Şimdi Ara

Üniversitenin liseden farkı yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
2
Favori
6.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok olum burda gelip aaa ortam kuramamış ezik felan ayaklarına yatmayin üni nin liseden tek farkı giyim kuşam serbestliği sosyal ortam yine aynı ders anlatım aynı hatta üni liseden daha leş bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama lise uniden kat ve kat daha iyi lise ortamını hiçbir yerde bulamazsınız keşke hep lisede kalsaydım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lise candır ya yemişim üniyi. Mezun olup çıkıp gidecen işte.

• Uni 1. Ainif comezdir hala lise kafasindadir

2. Siniftan sonra degisim baslar 4. Sonifta tamamlanir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim için de liseden hiçbir farkı yok hatta lise daha iyi ama burada en azından mesleğinle ilgili bir şeyler öğreniyorsun bu da ders dinlerken ve çalışırken daha çok motive olmanı sağlıyor. Bunun haricinde lise çok daha iyi.

• Öyle demeyin len kızlar daha rahat.

• Sigara içilen üniversitemsi şey şeklinde de tanımlayabiliriz.
  • Nasıl bisi bekliyordun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ zor bir okul mu?
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı değil hocam üni liseden daha kötü.Ders anlatımı üninin daha kötü görsel iletişim tasarım okuyorum photoshop görüyoruz derste ve hoca bize sene başında aynen şunu dedi artık internet çağındayız herşey internetten öğreniliyor photoshopu açın youtubeda onlarca video var photoshop öğreten onları izleyerek öğrenin böyle hazır bilgiye konmak olmaz kendiniz araştırarak öğrenin ben kimseye sıfırdan photoshop öğretmek zorunda değilim dedi.Ünide hocalara doğru düzgün ders bile anlatmıyor yani ama vizelerde hayvan gibi geçirmeyi biliyorlar.Üni ders anlatımı konusunda liseden daha beter.Hiç yoksa lisede ders anlatılırdı hadi kötü anlatsa bile hocalar insaflıydı lisede ünideki öğrenim görevlilerinin pröfesörlerin falan egosundan geçilmiyor kaldınmı kaldın okadar insiyatıf yok hiç geçirmeye çalışmak yok lisede benim 50 nin üstünde notum yoktu ama yinede hocalar geçirirdi allah onlardan razı olsun.
    Sosyal ortam konusunda ise lisede tüm sınıf samimi kardeş gibiydi bizde ünide bırak samimiyeti kimseyi tanımıyorsun bile koca anfide bir kere gördüğünü bir daha görmiyorsunki samimiyet olsun.Üni başlayalı 3 ay oldu daha bir kişiyi bile tanımıyorum kimsede beni tanımıyor.Ünide sosyal ortam 0.
    Ben asosyalim ama yinede lisede 2-3 arkadaşım vardı şuan ünideyim 1 tane bile arkadaşım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUSR-ET -- 14 Kasım 2017; 2:55:20 >

• Katılıyorum özellikle şu ders anlatım konusuna. Adam alıyor eline slaytı oturduğu yerden çat çat değiştiriyor bir de bu olaya gidip burslu kazanmayıp özelde para veren var. Olm aynısı internette var madem biz niye geliyoruz okula ver usb leri evde izleyelim.
  • Üniversite çeşitli şehirlerden gelen her cins adamı tanıyabileceğiniz, öğrenci evinde deney misali ütüde tost pişirme vs yapacağınız bir nevi iş hayatı ve gelecek zamanlarla alakalı öngösterim gibi birşey. Lisede çocukken yaptığınız herşeyin size daha tatlı gelmesi normal, büyüdükçs sorumluluklar arttığı için kabullenmek zor hele ki senelerdir "üniversitede kızlar teklif ediyomuş kanka" diye beklentiyle gittiyseniz..

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    "Şey" her zaman ayrı yazılır kardeşim.Bunu üniversite ya da lise değil ortaokulda öğretmeleri gerekiyor.Gözüm kanadı yazını okurken .

• Universitede bazi hocalarvar, ufuk aciyor. 200 iq cikiyon dersten ama bazi dersler lisedeki gibi geciyor haklisin.

• Okurken kendim yazmış gibi hissettim

• Sen ortam kuramamışsan liseye gider gelir gibi devam ettiysen elbette farkı yoktur senin için.
  • Birkaç seneye maaşlı işçi memur olacağız tehlikenin farkında mısın? Yatmaya zaman olmayacak

• Lisede çok çektim.
    Ezik gibi yaşadım.
    Polisle uğraşmak istemedim yoksa dövüş öğrenip beni ezenleri bayağı dövmeyi düşünüyordum.
    Temiz sopa atmayı komple kaç kişi olursa olsun.Lise bitince aklıma ilk bu geldi intikam alayım dedim ama yapmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainfall2535 -- 14 Kasım 2017; 9:58:36 >
  • Üniversite ile lisenin en ufak benzerliği yok

• Hazırlık okuduğumdan her gün üniversiteye gidiyorum sabahın köründe.Birde istanbul olunca sabah 6'da dikiliyorum ayağa.Ne kahvaltı edebiliyorum ne bir şey.Duş al ve çık evden.

Kendi şehrimi çok özlüyorum.Daha doğrusu mahallemi,liseden arkadaşlarımı falan.5-6 Kişilik arkadaş grubumuz vardı.Her şeyimizi beraber yapardık.Şimdi pek görüşemiyoruz 1-2 tanesi hariç.İstanbul sanki ayrı bir ülke gibi akrabalarınla,arkadaşlarınla sanki farklı şehirdeymiş gibi ayda 1 görüşüyorsun.2 saat gidiş-2 saat geliş ben nasıl gideyim şimdi akrabamın evine ?
  • gıcık kapardım arkadaşın biri vardı lisede sürekli benim konuşmamı taklit ederdi aklı sıra küçümsüyor ama bunun ahı burada kalmaz Allah soracak o çoğunluğuna güvenen adam Allahın meleklerini gördüğü zaman görecek dalga geçmeyi.
    Sen insanlara her türlü işkenceyi yap sonra elini kolunu sallaya sallaya gez olacak iş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainfall2535 -- 14 Kasım 2017; 10:14:4 >
  • Bu durum genel de Üniversitenin kötü olmasından kaynaklanır doğru düzgün kampüsü yoktur öğrenci kalitesi düşüktür vb.

Yoksa Odtü'ye Hacettepe'ye gidip liseden tek farkı giyim kuşam serbestliği gibi bir şey söylemeniz pek beklendik bir şey olmaz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.