Şimdi Ara

Üniversitenin liseden farkı yok (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
2
Favori
6.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ortam olarak lise tartışılmaz kesinlikle, yurtlu çocuklardık hepimiz kardeş gibiydik. Ama üniversite eğitim olarak ve sosyal imkanlar olarak liseden çok daha farklı. Erasmus’tan geldiğimden beri okul pek sarmıyor ama yapacak bir şey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar hep üniversitenin karıyla kızla çok rahat takılma ve gezme tozma içme gibi şeylerden ibaret olduğunu sanmakla alakalı.Babadan zenginseniz ve kiytirik bir bölümde okuyorsanız hayat güzel fakat tıp,mühendislik gibi alanlarda okuyup maddi imkanınız da kısıtlıysa liseyi mumla arıyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canislupusccc


    quote:

    Orijinalden alıntı: Man Of Earth

    Bu durum genel de Üniversitenin kötü olmasından kaynaklanır doğru düzgün kampüsü yoktur öğrenci kalitesi düşüktür vb.

    Yoksa Odtü'ye Hacettepe'ye gidip liseden tek farkı giyim kuşam serbestliği gibi bir şey söylemeniz pek beklendik bir şey olmaz.

    Bu dediğin doğru değil Hacettepe'nin tıp fakultesinin kampusu yok Ankara Tıp'ın Gazi Tıp'ın kampusu yok aynı şekilde neredeyse bütün tıp fakültelerinin kampusleri ayrı ve kendi başına biraz işin içinde olsaniz böyle bilmeden yorum yapmazdiniz herhalde.

    Genel de diyerek bir genelleme ifadesinde bulundum yani 'genel de'nin dışında kalan 'İstisna'' kavramının oluşabileceğini cümleye girişte dolaylı yoldan kabul ettim kesin bir ifade kullanmadım.

    Ankara'da yaşıyorum defalarca Hacettepe'ye gittim(kampüsüne) Hacettepe Tıpın ayrı olduğunu da biliyorum aynı şekilde Gazi Tıp'a aylarca gittim.

    Yine ilk cümlemden dolayı Tıp fakültelerinin ayrı olması en azından Hacettepe için genel durumu değiştiren bir etken değil ana kitlesinin ezici bir çoğunluğu büyük bir kampüs altında birleşmiş durum da lakin Hacettepe Tıpta Türkiye'nin 2. en büyük metropolunun tam merkezinde bulunuyor küçük şehirlerde okuyan arkadaşlarımıza göre burada ki kişilerin daha fazla sosyalleşme imkanı bulacağını düşünüyorum bu da artı bir etken olacaktır yine belirtmek isterim ki istisna durumlar olabilir. Kişinin sosyal becerilerinin zayıf olması vb.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 19 Kasım 2017; 0:22:49 >




  • Üniversitede 5.senem ve arkadaş haklı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lise üniversiteden kat kat daha iyiydi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.