Şimdi Ara

UNIMOG alinir mi? ALDİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
2
Favori
5.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2007 2009 arasi dusuk km u4000 otomatik unimog alinirmi

Ruhsat kamyon

Ehliyet sorunum yok

Fiyati sifir impression bazzatla ayni

Araci aldim 2009 model otomatik u4000

UNIMOG alinir mi? ALDİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinoplu -- 27 Aralık 2021; 22:9:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi maksat ile alacaksınız?

Offroad ise konforsuz/hantal/masraflı,
    Gündelik kullanım ise C sınıfı ehliyetli bir kamyon,
    Nakliye için ise axor, ateco daha mantıklı....

Diye uzar gider. Unimog proje aracıdır. Ya dünyanın sert coğrafyalarına ekspedisyon amaçlı ya da zor arazilerde karavan kampçılık gibi hobi/hedefleriniz yok ise pek tavsiye etmem. Aksaraydaki unimogları detaylı incelemiş ve vazgeçme sonucuna varmış bir karavan/offroad hobicisi olarak yazdım.

Keyif derseniz ona kimse birşey diyemez...
    Sıfırı var kanka, iveco çıkarmış.

Ben de az önce kamyon bakarken tesadüfen gördüm. Görüntü gayet başarılı. Türkiyede satışı var mı bilmiyorum ama bi inceleyin isterseniz...

Muhtrmelen benzer fiyatlarla Euro 6 motora sahip sıfır ivecoya garantili binersin.

Unimog muhtemelen incir ormanı diker ocağınıza.

Edit: görsel eklendi.

• Dağ bayır geziyor kamp zevkiniz varsa alınır arazi kabiliyetini harikadır öyle sahte yükselmiş pikaplara çamurda on basar güler geçersiniz

Km sizi yanıltabilir büyük ihtimal oynanmıştır bu araçlar silahlı kuvvetlerin envanterinden çıkan araçlar temizi zor bulunur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_kucukaksoy -- 7 Aralık 2021; 21:34:17 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ALINIR HOCAM NEDEN ALINMASIN. AKSARAY TARAFINDA BİRİ SATIYORDU TEMİZ DÜŞÜK KİLOMETRELİ UNİMOG

UNIMOG alinir mi? ALDİMSekizsilindiryoutube
    Tozlu Garaj'da bugüne kadar hem garaj gezileri yaptık, hem de garajda bulunan araçları sizlere tek tek tanıttık. Bu tanıtımlarımız aynen devam edecek ancak bu sefer Tozlu Garaj'a yeni bir katılımcımız var. Birçok kişinin çok merak ettiği Aksaray'da satışa çıkan ucu bucağı belli olmayan sayıdaki Mercedes Unimog'lardan biz de bir tane kapmayı başardık. Videomuzda hem satın alma serüvenimizi sizlere aktaracağız, hem de 2006 Unimog U4000 otomatik ile test sürüşünü gerçekleştireceğiz. Yaşadığımız her anı sizlere aktarmaya gayret ettik. Umarız videomuzu beğenirsiniz. İyi seyirler.
    https://www.youtube.com/watch?v=nkP23WmKOaQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 7 Aralık 2021; 21:32:39 >
  • Hangi maksat ile alacaksınız?

Offroad ise konforsuz/hantal/masraflı,
    Gündelik kullanım ise C sınıfı ehliyetli bir kamyon,
    Nakliye için ise axor, ateco daha mantıklı....

Diye uzar gider. Unimog proje aracıdır. Ya dünyanın sert coğrafyalarına ekspedisyon amaçlı ya da zor arazilerde karavan kampçılık gibi hobi/hedefleriniz yok ise pek tavsiye etmem. Aksaraydaki unimogları detaylı incelemiş ve vazgeçme sonucuna varmış bir karavan/offroad hobicisi olarak yazdım.

Keyif derseniz ona kimse birşey diyemez...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 212444 kullanıcısına yanıt

Yillardir olan bi hevesimiz var alip bir sure binip satacagim

Süre kismi aractan alacagim keyfe bagli

• https://yilmazlaruluslararasnakliyat.sahibinden.com/ticari-araclar?sorting=price_asc

SATANI DA BULDUM...

PARAN İMKANIN VARSA HİÇ DÜŞÜNME HOCAM. AL GİTSİN. İÇİNDE UKDE KALMASIN.

• Hocam faruk abiyi yakindan takip ediyorum araci ondan almayacagim ondan alan birinden alacagim cunku suan ugrasacakvaktim yok plaka muayene isleriyle. Hazir yapilmisini alacagim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekne mi alirsiniz yazlik mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kirpi al kanka ailecek gezmek için daha iyi hem daha modern ve yeni

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • unimogların hepsi niye yeşil renk? hepsi askeriyeden mi çıkma?

• Sıfırı var kanka, iveco çıkarmış.

Ben de az önce kamyon bakarken tesadüfen gördüm. Görüntü gayet başarılı. Türkiyede satışı var mı bilmiyorum ama bi inceleyin isterseniz...

Muhtrmelen benzer fiyatlarla Euro 6 motora sahip sıfır ivecoya garantili binersin.

Unimog muhtemelen incir ormanı diker ocağınıza.

Edit: görsel eklendi.

UNIMOG alinir mi? ALDİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CihangirCanavarı -- 7 Aralık 2021; 22:19:5 >

• CihangirCanavarı kullanıcısına yanıt

2 sene once ilanda vardi sifiri paranin para zamani 600 milyar istiyorlardi sanirim

• En son askerde binmiştim ama tavsiye etmem bence ZPT alın içeri biraz palet gürültüsü gelir ama güvende hissedersiniz üstünde uçaksavar var.

• sıkıntıli,dışarı her çıktığında bunla, darbeye mi gidiyor diye çullanirlar üstüne

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dermeister01 kullanıcısına yanıt

M48a5t2 tank kullandim 15 ay boyunca guzel makine fakat cok toz kaldiriyor

• Alınır da sonra satması nasıl olur bilmem.

Son sahibi olabilirsin.

• Aracı sürerim ama iki gün de yatakta sıcak su torbasına oturum dersen al bin. Aracın gövdesini lastiklere dümdüz bir demirle bağlamışlar gibi yay may vs yokmuş gibi düşün. Çakıl taşının üzerinden geçsen kuyruk sokumundaki kemiği kırabilir

• Unimogların büyük çoğunluğu askeriye çıkması. Mayın dayanıklı araçlara geçmek için düşük km lerdeki araçları ihale ile verdiler. Az miktarda ise karayolları ve demir yolları yüksek km çıkmaları var.
    Bence yanlış yaptılar doğuya ambulans veya hizmet aracı olarak göndermeleri daha iyi olurdu.
    Gelelim alınırmı ya
    Ne için almak istiyorsun
    Off raod yaparım kasasına da kapalı kasa vapar fena bi karavanım olur dersen zevk işi
    Bu araçların yürütmesi yakıtı yüksektir çok üzer. Bi yerde 20lt saat gibi okumuştum min.
    Bende baktım vazgeçtim. Şimdi düzgün eski Vitara bulup modifiye etmeyi arkasına da yüksek çekme karavan bağlamayı düşünüyorum.

• Boşver bunu l200 crawler bak sen.

• Erreguay kullanıcısına yanıt

O araca cekme karavan bagladiginizda unimogla ayni yakacaktir cok romork kullandim ve kullanmaya da devam ediyorum

Suan unimogu almaya gidiyorum yakit konusunda bilgilendirecegim

• UNIMOG alinir mi? ALDİM

UNIMOG alinir mi? ALDİM

Askerde bu iki aracıda kullanmıştım.

99 model Unimog'un sürüş zevki 2014 model BMC'den çok daha iyiydi.

Unimog çok güzel araç binek otomobil gibi kullanırdık, 4x4 modunda tam bir arazi canavarı oluyordu.

Ama bunların maksimum asfalt sürati kısıtlıdır 75-80 km/h'yi geçemezsiniz.

Sivilde bakımları kaça patlar ustası bulunur mu o da ayrı sorun.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.