Teğmen
25 Haziran 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 44 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Herkese merhaba, arkadaşımın okuldaki bir projesi için gerekli olan, tüketicilerin yeme içme alışkanlıkları hakkındaki anketi doldurursanız çok sevinirim. En fazla 2 dakikanızı alacaktır.

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

https://goo.gl/forms/8YWzCf8dC5ttB0Ht2
İstekler üzerine kısa ama yorucu uğraş sonucu tasolarımı buldum Genel olarak tasolar iyi durumdaydı fakat bir 2 tanesi kırılmış, 1 taneside hiç gözükmeyecek durumdaydı.

Nereden geldiğini bilmediğim tasolar bile buldum

Elimden geldiğince sınıflandırmaya çalıştım, umarım beğenilir.

Umarım bana daha önceden mesaj atan arkadaşlar bu konuyu görür.

(Tasoları şimdilik satmayı düşünmüyorum, rica ediyorum satar mısın diye mesaj atmayın)

Neyse başlayalım...

İlk olarak bunla başlamak istiyorum, çünkü ben de ki en eski tasolar bunlardı, o zamanlar pokemonlar falan daha yazılmamıştı bile

1) Çizgi Film Karakterlerinin Tasoları

2) Klasik Pokemon Tasolar

3)Pokemon Tv Tasolar

4)Dev Tasolar (kıyaslamak için normal boyutlu tasolarla da çektim)

5)Pokemon Jet Tasolar

6)Digimon Tasolar

7)Beyblade Tasolar. Bir tanede beyblade buldum Bunu 5 liraya aldığımı hatırlıyorum

8)102 Dalmaçyalı Tasolar

9)Memoli Tasolar

10) Harry Potter Tasolar

11)Dino Tasolar

12)Bunlar Toybox gibi oyuncakta çıkan oyuncak kutularından çıkan karton tasolar

13)Bunlar sanırım çakma tasolar tasolar

14)Bunlar da galiba bazı firmaların taso furyasından yararlanmaları için çıkardığı saçma saçma tasolar(futbolcu ve mortal combat tasoları)

silinsin...
steam dan key satın alıcam fakat kart onaylı paypal adresim yok.

parasını yollamak koşuluyla hesabıyla bana oyunu satın alacak yardımsever aranıyor?
Evet ne zamandır beklediğim ve ilk sene vurdumduymazlıktan sınavına bile girmediğim erasmusun seçmim sonuçları açıklandı.

İlk tercihim olan İsveç - Kristianstad University geldi. Kısmetse seneye 2. dönem gibi gitmeyi düşünüyorum

------------

Her şey kesinleşti diyebilirim. Normalde 19-20 Ocak ta İsveç teki okulda olmam gerekiyor fakat 1 hafta geç gitmeyi düşünüyorum. Ayrıca şu belgelerle uğramaktan sıkıldım. Daha vizemi bile alamadım. Erasmus ofisinle en sonunla kavga edicem o olacak..
dün 1 tane konu açmıştım tshirt yolladılar diye

bugün eve bir geldim 4 tane daha yollamışlar kapıcı''abi bunlarda ne var, 2 gündür gelip duruyor'' diyor adamlara helal olsun diyorum, başvuruların yarısını sallamazlık etmiyorlar demek ki

Edit: sitenin adını soran arkadaşlar var http://www.konubira.com/

sabah bana da bir tane yollayıvermişler

***********************************************************************************************************

fremaan02 adlı üyeye de gelmiş

Kaç yıllık Siemens SE25230 model bulaşık makinemiz bugün bağımsızlığını ilan etti

soruna gelirsek makinayı çalıştırdığımızda yapması gereken işlemleri yapmıyor. bir yerde takılıyor sürekli o işlemi yapıyor

@candogan62 nickli arkadaşın bir kaç forumdan 2-3 yıllık yazılarını bularak makinayı test programına soktum. fakat bir işlemde 25 dakika beklememe rağmen sıkılıp

makinayı daha demin kapatttım. makinanın kapağını açtığımda farkettim ki sanırım makina suyu ısıtmıyor. benimle aynı sorunu yaşayanlar var. fakat soncunda ne olduğunu

yazmamışlar. ben makinanın ya termostatında ya da kartında problem olduğunu düşünüyorum. herhangi bir fikri olan varsa yardım edebilir mi?

@candogan62 sabah uyandığınızda acilen konuma bekleniyorsunuz. sizde bu makinada zamanında problem yaşamışsınız, yardımcı olun
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

SONUÇ: az önce sevis geldi. makinada kartın arızalı olduğunu söyledi. karın değişimini 250 TL karşılığında yaptırdık. eski kartın neyi var diye şöyle bir göz attım. kart üzerindeki bir parçanın lehim monte yerinde ufak bir siyahlık var ve lehim tamamen bitmiş. kısaca kartın hala sağlam olduğunu düşünüyorum.

dediğim parçanın lehimi tekrar yapılarak ya da o parça temin edilerek maksimum 20 liraya kart çalışır hale getirilebilir diye düşünüyorum. neyse artık olan oldu sorun
çözüldü
Bir konuyu açmak için kaç defa yinele yaptım... o an bir bitmedi

2 gündür iyice azıttı
Şaka gibi dedikleri olay bu olsa gerek.
Reklam yapmak için yapmadıkları şey kalmadı. sonra insanım diye dolaşırlar ortalıkta...

Yok yalan söylemiyor gerçekten içti, sarhoş oldu ve bu parayı vaad etti desem, bu adamda nasıl bir kafa var anlamış değilim

Kaynak
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Turkcell
ISS
Superonline
Takım
Beşiktaş
Notebook
Lenovo
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.574
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 12.203 (Bu ay: 43)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.