Şimdi Ara

Vatan PC Ekran kartı ve PSU montajı yaparmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba beyler bugün vatandan topkapı şubesinden ekran kartı r9 280x ve zalman zm 600w aldım lakin ben kasaya taktım beceremedim görüntü gelmedi eski sistemi taktım zaten onuda beceremedim yine görüntü gelmedi bende dedim urasmıyım yarın astoria şubesine götürsem abi ben beceremedim siz takarmısnız desem yada ben bunları dün aldım faturasınıda, gösteririm kasamla gidip taktırabilir miyim

• ersevinn kullanıcısına yanıt
    Elbette taktırabilirsiniz bir sorun olmaz aldığınız yere gidin ve ben almıştım fakat bunu takamadım derseniz onlar yardımcı olurlar teknik servis bölümünde
  • ya kardeşim ben topkapıdan aldım ama astoria ya gitmem gerek orda yaparlarmı ya vallahi korktum pc zarar görmüş olabilirmi kısa devre felan ama hiç bomm sesi yada çiyuv sesi yada koku moku gelmedi sadece ekrana görüntü gelmedi yaparlar mı yani valla 980 Tl nakit bayıldım
  • ersevinn kullanıcısına yanıt
    Yok yok bir şey olmamıştır zaten çoğunu yanlış takamazsın soketler girmez büyük ihtimalle eksik taktığın bir şey var götür takarlar rica işi
  • peki ben soru baya soruyomda kardeş kbda takmama halinde ne yapabilirim ? yada öyle ihtimal varmı
  • Oyle bir ihtimal yok takarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı mı PSU mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.