Şimdi Ara

Ulan Aydın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O amrabat ın tek başına getirip alda at dediği pozisyonda Amrabat ile birlikte ben de sövdüm.Aydın bu takımda oynamamalı.Bir de 7 numarayı almış senelerdir bırakmıyor.Fb de Selçuk şahin neyse bizde de aydın eşittir

• Ben sırf 7 numarayı işgal ediyor diye kızıyorum artık
  • Fatih Hoca temiz küfretti aydına
  • A7
  • İmparator kaç kere '' Allah belanı versin '' diye bağırdı sayamadım?
  • Pozisyondan sonra fatih hocayi gosterdilerde ........

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umut kaçırdı, Elmander kaçırdı o kaçırdı bu kaçırdı olan yine Aydın'a oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hakan şükür battı sanki
    24 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aydın ayagında topu bekletip vursa boş kaleye atıcak. Hadi beklemedin dümdüzde vurulmazki arkadaş kaleci mecbur ortaya atlıcak gidip köşeye atlamıcak. Aydın kendine bile bela okumuş olması lazım. Son 1 sene içinde fenerbahçeye en az 3 gol atabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

Umut kaçırdı, Elmander kaçırdı o kaçırdı bu kaçırdı olan yine Aydın'a oldu.

Her maç hocam her maç bu adamın yeri yok bence bu takımda.
    Yıllardır patlama yapacak.
  • Aydın o golü atsaydı tartışmaların hiç biri olmayacaktı ah be Aydın...
  • Aydını severim. Bi pozisyona girdi onuda kaçırdı diye bu kadar üstüne gitmek haksızlık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tutkulu Manyak

Aydını severim. Bi pozisyona girdi onuda kaçırdı diye bu kadar üstüne gitmek haksızlık..

Yahu aydın ı sevmemiz için bir neden yok maalesef.
  • aydın çok çok önemli bir pozisyonu harcamış olabilir. ama aydın gibi umut ve elmander yüzlercesini kaçırdı. bir pozisyon yüzünden adamı kesmeyin.
  • aynen vursana son gücünle
    sanki antreman maçı yapıyor gibi vuruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breivik

quote:

Orijinalden alıntı: Tutkulu Manyak

Aydını severim. Bi pozisyona girdi onuda kaçırdı diye bu kadar üstüne gitmek haksızlık..

Yahu aydın ı sevmemiz için bir neden yok maalesef.

Attıgı hızlı deparları bile yeter..
  • Aydın bütün şutları kaleci üstüne vuruyor, çok fazla bowling oynuyor herhalde
  • aklıma direk arenadaki %100'lük gol'ü kalecinin üzerine vurduğu pozisyon geldi
  • aydın kızıyoruz gerçekten gol vuruşu becerisi hiç yok gelen her topu ezbere vuruyor düz vuruyor.kafayı kaldırıp kaleciyi konumunu kendi durumunu hiç kontrol etmeden vuruyor ancak hakkını da yemeyelim ortayı yapan sol kanat oyuncusu amrabat oraya kadar depar atan da aydın sağ kanattan geldi ne forvet ne orta saha oyuncu gelememişti.yani sonuç aydın bekleneni yaptı şaşırtmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: CiNDeRMooN_35

aklıma direk arenadaki %100'lük gol'ü kalecinin üzerine vurduğu pozisyon geldi

+1905
  • Bende o son dakikalarda bir pozisyon vardı ceza sahasına girmeden sola verse amrabat boştu garanti goldü vermedi ne küfrettim ama.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.