Ülke ölmüş
1 Mobil
-
-
-
Bu milletin bence 100 liraya kadar toleransı var. Yani 100 liraya kadar gık mık hık demez. Zaten bi paket cigara 100 lirayı geçmiş, dolar geçse çok da gomaz kimseye.
Yapılan şey, 87 küsür milyon gurbağanın içinde bulunduğu devasa kazanın altındaki ateşi birden değil de, yavaş yavaş, alıştıra alıştıra sakince harlamak...
_____________________________ -
Herhangi bir kalkınma planı yok ki düzelsin. Yeni normal bu artık.
_____________________________ geldik gidiyoruz arada bozutmanın anlamı yok -

Hocam gel şunu 150 yapalım sen de kazan bizde kazanalım olmaz mı?
Olması gereken rakam 50 lira üstü zaten
Bence de ülke bütmş ve paramız günden gündene değer kaybediyor, düşünsene bizim 1000 TL'yle en fazla bir kere tek başına yemek yersin ama bir 1000 Doları bozdurduğunda asgari ücreti bile geçiyor tam 48.300 TL yapıyor hele 1000 Euro'yu bozdur tam 56.230 TL yapıyor yani durum çok vahim, yani hükümet istediği kadar TRT ekranlarında SİA yaptık, bilmem insansız askeri gemi yaptık bilmem denizaltı yaptık güzel şeyler ama halk aç ve perişan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muamma 77 -- 3 Eylül 2026; 11:21:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır
BSN -
yok öyle bir tolerans. benim sigara için toleransım 10 liraydı, 100 oldu hala içiyorum.
BSN -
Allah belalarını versin
200 lira olsa da içerdin. Tİryakilere zamlar vız gelir.
Parti fark etmeden halkın birlik olması gerekiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Dış güçler,
_____________________________ Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir, -
İsin komigi 48 bine özelde is kalmadi
Ülkenin yuzde 80i 1000 dolardan aza çalışıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
Birlik olmak şart diyeceğim de bu sefer kazan kaldırmaktan ceza yerim. Ben bişey demiyorum.
Mesele doların artmasına şikayet değil bunu normal bulmak.
Ben kabul etmiyorum ve etmeyeceğim de.
İnsanlar iki yüzlü ve gücü yettiğinden çıkarıyor hıncını. Hükümete korkusundan gıkını çıkaramıyor bunun yerine hükümete söyleyemediklerinin tamamını zayıf gördüğü ve kendine zarar veremeyeceğini bildiği, hükümeti yenip iktidara gelemeyen muhalefetten çıkarmaya çalışıyor.
Şu yaşanan pahalılığın partisi vs. yok. Etiketteki fiyat oy verdiğin partiye göre değişmiyor. Hindistan kalitesini isviçre fiyatına yaşıyoruz daha hala herşeyi normalleştirme çabası içinde insanlar.
_____________________________ Steam ID:kassady
DH FORUM 2005 Üyesi -
Dolarlamı maaş alıyorsunuz dolarla bir işiniz var mı ? Bknz çokomelli
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bu millet 50 TL'ye de dayanır, 200 TL'ye de, ama değer düşüşünde hızlanma olursa hareketlilik artabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt