Amazon Prime Video için ortak aranıyor
Merhabalar Amazon Prime Video hesabım için 2 ortak arıyorum. Senelik birliktelik düşünüyorum aylık kişi başı 13 TL'den senelik 155 TL düşüyor. Katılmak isteyen arkadaşlar dm üzerinden ulaşabilirler
Pahalı kalitesizlik
Eskiden 'Parasını verelim de kalitelisi olsun' derdik tamam para yok ta kalite de kalmadı.Özellikle gıda sektörü tamamen yapay,katkı maddeli,tatlandırıcılı,kanserojen maddeler içeren içeriklerle dolu..yurtdışında yaşayan arkadaşlarımız bana hak verecektir en basitinden farklı ülkelerde satılan dondurmalar ile ülkemizde satılan dondurmalardaki süt/şeker oranı bile çok farklı..eskiden bi magnum yerdik parasını verdik ama magnum yedik derdik en azından..şimdi 25 lira veriyorsun şeker yüklü krema yalıyormuş hissiyatı veriyor..ya da çikolatalar mesela eskiden çok rahat canımın istedi çikolatayı yerdim rahatsız etmezdi şimdi 40 50 gr çikolatalardan bi yiyeyim hemen bayıyor çok ağır geliyor.. meyvelerin bile eski tadı tuzu kalmadı bu sene doğru düzgün karpuz yiyemedim en son ne zaman iştahla çilek yediğimi hatırlamıyorum herşey saman gibi geliyor
bal alıyorsun sahte peynir alıyorsun 50 tane katkı maddesi var sucuk alıyorsun et dışında herşey var..
bi pizza yiyeyim deyip 250 lira veriyorsun dümdüz hamur geliyor..
oyuncak alayım dersin içi boş plastik şeyler 300 400 lira 2 hafta dayanmaz..
annemin gelin olduğunda aldıkları gardrop hala taş gibi kullanılıyor 40 sene oldu, biz 10 senede 3 defa taşındık bir sonrakine çöpe gidecek
elektronik eşyaların hepsi artık kısa ömürlü hep yenisini aldırmaya yönelik
levis kot pantolonum vardı 8 sene giymişyim cillop gibiydi şidmi en baba kaliteli markaların giyim ürünleri bile 2 seneyi görmüyor ne renk kalıyor ne sağlamlık..
Ve bu durum gitgide daha vahim bir hal alıyor...
Azra Duru Malaç
Görüntüleri paylaşmıyorum ailenin de görüntülerin kaldırılması yönünde talebi olmuş zaten..
Unutmayın bu ismi...bir kız yavrusu enkazdan çıkar çıkmaz o şok haliyle vücudu kırık,morarmış,kriz halinde boyunluk takılıp sarılıp vücut ısısının muhafaza edilmesi,ilk yardım desteği alması gerekirken kendini bilmez,cahil,şov peşinde koşan,sorumsuz bir mahluk tarafından karga tulumba kucakta dolaştırılıyor ve akabinde kırıklar ve iç kanama sebebiyle maalesef vefat ediyor..meselenin asla arada kaynamaması gerekiyor ekşi ve twitter'da fazlaca gündem oldu burada da dile getirilmesi gerektiğini düşünüyorum.Sorumlusu her kimse bulunup yargılanmalıdır.
Annesi maalesef depremde hayatını kaybetti..Babasının ve kardeşi ise enkazdan sağ olarak kurtulduğu belirtiliyor
Kız babasıyım..Bu görüntüleri ömrüm boyunca unutmayacağım..videoyu depremin ilk günlerinde izlediğimde başımdan kaynar sular döküldü sinirden...dün ise vefat ettiğini öğrendiğimden beri yıkılmış durumdayım o yüz ifadesi aklımdan gitmiyor..Kuzum benim o 20 saniye dışında adamın elinde daha neler yaşadı acaba..Bu yavrumuz gibi belki daha niceleri iş bilmez kişiler yüzünden vefat etti..
Unutmayın...!! Bilinçsiz yapılan ilk yardım Ölüme sebebiyet verebilir.
.....
|
Avrupa'da kalıcı iş fırsatı (sizce ne yapmalıyım)
|
|
Desenli 750 cc cam şişe 3.30 lira(KARGO BEDAVA)
|
|
|
|
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.185
İkinci El Bölümü Mesajları: 214
Konularının görüntülenme sayısı: 40.405 (Bu ay: 395)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5.740 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun