Şimdi Ara

Vatan Computer Servis 7790 (Kart Servisten Geldi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bios update bile çözüm getirmiyorsa bu karta başka yapılacak bişey olacağını sanmıyorum inşallah sizde benim gibi sorun yaşamazsınız karttan acayip soğudum moralim bozuluyor böyle sorunlar verdikçe ilk defa bukadar sorunlu bir ürünle karşılaştım ve karşı tarafı ikna edemiyorum sorunlu olduğuna birde asus gibi bir firma bile kartta bişey yok deyip geri gönderiyorsa diğer firmalar ne yapar kim bilir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoey26

Bios update bile çözüm getirmiyorsa bu karta başka yapılacak bişey olacağını sanmıyorum inşallah sizde benim gibi sorun yaşamazsınız karttan acayip soğudum moralim bozuluyor böyle sorunlar verdikçe ilk defa bukadar sorunlu bir ürünle karşılaştım ve karşı tarafı ikna edemiyorum sorunlu olduğuna birde asus gibi bir firma bile kartta bişey yok deyip geri gönderiyorsa diğer firmalar ne yapar kim bilir acaba

İnşallah yaşamam hocam. Hani gerçekten inanılmaz memnunum karttan. BF4'te High 1600*900'de 59 FPS alıyorum ortalama mesela.
  • Sanki Bana Pele kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk aylar bendede hiçbir sorun yoktu ama ne olduysa uzun kullanımda sorunlar aldı başını gitti ardı arkası kesilmedi :/
  • Zoey26 kullanıcısına yanıt
    Deme öyle
  • Sanki Bana Pele kullanıcısına yanıt
    Malesef hocam belki size sağlam olanı denk gelmiştir ama yinede elektronik bu ne olacağı belli olmaz :/ aldığıma bin pişman olduğum ürün 7790 :/
  • Arkadaşlar birde bugun kartı teslim alırken bana verilen bir kağıt vardı servis kağıdı gibi ürünü teslim alırken o kağıdı verip alıyorsunuz bugun ürünü aldığım arkadaş bana o kağıtı imzalatıp yırtıp attı sizce böyle bir şey yapması normal bir şeymi ? ben mahkemeye başvurduğumda kanıt olarak kullanabileceğin bir kağıt olduğunu düşünüyordum o arada dalgındım birazcık fark edemedim o anda ama yırttığını gördüm ne yapmalıyım arkadaşlar sizce bu durumda
    Kardeş vatandan aldığın her kağıdın fotokopisini çekeceksin , eğer şikayette bulunacaksan git servis formlarını iste yenisini basıp vermek zorundalar. Vatan avukatları çok çirkef kendilerine ekmek çıkarma amaçlı önüne gelene karşı dava açıyorlar.Durum dediğin gibiyse bilirkişi raporuyla hallolur sorunun ama kartı 3 defa aynı sorundan servise teslim etmeyi ihmal etme :)

Beni mahkemeye vermişlerdi kazanmıştım ama kartı unuttum gitti 1 yıl sürdü.
  • artemisbd kullanıcısına yanıt
    1 sene davalı oldunuz demek. Sorun neydi acaba?
  • Kart servise gitti fanı cazırdıyordu, çalışanlar yanlış distrübütöre yollayınca kart orda burda dolaşmış kurban bayramı v.s. hariç 38 iş günü (toplamda 3,5 ay serviste kaldı ilk gönderdiğimde aynen geri geldi fan bakımı yapıldı diye) sonrasında da gelmeyince tüketici haklarına başvurdum 2 gün sonra kart hazır diye sms geldi gidip almadım tabi.Tüketici hakları haklı buldu ama adamların itiraz hakkı olduğundan itiraz davası açıp bi de avukat parası ve mahkeme masrafını karşılasın yazmışlar :) kazandık ama uğraştırdı.
  • Selamlar, sistemimde ben de bu kartı kullanıyorum, vatan'dan almıştım. Vision Control Center'da sürüm olarak 2013.0314.338.4633 yazıyor, sorun çıkartmayan sürüm diye bunu yüklemiştim. Sürücünün hangi siteden yüklendiğine dek dikkat edilmesi gereken bir kart. İşlemcim fx 6300, güç kaynağım corsair vs 550. Oyunlarda bir sıkıntı yaşamadım, fiyatına göre veriminden epey memnunum. Sürücülerle ilgili sıkıntıdan dolayı korkarak aldım kartı, imkanınız varsa başka bir kart almanızı tavsiye ederim, ben maddi durumdan dolayı bu karta yönelmiştim çünkü. Sleeping Dogs oynadım mesela dört saattir, bana mısın demedi (1920*1080p'de).
    http://www.asus.com/Graphics_Cards/HD7790DC2OC2GD5/#support sayfasındaki "Drivers & Tools" sekmesinden işletim sisteminizi seçerek sürücü listesine ulaşın, oradaki VGA yazısındaki sürücülerden de yalnızca ATI Display Driver 12.101.2 yazanı indirip kurun. Başka tweak vs kurmayın (belki faydalıdır ama arıza vs çıkabilir diye denemedim). Sorun hala devam ederse dediğim gibi başka karta yönelebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekmeb -- 24 Ocak 2014; 3:16:30 >

• Hocam şimdi bir şey diyeceğim de dalga geçeceksiniz :D Diğer slota takınca sorunum geçti -_-

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun durumunuz gerçekten çok vahimy hiç bu zamana kadar servise yolladigim bir urun olmadi cok sukur ama ani neden empati kurmuyor bu servisler yani adam kartindan memnun degilki demekki servise yolluyor ozaman bizde degiştirelim karti yada iade edelim diye neden demezler yahu nedir milletin cektigi sıkıntı hd7850 de benimde sıkıntım oldu ilk defa yasadigim vga monitörde camur gibi goruntu vardi internette arastirdigimda vgadan oldugunu gordum ama adamlar vga da dalgalanma yapar diye kutunun icine not bile dusmemis fabrikada neden test etmedilerse saka gibi vatana gittigimde bu sorunu yasayan cok kisi oldu isterseniz yeni dvi monitor alin dediler yani satis politikasi herhalde dedim icimden iade etmek istiyorum dedim tek kelime sormadan hemen islemi uyguladilar sagolsunlar asus gtx 650 ti boost aldim memnunum siz bir avukata danısin bence neler yapilabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: artemisbd

Kart servise gitti fanı cazırdıyordu, çalışanlar yanlış distrübütöre yollayınca kart orda burda dolaşmış kurban bayramı v.s. hariç 38 iş günü (toplamda 3,5 ay serviste kaldı ilk gönderdiğimde aynen geri geldi fan bakımı yapıldı diye) sonrasında da gelmeyince tüketici haklarına başvurdum 2 gün sonra kart hazır diye sms geldi gidip almadım tabi.Tüketici hakları haklı buldu ama adamların itiraz hakkı olduğundan itiraz davası açıp bi de avukat parası ve mahkeme masrafını karşılasın yazmışlar :) kazandık ama uğraştırdı.

gecmis olsun hocam sizede yani size vatanbilgisayar tuketici hakem karari lehinize hakli karar olmasina ragmen davami actilar tuketici hakem karari baglayici degilmidir nasil dava aciyor hocam resmen film gibi olmus hersey yuh yani

• dogukan733 kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani hocam anakartın diğer slotuna takınca sorunlarınız mı düzeldi yani
  • Arkadaşlar sisteme orjinal win7 format attım tekrar güncel driverları kurdum tekrar CSS indirdim 30 kişilik botlu oyun kurunca sistem kasmaya başlıyor yeni oyunlarda indiriyorum suanda denicem tekrar bildirirm sizi ama oyun optimizasyon özürlü olsada gpu kullanımı %0 a düşmesi suanda CSGO indiriyorum bakalım aynı şekilde kasmalar meydana gelicekmi bu gpu kullanımının %0 a düşmesi NFS Hot Pursaittede oluyordu cidden kafam çok karışmış durumda bu kartı aldığıma okadar pişman oldumki anlatamam :/
  • ASUS 7790 süper ütopik sorunlu bir kart ikinci elden 7850 almak çok daha mantıklı duruyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle dostum aslında bir imza kampanyası başlatıp tüm mağdur ASUS 7790 kullanan kullanıcıların para iadesi yada kart değişimi gibi bir şey yapılırsa çok iyi olur diye düşünüyorum cünkü ne vatandaki arkadaşlar ne cizgi elektronik ilgilenmiyor bu kart ile bios update yapıp geri gönderiyor.
    Tüm sorunlarım düzeldi :)
  • dogukan733 kullanıcısına yanıt
    Gözünüz aydın ne diyim :) bende hafta içine kadar test ediyorum bakalım oyunlar kurup
  • Kartta yuk altinda 3d uygulama ve oyunlarda sorun yok.sorun sisteme yuk binmediginde masaustunde bosta dururken yada internette sorf yaparken donmasinda.garip bi olay.bu karta en kisa zamanda yeni bios guncellemesi lazim.yoksa daha cok kisinin agzi yanacak.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.