Şimdi Ara

Uyku Düzeniniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaçta yatıyor kaçta uyanıyorsunuz? Kaç saat uyku yetiyor?

Bu arada bir insana en az kaç saat uyku yeter normal değerlerde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• Okullar tatil olduğundan beri 4 te yatıp 11-12'de kalkıyorum. 7-8 saat fazlasıyla yetiyor evde oturup enerji harcamadığım için. Ha spor yapan adam falan akşam 5'e kadar uyusa şaşırmam da evde tüm gün dh başındaysanız ve 12-13 saat uyuyorsanız problem var demektir.

İş/okul vakti sabah 7'de kalkılacağını varsayarsak 12'de yatmak yeterli olur herhalde.

genelde 4:30 gibi yatarım ve sabah 12:30 gibi kalkarım. tabi şimdi yatmam gerek ama. çünkü yarın final var
    Daha Fazla Göster
  • Gündüz uyur, gece yaşarım.güneşe tahammülüm yok artık
    • SLEEP
    • RAVE
    • REPEAT
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Commune

Gündüz uyur, gece yaşarım.güneşe tahammülüm yok artık

Yoksa sen ..

• Düzen müzen kalmadı artık düzenli uyumak istiyorum. Okul varken hep geç yatmak isterdim, geç de yatardım aslında, gece 1-3 arası yatıp sabah 8 de kalkardım. Okul kapandıktan sonra 5-6 arası yatmaya başladım, sabahları da 1-2 arası kalkıyorum ama hiç memnun değilim valla Şuan ölü gibiyim zaten, yorgun hissediyorum. Bugün 3 de yatacağım sabah da 12 de kalkarsam iyi olur veya 11. Başım da ağrıyor zaten yorgunluktan

DH Adminlerini Sevmeyenler Kulübü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Düzen müzen kalmadı artık düzenli uyumak istiyorum. Okul varken hep geç yatmak isterdim, geç de yatardım aslında, gece 1-3 arası yatıp sabah 8 de kalkardım. Okul kapandıktan sonra 5-6 arası yatmaya başladım, sabahları da 1-2 arası kalkıyorum ama hiç memnun değilim valla Şuan ölü gibiyim zaten, yorgun hissediyorum. Bugün 3 de yatacağım sabah da 12 de kalkarsam iyi olur veya 11. Başım da ağrıyor zaten yorgunluktan

Sabah 7 gibi kendini kalkmaya zorla. Bir şekilde becer bunu Gece uykun gelir yatarsın zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKochaKK -- 20 Ocak 2012; 2:39:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kafam_1_Milyon

quote:

Orijinalden alıntı: La Commune

Gündüz uyur, gece yaşarım.güneşe tahammülüm yok artık

Yoksa sen ..

sakın deme

LM manyakları

Mobılım cunku kotalıyım kotalıyım cunku dh'lıyım...
    Bizler imza yapamayacak kadar ÜŞENGECİZ. Sende katıl bize
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Düzen müzen kalmadı artık düzenli uyumak istiyorum. Okul varken hep geç yatmak isterdim, geç de yatardım aslında, gece 1-3 arası yatıp sabah 8 de kalkardım. Okul kapandıktan sonra 5-6 arası yatmaya başladım, sabahları da 1-2 arası kalkıyorum ama hiç memnun değilim valla Şuan ölü gibiyim zaten, yorgun hissediyorum. Bugün 3 de yatacağım sabah da 12 de kalkarsam iyi olur veya 11. Başım da ağrıyor zaten yorgunluktan

Sabah 7 gibi kendini kalkmaya zorla. Bir şekilde becer bunu Gece uykun gelir yatarsın zaten.

12'de bile uyandığımda gözümden uyku akıyor. Düzelmem gerekiyor bir şekilde sıktı artık bu düzen. 11-12 gibi kalkarsam da bütün gün yorgun hissediyorum. Gerçi son 2-3 gündür daha geç kalkmama rağmen iyi hissetmedim. Düzenli uyumam gerek artık

DH Adminlerini Sevmeyenler Kulübü

• Ne çok işsiz güçsüz insan varmış forumda meğer. Hepsini öğrendik. Herkes de maşallah 12 lerde kalkıyor. (Gece bekçisi ya da güvenlik görevlisi olarak çalışan arkadaşlar varsa onları tenzih ederim.)

Ben 3:00'da yatıp 7:30'da kalkıyorum. Haftaiçi hergün sadece 4,5 belki 5 saat yetiyor. Haftasonu da (Cuma gece ve ctesi gece) 3:00'da yatar 15:00'da kalkarım. Aradaki eksik kısımı bu şekilde tamamlıyorum.

Ortalamaya gelirsek günde ortalama 7 saat uyumuş oluyorum. Bu bana yetiyor.

Saygılar...

Orijinalden alıntı: AyBuBi

Ne çok işsiz güçsüz insan varmış forumda meğer. Hepsini öğrendik. Herkes de maşallah 12 lerde kalkıyor. (Gece bekçisi ya da güvenlik görevlisi olarak çalışan arkadaşlar varsa onları tenzih ederim.)

Ben 3:00'da yatıp 7:30'da kalkıyorum. Haftaiçi hergün sadece 4,5 belki 5 saat yetiyor. Haftasonu da (Cuma gece ve ctesi gece) 3:00'da yatar 15:00'da kalkarım. Aradaki eksik kısımı bu şekilde tamamlıyorum.

Saygılar...

4,5-5 saat mi ? Vay anasını uyanmayı nasıl beceriyorsun?

• REPEAT
  • İşsizim , AÖF okuyorum , 5'te yatıp genelde 14.00 civarı kalkıyorum. 2'de yatıp 9'da kalkan tiplere çok özeniyorum yav.
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• dun sabah 6 ya geliyordu yattım. o günün akşamı(yine dün) 17:30 da kalktım... düzen falan yok, vücutta alıştı.

sene başından beri 2 defa hiç uyumadan okula gittim. ortalıkta bot gibi dolaşıyordum. bi yere gideceksek arkadaşlar kolumdan çekiştiriyordu

Orijinalden alıntı: BMW E46

quote:

Orijinalden alıntı: AyBuBi

Ne çok işsiz güçsüz insan varmış forumda meğer. Hepsini öğrendik. Herkes de maşallah 12 lerde kalkıyor. (Gece bekçisi ya da güvenlik görevlisi olarak çalışan arkadaşlar varsa onları tenzih ederim.)

Saygılar...

4,5-5 saat mi ? Vay anasını uyanmayı nasıl beceriyorsun?

Geçmişten kalma bir alışkanlık bu. Yurtdışında yaşadığım bir süre boyunca oranın iklim ve saatlerine göre günler çok uzundu ve ben de karanlık olmadan uyumazdım. Ondan sonra da bünyem bu şekilde alıştı. Alarmı kurup, uzağa koyuyorum. Hava da soğuk olunca kalkıp kapanana kadar uykum açılıyor benim. Çabuk uyanan biriyim.

İşe vardığımda da hemen kahvemi yapıyorum, tabi onun da etkisi var. Günde 2 ya da 3 kupa kahve içerim (Bu da bir alışkanlık). Haftasonuna doğru bünye biraz direnci kaybeder duruma geliyor. Haftasonu da uzun uyku kaçınılmaz oluyor tabi.

Saygılar...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.