Oğlum 18 yaşına girdi
Arkadaşlar çok şükür 05 Ocak 2008 tarihinde doğan oğlum bugün 18 yaşına girdi
Hayat felsefem : Don't worry, be happy
İşte olay budur
ŞOK marketlere acil eleman aranıyor
Arkadaşlar işin zor olmasından gençler durmuyor geçtiğimiz Ekim ayında elaman bulduk ve normalde bir takımın alt yapısında top oynayan bu arkadaşın takım hocası ne yazik ki yeterli randıman sergilemiyyorsun diye işten çıkmaya zorladı ve başarılıda oldu 1 Ocak 2026 itibariyle yine 3 kişi kaldık ve koca mağazayı haftalık izin kullanmadan idare edeceğiz, müdürüm ve müdür yardımcım dönüşümlü olarak mağazayı açacak ve kapatacak ben ise hep sabit 12:00 / 21:15 çalışacağım benimle vardiya dönmek isteyen ve İstanbul Anadolu yakası Kadıköy ilçesine yakın ŞOK marketlerinde çalışmak isteyen varsa bana PM atsın
Sigara bırakmanın ne kadar zor olduğunu anladım
Arkadaşlar konuyu önce sigara bırakma konusu olarak açmıştım ama ne yazik ki şu anda aldığım bir kararla bırakmamaya karar verdim çünkü sigara olmayınca keyif ve moral olmuyor bir de ben çalışan bir insanım, işin zorluğu gereği sigara stresi öldürüyor ve insanın moralini düzeltiyor
Ne olacak bizim günahkar nefsimiz bilen yok
Arkadaşlar ne yazık ki kendini Müslüman gören ve her haltı yapıp lafa gelince de Müslümanlığına laf kondurmayan zavallı insanlarımız bu gece Yılbaşı münasebetiyle günaha batacak ve amel defterine günahları ekleyecek tabi kendimde dini kurallara riayet etsem de ben de çok günah işliyorum kısaca ben dahil tam olarak hiç kimse dini kurallara uymuyor o kadar fazla günah işliyoruz ki inan say say bitmez bir de üstüne üstlük ibadeti terk ettik ve kaybedenlerden olduk

Aile tek bacakla yürür mü ?
2025 yılında yaptığımız en son fiilleri burada paylaşabilirsiniz
Arkadaşlar günler günleri, haftalar haftaları, aylar ayları kovaladı ve 2026 yılına sadece 20 gün kaldı, bu konuyu yılın son gününe kadar uplıyacağım, örnek olarak : yılın son filmiine bu gün bu filme gittim diyebiliriz
Milli Piyango Yılbaşı biletleri satışa çıktı. Bayilerden veya Milli Piyango Online üzerinden alınabilecek biletlerin fiyatları ise şu şekilde: çeyrek bilet 200 TL, yarım bilet 400 TL ve tam bilet 800 TL. Oyunseverler, yılbaşı çekilişine katılmak için biletlerini www.millipiyangoonline.com
adresinden ya da yetkili satış noktalarından temin edebilirler.
Evlenmek aile olmak mıdır ?
İlgi Alanları: Seyahat ve sinema
|
Güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır BSN |
Son Giriş: 21 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 21 dk.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.620
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 5.515)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 296 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
23 Yanıt
0