Şimdi Ara

UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU] (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.503
Cevap
31
Favori
73.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: --CarpeDiem--

Hocam tv nin markasi ne acaba? Ayrica memnun musunuz? Ben de almak isitoyrum da.

Dostum tvnin mıdelini önceki sayfalarda yazdım ama tekrar yazıyım

LG 55" 55LB652V FULL HD 140 Ekran LED SMART TV
    Ürünü geçen sene vatandan 2499tl ye akıllı kumanda hediyesiyle aldıydım.
    Bu sene LB serisi yerine LF serisini çıkarmış sanırım fiyatları 2900TL CİVARLARINDAYDI...
    Renkler ips panel olduğundan oldukça canlı ve tv dahili hd uydu alıcısıda var...parlak ekrandır tv.
    Gayet memnunum , pc deki performansı bile harika...
    Ben 19" monıtor olayını 10 sene öncesi kapattım hocam..
    Şimdi monıtorlerin yakınından bile geçmiyorum çok ufak geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu gece n11'den siparisimi vermistim Gizala Elektronik uzerinden.

Az onfe elden teslim aldim kucukcekmeceden dukkanlarinda

Adem abi gayet sicak kanli bir esnaf...oyun sony den slinma urunler ve bandrolu dahi ustundeydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

quote:

Orijinalden alıntı: İstanbul un Fatihi

Ben bu oyunu oynayacağım ama bir türlü karar veremedim.Oyunu orijinal dublajıyla altyazılı mı oynasam yoksa Türkçe dublaj mı?

Kesinlikle turkce dublaj oyna hocam , makaralar laf atmalar bile şahane bir çeviri olmuş...
    Zaten bndan sonrası da unc4 de dahil turkçe dublajlı geleceği için dublaj ile başla hocam..beğeneceksin

Çok sağolun hocam.Ben bu oyunları hiç oynamadım önceden. İlk oynamanın verdiği zevk bir başka olduğu için ben kaygılandım hangisi daha iyi diye.Türkçe kendi dilim olsa da orjinal dublaj da süper olduğu için kararsız kaldım.

• Böyle bir seriyi, orijinal sesle oynamanız daha iyi olur.

Yüksek zorluk/trophy için ikinci kez bitirirken, dublajlı oynarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 11 Ekim 2015; 18:51:57 >
  • biraz önce aldım galiba salı günü gelime geçer sabırsızlanıyorum az buçuk oynamıştım birisinde şimdi tamamını oynıyacam heyecan yaptım
  • Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Philips tvlerdede bu ozellik var :) gece kullanıyorum ozellikle :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU]

bende aldım oyunu 2 tane türkçe exclusive oyunlarim oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf türkçe dublaj diye beğenmediğim bir oyunu alabilirim sinema tadında oluyor iyi bir seslendirmeyle ve aldıgın zevk 2 katına çıkıyor. İnfamousta oldukça hoştu bence. sanırım ubisoft ta bu türkçe kervanına katılacak yakın zamanda ama dublaj olmasada. 3-5 sene önce türkçe alt yazı hayaldi şimdi kesmiyor.. Sony türkiye sanırım en büyük katkıyı yapıyor helal adamlara hakediyor parasını türkçe dublaj /altyazılı her oyun. umarım en azından türkçe alt yazı her firma tarafından her oyuna eklenir bundan sonra.assasin creed, gta gibi hikaye bazlı oyunlar için önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 12 Ekim 2015; 0:48:47 >
  • İş dönüşü yaklaşık 2 saat tekrar aralıksız oynadım ve tekrardan o enfes günlere geri döndüm ... İnanın Uncharted 1'i ilk PS3'e takışım gözümün önünden geldi...

O kadar iyi oldu ki bu Exclusive Remastered anlatamam ! Mutlaka herkes oynasın ! Bu kaçıncı bilmiyorum ama daha bir çok kez bitecek bu oyun yine...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Sırf türkçe dublaj diye beğenmediğim bir oyunu alabilirim sinema tadında oluyor iyi bir seslendirmeyle ve aldıgın zevk 2 katına çıkıyor. İnfamousta oldukça hoştu bence. sanırım ubisoft ta bu türkçe kervanına katılacak yakın zamanda ama dublaj olmasada. 3-5 sene önce türkçe alt yazı hayaldi şimdi kesmiyor.. Sony türkiye sanırım en büyük katkıyı yapıyor helal adamlara hakediyor parasını türkçe dublaj /altyazılı her oyun. umarım en azından türkçe alt yazı her firma tarafından her oyuna eklenir bundan sonra.assasin creed, gta gibi hikaye bazlı oyunlar için önemli.

UC gibi bir seride, dublaj ne kadar iyi yapılsa da, orijinalin tadını vermesi zordur.
    Ayrıca, Okan Yalabık'ın sesi, Drake'e uymuyor.

İlk kez oynayacak arkadaşlar, orijinal seçerse daha iyi olur. Tabii altyazı takip etmek zor geliyorsa, onu bilemem.

• bence ps4 konusuna remasterd diye bir başlık açalım ve büyün oyunların remasterd hakkındaki yorumları orda tartışalım oyunu oynasaydın banane demek için artık çok geç sonuçta oyun piyasaya çıktı sende o zamn oynamasaydın banane gibi bi yorum gelebilir bu konuyu bu kadar uzatmanın bir anlamı yok gibi geldi bana oyun hakkındaki fikirleri görmek için geldim ama bu tartışmadan başka birşey kalmamış ne yazıkki
  • yavaş yavaş oynuyorum bende 1. oyunun %65e geldim günde 1 saat oynuyorum baya keyifli
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

İş dönüşü yaklaşık 2 saat tekrar aralıksız oynadım ve tekrardan o enfes günlere geri döndüm ... İnanın Uncharted 1'i ilk PS3'e takışım gözümün önünden geldi...

O kadar iyi oldu ki bu Exclusive Remastered anlatamam ! Mutlaka herkes oynasın ! Bu kaçıncı bilmiyorum ama daha bir çok kez bitecek bu oyun yine...

İlk oyunu başlatınca bende bir tuhaf oldum valla , eski günler aklıma geldi.Seneler nede çabuk geçiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

quote:

İş dönüşü yaklaşık 2 saat tekrar aralıksız oynadım ve tekrardan o enfes günlere geri döndüm ... İnanın Uncharted 1'i ilk PS3'e takışım gözümün önünden geldi...

İlk oyunu başlatınca bende bir tuhaf oldum valla , eski günler aklıma geldi.Seneler nede çabuk geçiyor

arkadaşlar ilk oyunun ps3 ile arasında görüntü kalitesi ve dil farkı nasıl. Bariz fark var mı?

• Uncharted psn store kredi kartı hatası veriyor iki kredi kartımınıda kabul etmedi oyunu alamıyorum.

Çift hak TR satan varsa alabilirim.
  • Oyun RUS PSN'de Türkçe mi? Bilgi verir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: basis35

quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

quote:

arkadaşlar ilk oyunun ps3 ile arasında görüntü kalitesi ve dil farkı nasıl. Bariz fark var mı?

Özellikle ilk oyunda epey iyileştirmeler yapılmış, görüntüleri bariz daha iyi. Türkçe dublaj da çok başarılı.

• Arkadaşım niye bencilce düşünüyorsun ki ben bu oyunu oynamadım çünkü ps3 konsolum yoktu ve ps4 de 3 oyunu da türkçe dublaj oynamak aynı ürünü kakalamak değil olsa olsa güzel bir hizmettir
  • quote:

Orijinalden alıntı: architectbilal

Arkadaşım niye bencilce düşünüyorsun ki ben bu oyunu oynamadım çünkü ps3 konsolum yoktu ve ps4 de 3 oyunu da türkçe dublaj oynamak aynı ürünü kakalamak değil olsa olsa güzel bir hizmettir

sen boşver remastereda karşı olanları. Keyfini çıkar. Onlar gibiler almaz oynamaz olur biter.

İlk defa konsol sahibi olduysan ve PS4 aldıysan oyunu dibine kadar oynamak ve seriyi sadece son oyunu oynamak değilde en baştan oynamak hakkın. İyi günlerde keyfini çıkara çıkara oyna arkadaşım
  • PlayerX kullanıcısına yanıt
    1 ve 2 de Nathen seslendiren yine Okan Yalabık mı? Biliyormusunuz?
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.