 cpu yüzünden fps düşürüyordur. Demosunu oynadım gayet işlemciye bağımlı gibi geldi. Diğer oyunlar işlemciye bakıyor mu?

• dogukan733 kullanıcısına yanıt
    Dostum keşke almasaydın ya şu kartı barım barım bağırdım forumda kaç tane konu açtım haddi hesabı yok sizin 6 gün olmuştu 15 güne kadar koşulsuz iade şansınız var gidin iade edin ya 7850 alın yada 7770 alın rahat rahat takılın benim öyle durumum olsa bir dakika bile düşünmeden 7770 almayı istiyorum
  • Aaah ahh keşke bizim murtaza abiyi dinleyip fx5200 alsaydım ne güzel 512mb takılırdım mario falan oynardım oof oof :(
  • quote:

Hocam gidip canlı canlı bile gösterebilirim ama para iadesi yaparlarmı yada üste para dahi istemiyorum artık şu lanet karttan kurtulayım 7770 e bile razıyım gidip göstersem sorunlar düzelmedi diye servise gitmeden iade alabilirmiyim acaba :/

Canlı gösterirseniz kesin almaları lazım siz video çekip götürün biz servise verelim baksınlar falan derlerse orda biraz bağır sizi şikayet edeceğim falan de zaten hemen müdürleri gelir ona anlatırsın durumu . Kart tutarın'da iade çeki alabilirsiniz

Edit : Biraz bağır çağır kesin alırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ride Or Die -- 23 Ocak 2014; 20:50:49 >

• Zoey26 kullanıcısına yanıt
    Koşulsuz iade olayı sadece kutusu açılmamış ürünler için geçerli :(
  • Hocam çok rahatlattın beni ya araba ayarlayıp ilk işim vatana gitmek olucak kaç seferdir anlatamıyorum adamlara sorun oyunlarda meydana geliyor diye inadına benchmark testleri yapıyorlar ya
  • quote:

Hocam çok rahatlattın beni ya araba ayarlayıp ilk işim vatana gitmek olucak kaç seferdir anlatamıyorum adamlara sorun oyunlarda meydana geliyor diye inadına benchmark testleri yapıyorlar ya

Dediğim gibi sorunu anlatıp biraz bağır çağır alırlar kartı . Yine de almazlarsa mahkeme'ye verin
  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt
    Hocam bundan önceki sistemde birsürü oyun kuruluydu mesela Counter Source Counter Global Offensive Saints Row 4 Terraria Need For Speed Hot Pursuit gibi oyunlarda felan hep gpu kullanımı %0 e düşüyor sonra cıkıyordu mesela 1-3 sn arasında %0 sonra atıyorum %50 felan oluyordu az önce önceki kartım 6790 dı onda öyle bir sorunlar yoktu yani gpu kullanımı tam olarak %100 olmuyordu ama %70 in altına düşmüyordu birde çok fazla sorun cıkardı 7790 yeni yeni düzeltilmiş gibi geldi öncelikle beta sürücülerde çok fazla mavi ekranla karşılaşıyorudm kaç kere sistem çöktü yani sorunun kartta olduğunu düşünüyorum tüm sistemi vermiştim zaten test edin diye hiçbişeyde sorun cıkmamış ne anakart ne işlemci ne ram ne hdd ama ekran kartı sorunlu olduğuna eminim diyebilirim kart servisteyken ne mavi ekran hatası ne donma ne restard hatası aldım
  • Aynen hocam son caremiz mahkeme olucak heralde inş oralara kadar gitmez cünkü daha fazla uğraşmak istemiyorum :/
    Hayır dostum yarın gibip iade edebilirsin sistemimle sorun çıkarıyor de 7770 almak istiyorum de sorun cıkarmazlar çıkartırlarsa tüketici hakları maddelerini gösterin :)
  • quote:

Aynen hocam son caremiz mahkeme olucak heralde inş oralara kadar gitmez cünkü daha fazla uğraşmak istemiyorum :/

İnşallah hocam hemen halletmeniz dileğiyle
  • Hocam gereklidir ama %0 a düşmesini sağlayan etken nedir bunu anlamıyorum ayrıca aynı sistemimle daha önce 6790 kullanmıştım hiç %0 a kadar düştüğünü görmedim çözünürlük olarak 720p kullanıyorum ama bunun gpu kullanımını %0 a kadar indirecek kadar etkisi olacağını sanmıyorum
  • Teşekkür ederim hocam ilginiz için
    Hocam birde bişey sormak istiyorum size az önce GPU-Z yükledim tekrardan bu Sensors kısmında ''Memory Usage (Dedicated) diye bir şey var orası hep 0 MB bunun bir etkisi olabilirmi hocam gpu kullanımının düşmesine aynı şekilde birde Memory Usage (Dynamic) var ondada suanda 142 MB olarak gösteriyor yani onda sorun yok gibi ama bu Dedicated denen şey nedir hocam açıklarsanız cok sevinirim
  • quote:

Hocam birde bişey sormak istiyorum size az önce GPU-Z yükledim tekrardan bu Sensors kısmında ''Memory Usage (Dedicated) diye bir şey var orası hep 0 MB bunun bir etkisi olabilirmi hocam gpu kullanımının düşmesine aynı şekilde birde Memory Usage (Dynamic) var ondada suanda 142 MB olarak gösteriyor yani onda sorun yok gibi ama bu Dedicated denen şey nedir hocam açıklarsanız cok sevinirim

Dedicated= kartın bellekleri. Eğer olması gerektiği gibi gözükmüyorsa ya AMD suçludur ya Windows ile sorunları varır bu kartın ya da bios hatalıdır. Usage=kullanım yani kartın bellekleri kullanılmıyor diyor ki saçma geliyor bana. Hiçbirşey açık değilken 40-50mb oluyor genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 23 Ocak 2014; 21:32:26 >
  • Yok yok olmayacak bu böyle. Kabul etmezlerse de kutusuna koyar sıfır diye yutturur veririm bi bilgisayarcıya. Saftirik bilgisayarcılar çok.
    İşte hocam diyorum ya büyük ihtimal bellekleri kullanamadığı için gpu kullanımında düşüş oluyor ayrıca az önce CSS e girdim Çoklu Cpu Kullanımını bir kapattım hocam 15-20 FPS arasında FPS vermeye başladı oyun kafayı yiyeceğim artık elden satsammıki bu kartı vatanamı götürsem tekrar kafayı yemek üzereyim hocam bin kere söyledim sorun var kartta iyice araştırılırsın diye sadece benchmark testleri yapıp geçmişler yine :/ Windows'tan kaynaklanacağını sanmıyorum hocam kaç kere formatladım bi bilseniz :(
    Dostum vatan kabul eder güven bana git bu kartta çok sorun yaşıyorum iade edip yeni bir kart almak istiyorum de zorluk cıkaramazlar alalı daha 6 gün oldu diyorsun
  • Ya kartın bazı şehirlerde satılan kısmı hatalı üretim. Ya da Driver konusunda komple uyumsuzlukları var. Yani açıkçası ben 2 haftadır sorunsuz kullanıyorum maşallah fakat sizleri de görünce tedirgin olmuyor değilim yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.