Vay be bir porsiyon İskender döner ve kebap 700 TL olmuş
Sizce çok pahalı değil mi ya
Soru net ve çok açık, yorumlarınızı bekliyorum
Telefon şarjnız kaç saat gidiyor ve günde kaç sefer şarj ediyorsunuz ?
Arkadaşlar sizi bilmem ama ben telefonumu günde 2 bazen de 3 sefer şarj ediyorum, telefonm eski model Resmi ve tam %100 dolduğu zaman ( Yaklaşık 21 saat 3 dakika kullanabilirsiniz ) altyazısı çıktığı halde telefonumu izinli günlerimde hiç bırakmadan oynarsan full şarj sadece 3 saat gidiyor ama normal şartlarda çalıştığım günlerde sabah kalktığımda 15:00'e kadar dayanıyor, işyerinde şarj ediyorum oda gün bitiminde bitiyor, ama bugün izinliyim ilk şarzımı bitirdim, bu ikinci şarj dönemim, bir de ara ara şarz ettiğim yerlerde oluyor buralar genellikle Cami, lokanta ve otobüsler
İslami kitaplar ve kütüphanecilik üzerine her şey bu videoda
Ortaköy'de kumpir 400 TL olmuş
Arkadaşlar bugün Ortaköy'e gezmeye gittik ve lumpir'in fiyatını görünce gözlerime inananamadım, lumpir'in fiyatı sizce en fazla 250 TL olması gerekmez mi ? Yani bu yiyeceğin maliyeti ne kadar ki bu kadar pahalı ?
Haftada kaç gün sakal tıraşı oluyorsunuz ?
Arkadaşlar ben artık bu aktiviteyi otamatiğe bağladım sevgili müdürüm haftada üç kez sakal tıraşı ol desede haftada 2 kez oluyorum, Pazartesi öğlen işe giderken oluyorum ve 3 gün çalışıyorum, Perşembe yani bugün izinliyim yarın Cuma namazından önce oluyorum ve işe gidiyorum sora zaten haftasonu hep sabahçıyım yani sonuç olarak sakal tıraşı olma günlerim Pazartesi ve Cuma, siz ?
Adil hocamın amaçsızlık üzerine çok güzel bir yazısı
Arkadaşlar ben şahsen Amedsporun bu kadar iyi bir takım olduğunu bilmiyordum, adamlar Trabzonspor'u Başakşehir'i ve en sonunda da dün Beşiktaş'ı yenerek en tepeye çıkmayı başardılar bu başarılarından dolayı Amedsporu kutluyor Galatasaray ve biz Fenerbahçe maçlarında nasıl bir maç oynanacaklar çok merak ediyorum
Arkadaşlar benim sırasıyla bunlardır :
1: Sex ( 2 senedir yapamıyorum
)
2: Mastürbasyon
3:Yemek
4 İçmek
5:Uyumak
6:Gezmek
7: Dizi ve film izlemek
8: Müzik dinlemek
9: Sosyal medyaya girmek
10: Bisiklete binmek
İlgi Alanları: Seyahat ve sinema
|
Güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır BSN |
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 8 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.565
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 4.786)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 434 (Bu hafta: 4)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
2 Yanıt
0