Şimdi Ara

UNIMOG alinir mi? ALDİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
2
Favori
5.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 metre karda dar dağ yollarında kullanmayacaksan bence gereksiz. Defender al, arabayı istediğin şekilde dizayn et, parçalandıkça yaptır. Cebine bir sürü para kalır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun süreler arkasında gezdim, meraktanda kullandım. 7 ileri 4 geri diye aklımda kalmış.

1. 2. viteste düz yolda kalkmazdı (gittiğini anlamazdık daha doğrusu) 3. viteste kaldırırdık. daha sonra otomatikleride gelmişti birliğe. kullanan şoför arkadaşlar mauelin arazide daha rahat olduğunu söylemişlerdi.

çok ağır şartlara göre dizayn edilmiş ve çok güçlü bir motorla donatılmış bir araçtır, bu yüzden konfor aramak biraz abes olur. Ama ben çok dik arazide vıcık çamura giricem derseniz banamısın demez.

sivilde kullanmak tamamen kişisel zevktir.

• Çok keyifli bir araç. ancak türkiye gibi şahlanmış ve uçuşa geçmiş ülkede pek akıl karı değil

• AtesHırsızı kullanıcısına yanıt

Daha once defender almisti diye hatirliyorum

Askeriyeden cikma arac almazdim ben olsam. Bizim unimoglar her daim sikintiliydi. Kullanilan mazot da sikintiliydi yakit azalinca pislik dolardi depo

• 8 silindir adlı youtube kanalında ihaleden alınan unimoglarla alakalı video var ona da bakabilirsiniz.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barracud@ -- 11 Aralık 2021; 7:26:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hayırlı olsun. güle güle kullanın. efsane araç gerçekten..

• hocam sen nakliye vs ile mi ugrasıyorsun

hatırladıgım kadarıyla hep ticari, kamyonet vs alıyosun forumda yıllardır görüyorum UNIMOG alinir mi? ALDİM 

bu arada hayırlı olsunUNIMOG alinir mi? ALDİM 

• adam resimlere içinin resmini koymamış

• Askerde 11 ay kullandım.. arazi performansı, sorunsuzluk benim diyen son model her aracı bozar..

Çakmalı 8 vites - ara gazı - dağ tepe bayır. Beş parmak dağlarına çıkar iner..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ABCdiküçgeni kullanıcısına yanıt

NE BEKLİYORSUN Kİ İÇ OLARAK? DERİ DÖŞEME FALAN MI? ASKERLİĞİNİ YAPTIYSAN AZ ÇOK BİLİRSİN İÇİNİ..

• kendisi hayalimdir ama para yok.. şuan fiyatı nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz006 -- 12 Aralık 2021; 1:32:25 >
  • askerligim zamanında bizim bölügün araçları land unimog ve bmc idi bmcler zırhlı telsiz araçlarıydı arazide görmedim unimoglarda genelde asker taşımaktan ziyade çamura saplanan landları çıkarmak için kullanıyolardı :D şöyle bakınca düz duvara bile tırmanır la bu diyoduk :D ama acaip konforsuz haberin olsun :D

• Merhaba araci aldim gayet guzel arac

UNIMOG alinir mi? ALDİM
    UNIMOG alinir mi? ALDİM
    UNIMOG alinir mi? ALDİM

• Hocam temizini bulabilirsen Königstiger tavsiye ederim bir sonrakine.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hakim bey kullanıcısına yanıt

Üretimi sonlanmış onun yerine daha yeni model var sturmtiger.

• Beyler paletli masrafli oluyor

• Araç hakkındaki deneyimlerinden bahset biraz hocam

• Hayırlı olsun hocam. Uzun bir inceleme yazısı bekliyoruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.