Şimdi Ara

Vatan Computer Servis 7790 (Kart Servisten Geldi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
3.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatan teknik servisi kart için yetkili değildir , sadece çalışıp çalışmadığı kontrol edip sahibine durumu bildirmesi ona göre işlem yapması gerekir.

En son kanunla sanırım 20 iş günü süresi içerisinde size kartın teslim edilmesi gerekiyordu.Konudaki belirttiğiniz tarihten itibaren cumartesi ve pazar günlerini çıkartıp 20 iş günü hesabı yaparsanız kartın size teslim süresi

24.01.2014 gözüküyor.Bu durumda yapacağınız tek şey beklemek.İlk önce yasal hakkınızı ve ve 20 iş gününü doğru hesap edip ona göre davranırsanız burada bilgi sahibi olmayan arkadaşlar da ona göre çözüm üretir.

Her ne kadar vatanbilgisayarı şirket olarak sevmesemde şu durumda herhangi bir olumsuzluk yansıtmamış olup yasal süre içerisinde ürünü teslim etme imkanları var.
    Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.
  • öyle yapacaktım vatandan yetkili kişi ilk bize getirmeniz lazım biz çizgiye yollarız dedi o yüzden vatana vermiştim
  • Yok hocam herşey doğru sanmıyorum driverdan işlemci ayarı olduğunu görmedim kartta sorun olduğu belli artık kaç tane sorunla karşılaştım haddi hesabı yok kart eğer sorunsuz olarak piyasaya çıksaydı piyasanın en iyi f/p ürünü olurdu ama çok fazla sorunlar cıkıyor ve yeni driverlarda bu sorunları çözemedi
    Hocam zaten bana vatanda söyledikleri 20-25 iş günü içinde kartın gelir dediler benim anlamadığım bana attıkları mesaj yani şöyle anlatayım bana 2 gün önce attıkları mesaj sanki kartın cizgi elektronik e yeni gittiğini söylüyor gibi geldi ondan yoksa 3-5 gün daha beklerim sorun değil benim için ama eğer kart şurda kaç gündür bekliyorum sanırsam cmrtesi,pzr haric 17-18 günü bulmuştur belkide daha fazla inşALLAh böyle bir şey olmamıştır 1-2 gün içerisinde vatana gitmeyi düşünüyorum son durumu merak ediyorum burdan tekrar bilgilendirirm sizi
  • Sorma hocam ya nerden bulaştım bu karta kartı alalı 3. aya giricem ama sorunlardan başımı kaldırıp oyun oynayamadım sisteme okadar çok format attımki sorun sistemde diye kafayı yemek üzereydim inşALLAH bende kurtulurum bu durumdan 7770 alıp keyfime bakmak istiyorum :(
    AMD FX 6100 3.3 GHz // ASUS HD 7790 OC GDDR5 2 GB 128 BİT DX 11.1 // CORSAİR VS 550 W//WİNDOWS 8.1 PRO 64 BİT //
  • Fark etmez, vatan isterse 19. gün yollasın, 20. gün iade hakkınız var. Bu süreyi uzatmak için bir oyundur. Sizin kargoya verme tarihinizden başlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazıları okuyunca iyiki sapphire 7790 olanı almışım diyorum
    MB: Gigabyte 970A UD3P l CPU: AMD FX X8 8320 3.5Ghz-(4.5Ghz) l GPU: Sapphire R9 280x Tri-X OC 3GB 384Bit (1100Mhz-6400Mhz) l RAM: Gskill 8Gb (2X4Gb) Ripjawsx DDR3 1866Mhz Cl9 1.5V Dual l SSD: OCZ 120GB TRION 100 Serisi l HDD: WD 3.5" 1TBx2 Caviar Blue RAID 0 2TB l
    DVD Sürücü: Asus 3.5" HDD Kutusu l PSU: HIGH POWER 80PLUS 750W 80 Bronze l Kasa: Zalman Z11 Neo Mid Tower Siyah l Soğutucu: Deep Cool Neptwin V2 l Keyboard: Logitech G103 l Mause: A4 TECH F7 V-TRACK l Fan: 9 Adet 12cm, 3 Adet 9.6cm, 2 Adet 8cm l
    Monitör: HP x22 LED 21.5" 2ms l Web Camera: A4 TECH PK635K l Speaker: Logitech X530 5.1 l Kulaklık: SONY MDRV55R AE Kafa Bantlı – Creative Ep630 Kulak İçi l Modem: Yaşayan 4 portlu bir ceset l
  • Yetkili servise ulaştı mesajı çizgi elektroniğe gidince geliyor.Banada o mesajı attıktan 5-6 gün sonra ürününüz hazır demişlerdi.Sorun bulamıyorlar nasıl oluyorsa biz yığınla sorun buluyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet_16_09 -- 22 Ocak 2014; 15:17:46 >
    Hocam 17 gündemi gidiyor bir ürün istanbula anlamıyorum böyle saçma bir hizmet mi olur birde sorun yok deyip geri gönderirlerse tüketici mahkemesine başvurmayı düşünüyorum ayrıca cizgi elektronik çok iyi diyenler vardı okadar 7790 servise gitti hepsini geri yollamışlar bişey yok deyip bakalım bana ne dicekler cok merak ediyorum
  • Arkadaşlar bugün Cizgiden gelmiş benim 7790 Vatana gittim aldım karta bios update yapıp geri verdiler birazdan sorun yaşadığım oyunları indirip deneyeceğim tekrar burdan bilgilendirirm sizleri ayrıca benim gibi sorun yaşayıp servise veripte bios update yapıp gönderenler hala sorun yaşıyorlarmı bunu merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Ben de bu kartı alalı 6 gün oldu ama ilk günden beri sorunlar peşimi bırakmadı. Bilgisayar açılır açılmaz monitör gidiyor. Her şeyi denedim. Farklı monitör taktım, parçaları çıkartıp tekrar taktım, ekran kartını başka bilgisayarda denedim ama nafile... Sorun yine devam... Sizden haber gelirse ben de duruma göre bir şeyler yapacağım olmazsa kartı göndereceğim. Denedikten sonra etiketleyin lütfen.
    Hiç uğraşma kart ölü benim hd7790 da aynıydı iade ettim zaman kaybetmeden geri götür kartı yerine hd7770 al. Forumda hala hd7790 öneren arkadaşlar artık görsün şu yorumları. Bazen forumda hala 7790 önerenleri görüyorum monitörü yumruklayasım geliyor.
  • İlk zamanlar böyle değildi. Mesela sistemi ilk kurup açtığım gün önce hiçbir şey yoktu. Öncelikle skyrim kurdum, ultra ayarlarda muhteşem fps'lerle oynadım. Isısı gayet iyiydi. 34-35C gibi sıcaklıkları geçmedi. Sonra oyundan çıktım. 5 dakika sonra falan tekrar bilgisayar başına geçip oyunu tekrar açtım. Fps çok düşüktü. Çıktım, low'a aldım ve tekrar açtım. Ani fps düşüşleriyle beraber 10-30 fps arası oynamaya başladım. Dayanamayıp çıktım. Arkaplan uygulamalarını kontrol ettim. Hiçbir gariplik yoktu. Aida64 ile ekran kartımı falan kontrol ettim. Her şey normaldi. Isıya baktım 37C olmuş. Neyse deyip kapattım. Sonraki gün açtım ve yeniden oyuna girdim. Oyun açılır açılmaz monitör gitti ve bir daha gelmedi. Bilgisayarı resetledim. Tekrar açıldığında sürekli monitör gidip geliyordu. O zamandan beri de böyle... :(
    Lanet bir ekran kartı bukadar sorunlu bir ekran kartı olamaz bios update yapmışlar yine değişen bir şey yok mavi ekranla felan karşılaşmadım ama Terraria ve Counter Strike Source gibi oyunlarda GPU Kullanımı %0 a düşüyor sonra çıkıyor ani FPS düşüleri oluyor ama bu sorunlar Euro Truck 2 de fazla olmuyor neyin kafasını yaşıyor bu 7790 anlamadım gitti oyunların hepsi orjinal ama yinede sorun var bu kartta ayrıca ben nasıl iade edeceğim bilmiyorum alalı 2.5 ay oldu servise gitti bios update yapıp geri yollamışlar ve bana test ettikleri programları gösterdiler ama sorunlar programda değilki sorun oyun oynayınca meydana geliyor nasıl kanıtlıcam bu kalın kafalı cizgi servisteki arkadaşlara merak ediyorum doğrusu çok fazla servise giden 7790 var hepsinide bios update yapıp yollamışlar birde derlerdiki cizgi elektronik çok iyi felan hiçbir servise güvenmiceksin arkadaş verdiğimiz parayla kaldık gene yollasam tekrar bana sorun yok deyip geri yollucaklar. Arkadaşlar bana yol göstermenizi istiyorum üstadlar bu durumda ne yapmalıyım oyunları açıp vatan computerdaki arkadaşlara kanıtlayabilirim gpu kullanımının %0 olmasını vede kanıtlarsam anında değişim alabiliryim lütfen yardım edin bu kartı aldığımdan beri sorun yaşıyorumm

• Ne çektin be hocam . Gpu Kullanımı %0 anda video falan çek . Vatan'a göster üstüne para ekleyip değişim yapıcam de ve HD7850 al paran yetmezse HD7770 al geç
    Monster Tulpar V5 17.1.2
  • Hocam gidip canlı canlı bile gösterebilirim ama para iadesi yaparlarmı yada üste para dahi istemiyorum artık şu lanet karttan kurtulayım 7770 e bile razıyım gidip göstersem sorunlar düzelmedi diye servise gitmeden iade alabilirmiyim acaba :/
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.