quote:Orijinalden alıntı: webcheGeçme namık kemal köprüsünden ürkütürsün vakvakları gönlünde bana yer yoksa güzelim farketmez ben ayaktada giderim
quote:Orijinalden alıntı: bart simpsongönlünde bana yer yoksa güzelim farketmez ben ayaktada giderimAlıntıları Göster rahmatlide sollardı
quote:Orijinalden alıntı: troyrahmatlide sollardıAlıntıları Göster Esaret bağlarında gül olmaktansa özgürlük dağlarında diken olurum.
quote:Orijinalden alıntı: BudamıgoldiilEsaret bağlarında gül olmaktansa özgürlük dağlarında diken olurum. Alıntıları Göster baba parası degil alın teri..
quote:Orijinalden alıntı: morbidbaba parası degil alın teri..Alıntıları Göster Hatalıysam lütfen arayın 09003101310
quote:Orijinalden alıntı: morbidbaba parası degil alın teri..Alıntıları Göster Nazar etme ne olur, Çalış senin de olur...
quote:Orijinalden alıntı: wasNazar etme ne olur, Çalış senin de olur...Alıntıları Göster Yollar pes etti, yıllar direniyo.
quote:Orijinalden alıntı: tehlikeHatalıysam lütfen arayın 09003101310Alıntıları Göster Dostum yazı tamam da,,, numara pek kamyoncu numarasına benzemıyo be quote:Orjinalden alıntı: tehlike Hatalıysam lütfen arayın 09003101310
quote:Orijinalden alıntı: wasNazar etme ne olur, Çalış senin de olur...Alıntıları Göster Abim sağolsun! (ya da babası diyen de var! "Anam sağolsun" diyen olmuyor nedense)
quote:Orijinalden alıntı: wasAbim sağolsun! (ya da babası diyen de var! "Anam sağolsun" diyen olmuyor nedense)Alıntıları Göster yavaş yollar yaş hasan şaş
quote:Orijinalden alıntı: fevkalbeseryavaş yollar yaş hasan şaşAlıntıları Göster Senin havan kadar benim rüzgarım var.
quote:Orijinalden alıntı: fevkalbeseryavaş yollar yaş hasan şaşAlıntıları Göster Tek Rakibim THY Hatalıysam Lütfen! "Hatasız Kul Olmaz"
quote:Orijinalden alıntı: HipNotyCTek Rakibim THY Hatalıysam Lütfen! "Hatasız Kul Olmaz"Alıntıları Göster Aşıksan vur saza Şoförsen bas gaza
quote:Orijinalden alıntı: Guest-F4A67BDD5Bu mesaj silindi.Alıntıları Göster Yollar gidişime kızlar duruşuma hasta.
quote:Orijinalden alıntı: BudamıgoldiilYollar gidişime kızlar duruşuma hasta.Alıntıları Göster Bir sana doyamadım bir sabah uykusuna
quote:Orijinalden alıntı: Sum 41Bir sana doyamadım bir sabah uykusunaAlıntıları Göster Diğer arabam da porsche:D
quote:Orijinalden alıntı: BudamıgoldiilYollar gidişime kızlar duruşuma hasta.Alıntıları Göster Karayollarinda degil, senin kollarinda öleyim...